MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec a jakie to wino? Mnie się takie przyda albo najlepiej ze dwa bo mam zaległości jeszcze z poprzedniego roku w sprzątaniu
Siwulec, Diamond92, Czrna 81, MOJE, Koteczka82, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Siwulec a jakie to wino? Mnie się takie przyda albo najlepiej ze dwa bo mam zaległości jeszcze z poprzedniego roku w sprzątaniu
Hahaha Carlo Rossi różowe
Balam się ze gdybym dzisiaj jeszcze wypila to pewne jutro u sąsiadów bym okna myła
Pamiętacie ze dziś śpimy krócej ?
Wczoraj w pracy sugerowałam żebyśmy wyszli godzinę szybciej bo stratni będziemy, ale nikt mnie nie chciał słuchać -
...nic mi nie mów -oczywiście muszę mieć jutro dyżur...
-
Ale głupio, pamiętaj zeby nie dać się wcisnąć na dyżur jak będzie zmiana z letniego na zimowy
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Podobno ma już nie być zmian czasu, po tej jutrzejszej. Nigdy.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Frelcik jak sie czujesz? Coś Cię boli?
-
nick nieaktualnyNo w wiadomościach w radiu. Mąż mi mówi że ustawa taka weszła. Edit rozporzadzenie. Mówi że nie pamięta dokładnie ale teściowa też mi o tym mówiła.
Dobrze się czuje. Śpię pół dnia. Troszkę mi niedobrze ale to dlatego że po tych kilku godzinach bez jedzenia rzucilam się na obiad muszę dotrwać do 22 i wcisnąć w siebie jakoś lutke do pipki .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 19:37
Siwulec, Lunaris, Lucia88, lamka, Koteczka82, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jestem po urodzinach syna, było 5 chłopców łącznie z naszym. Mówię do meża, że to musi być strasznie mieć w domu pięcioraczki i to jeszcze samych chłopców Jestem padnięta, a wcale fizycznie się nie namęczyłam bo zrobiłam im takie zabawy, że sami szukali poleceń i je wykonywali bawili się ekstra, aż kazali mi jeszcze dorobić "skradzionych przedmiotów do szukania" - bo to urodziny policyjne były. Chociaż wiem, że jestem dobra w tym co robię. Może czas pomyśleć nad swoją działalnością. Weźniecie mnie do organizacji imprezy urodzinowej waszych dzieci?
Zmykam do spania, odezwę się jutro. Śpię z zaciśniętymi kciukami za Lamkę i inne testujące jutro o świcie Frelciu a za Twoje dzieciątka to i się pomodlę dzisiaj, chociaż ja z tych raczej twardo stąpających po ziemi, co to liczą na siebie, a nie na tego u góry, ale dziś szepnę mu co nieco Dobranoc wszystkimLunaris, Czrna 81, lamka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:Frelcia, bardzo się cieszę!!! I trzymam kciuki za transfer!
Reset, czy masz na myśli doktora Milewicza?
Tak, o nim myślę. A znasz go? Mnie go poleciły już dwie osoby, wiem też, że nasz forumowa Bunia do niego chodziła...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Tak, o nim myślę. A znasz go? Mnie go poleciły już dwie osoby, wiem też, że nasz forumowa Bunia do niego chodziła...
Bardzo specyficzny (pewnie słyszałaś krążące o nim legendy), ale dwóm moim koleżankom w trudnej sytuacji zdrowotnej pomógł zajść w ciążę. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo! -
Anna Stesia wrote:Bardzo specyficzny (pewnie słyszałaś krążące o nim legendy), ale dwóm moim koleżankom w trudnej sytuacji zdrowotnej pomógł zajść w ciążę. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo!
Wiem, słyszałam o jego nietypowych zachowaniach, czytałam też na forum znanylekarz.pl. Ale jak ma mi pomóc zajść w ciążę to przymknę oko na fakt, że ponoć jedną ręką robi usg, a drugą je kanapkę zwłaszcza że ponoć świetnie ustawia hormony, a myślę, że u nas w tym jest główny problem...Anna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyCały dzień biegam,sprzątam ale jeszcze klatka schodowa i podlogi zostanie mi na pon do południa bo juz mam dość a musiałam porządnie zjeść bo mnie tak ssało że szok!
Frelcia super że wszystko idzie po myśli i oby dalej i na zielone sioo Milego wieczoru ja bede za jakies pół godz kłaść się leżeć przed tv -
reset wrote:Wiem, słyszałam o jego nietypowych zachowaniach, czytałam też na forum znanylekarz.pl. Ale jak ma mi pomóc zajść w ciążę to przymknę oko na fakt, że ponoć jedną ręką robi usg, a drugą je kanapkę zwłaszcza że ponoć świetnie ustawia hormony, a myślę, że u nas w tym jest główny problem...
reset, właśnie sobie zwizualizowałam USG z kanapkąFlowwer, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:reset, właśnie sobie zwizualizowałam USG z kanapką
Facet jest ponoć jakimś pracoholikiem, potrafi nawet zasnąć przy wypisywaniu recepty. Przyjmuje czasem do pierwszej w nocy, ale pół Krakowa go chwali. Miłych lekarzy już miałam, teraz chcę skutecznegoSiwulec, Anna Stesia, Bajkaaa, Lunaris, summer86, Diamond92, Koteczka82, Emiilka lubią tę wiadomość
Heheheh Lepiej kanapkę niż popcornAnna Stesia, Jeżowa, summer86 lubią tę wiadomość
-
To mnie nie dziwi , bo jest zapracowany, ale potrafi przyjmować np. o północy albo zasypiać w trakcie wizyty. A mimo to jest świetnym specjalistą i mnóstwo kobiet przymyka oko na tę jego niestandardowe zachowanie. Cudotwórcą nie jest, to znaczy czasem nawet i on nie pomoze, ale w Krakowie jest uznawany za jednego z lepszych fachowców w dziedzinie.reset, summer86 lubią tę wiadomość