MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika dzięki. Mam głupie pytanie jestem po owulacji w 12 dc , potwierdzona ciałkiem żółtym u gina.Dziś mam 19dc i po waszydh wypowiedziach-koleżanki co w usa jest obsikałam owulaka .Efekt 2 krechy.. czy to faktucznie można utożsamiać z betą we krwi?Czy to skutek np leków duphastonu. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d455035f8d99.jpg
-
Frelcia, super wynik odpoczywaj a bąble niech się ładnie rozwijają Kciuków nie puszczamy!
Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia a nie mowiłam że w Provicie pełna profeska !!!?
Problemik jak u Ciebie starania ?Frelcia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Hania zrób ciążowy. Owulak czasami wychodzi, czasami nie, nie wiem od czego to zależy.
Jak w zeszłym roku zaszłam w ciążę, to ovulak też był pozytywny przed testem ciążowym, ale wiem, że nie u wszystkich tak to działa.
Lamka, a może to ovitrelle pomieszany z betą kropka od rana będę zerkać jutro za zdjęciem od Ciebie
lamka, Rucola lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
lamka, kiedy miałaś ostatni zastrzyk?
Życzę taki dwóch kreseczek niespowodowanych ovitrellelamka lubi tę wiadomość
-
MOJE wrote:Babeczki zobaczcie to. Powiedziałam eMkowi że negatywny i poszłam spać. O 5 rano mało co widziałam. Poczekałam 5 minut i poszłam.
Ale emek poszedł po test rano i stwierdził że on tam widzi bardziej niż wczoraj...
Nie wiem po jakim czasie. Chce polecieć do laboratorium na betę... Tylko wszystko zamkniete nie wiem gdzie mogę się wybrać
Ten u góry jest z dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccb17b4d1025.jpg
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Ptysia, mam dziś to samo. Ledwo się teraz ogarnęłam, żeby obiad zrobić, bo już dawno mężowi obiecałam steka i frytki.
Mam nadzieję, że wena na sprzątanie przyjdzie po południu. Muszę chociaż podstawy ogarnąć, bo mieszkanie już straszy.Ptysia lubi tę wiadomość
-
Ja to samo, mieszkanie - syf, a ja właśnie pije kolejna kawę, bo nie mam siły na nic. Może obiad mnie wzmocni i zacznę szaleć z mopem:p ale u mnie to pewnie w dużej mierze osłabienie po tym przeziębieniu, bo strasznie mnie gardło bolało a teraz katar mi się leje z nosa:/
-
Frelcios - odznaka dzielny pacjent dla Ciebie! Mama is coming!
Ja dzisiaj cały dzień w biurze, jutro też, więc tak tylko jak mam chwilę to zerkam co tam .
PS.Przeczuwam pozytywne bety na dniach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 14:21
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Nenusia tulę mocno. A sioooo wredna @... Już nie wracaj !!!!
Lamka oby takie krechy już zostały. Ile to dni po ostatni zastrzyku ? Bo ty kilka brałaś prawda ?
Ja byłam w szpitalu. Niestety nie można tam zrobić bety. Mam weekend wolny więc zrobię wszystko żeby nie oszaleć. Byłam już z emkiem na obiedzie, z psem na spacerze, wróciłam i wykąpałam siersciucha na wiosnę teraz nadrobiłam forum i wyciągam maszynę. Muszę coś robić. Akurat mam zamówienia na dwie poscielki i misiaka dla koleżanki więc działam7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
StaraczkaNika wrote:Wpisałam tempki i zgłupiałam. Ff mówi:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d2a8a9934b5.png
Flo mówi, że owu 2 dni później - czw. 22.03
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78c2ebdc27f8.png
A Kindara jeszcze nie wyznaczyła, bo na złośx nie było żadnego śluzu w tym cyklu mimo wiesiołka i siemienia.
Pytanie - która apka ma rację?
Mamunia Monika gdzie jesteś, nasze wykresowe guru?
Ja byłam dziś 6 godzin na świeżym powietrzu, teraz huczy mi w głowie, pieką policzki, marznę pod kocem. Chyba się przetleniłam
Muszę pochwalić mężyka. Wysłałam go po zakupy w tym ananasa - w biedrze nie było, w lidelku nie było, w PiPie znalazł A wszędzie łaził z ciężarami, bo sierota zrobił pozostałe zakupy w pierwszym sklepie. Co za poświęcenieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 16:02
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
FRELCIA super! Teraz niech się pięknie dzielą! Szybko leci do transferu i święta w dwupaku
Moje pozytywnej bety życzę! Też widzę drugą kreseczkę
Lunaris mam zapalenie spojówek z ropnymi wyciekami. Teraz co dwie godziny Sulfacetamidum i 3×dziennie Dicortineff. Lekarz obiecywał szybką poprawę, póki co,te pierwsze krople szczypią jak cholera Do szpitala jechałam w ciemnych okularach, jak debilka w tak pochmurny dzień
Reset i Emilka ja też jestem z Was dumna! Reseciku życzę Ci aby szybko przeszły te dolegliwości. Nie wiem czy już pisałaś,ale skąd takie problemy u Ciebie z kręgami? Wypadek jakiś kiedyś miałaś? Odpoczywaj ile wlezie.Hania34, Frelcia, Emiilka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.