MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamaFabianka wrote:Frelcia mój stary kupił małemu w zeszłym tyg króliczka, jakby co to mów, jedno słowo i przywiozę Ci go a wtedy już odwrotu nie będzie i uda się na pewno
❤❤❤ rozumiem że żywy? moja Mama ma królika Olka. Najlepszy psi przyjaciel.MamaFabianka lubi tę wiadomość
-
Frelcia -kapcie masz, kciuki masz zostały Ci tylko okna do umycia i radler do zapicia
Uff po pracy wreszcie! Mam ochotę jutro siurać... niech mnie ktoś sprowadzi na ziemię...Lena21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny Nie mam za bardzo kiedy podczytać... widziałam kreski Lamki - trzymam kciuki, żeby to był fasol a nie zastrzyk!! I widziałam, że MOJE jutro robi betę - również meeega trzymam kciuki!!
Ja mam jakąś absolutnie masakryczną schizę. Cały dzień siedzę i ryczę, że to biochem.
Mam wrażenie, że kreska powinna być już ciemna. Wczoraj wieczorem robiłam pinka i dzisiaj rano - jest trochę wyraźniejsza, ale nadal to nie dwie równe krechy.
Teraz mój pojechał po zapas innych testów i znowu będę testować. Chociaż wiem, że nie powinnam bo tylko się stresuję... Chciałam dzisiaj pojechać do labu otwartego w niedzielę i dupa blada na drzwiach karteczka, że dzisiaj nieczynne
Naprawdę jestem takim kłębkiem nerwów, że to jakiś koszmar... z jednej strony wiem, że kreska ma prawo być blada i że stężenie w moczu może być mniejsze i zależy od ilości picia itp... ale i tak mam jakieś wewnętrzne przeczucie, że coś jest źle
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
A no i jakby co to oduczyłam się sikać na patyki. Trzy zepsułam - tzn chyba za mało nasikałam bo w ogóle nie nasiąkły. Teraz robię tylko płytkowe.
Jutro biorę urlop na żądanie i idę około 11 do mojego gin. No i rano oczywiście na betę.
Frelcia - doczytałam, że miałas pobierane jajka! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok i żeby były ładne zarodki Przepraszam, jeżeli coś z nazwami przekręcam
Jaki jest teraz plan? W sensie kiedy masz mieć transfer? Bo rozumiem, że pobierają, zapładniają, czeka się kilka dni i robią transfer?
Phnappy to widzę że mam jutro towarzystwo w jamie oczekując na wynik. Też mam mega stras. Nie wiem czy usnę dzisiaj.
A bóle brzucha i te kilkudniowe meeeega wzdęcia dały mi już spokój. Teraz tylko od czasu do czasu coś zaćmi w brzuchu albo w biodrach. Pewnie gdybym nadal miała te wzdęcia to bardziej bym miała nadzieję na szczęśliwy finał. Ehh lamentuje w tym cyklu jak szalona. Akurat bladzioch ukazał mi się w piątek popołudniu kiedy wszystkie pkt pobrań były zamknięte. I jeszcze na moje nieszczęście nie miałam dziś nic do roboty.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualnyPhnappy wrote:Frelcia - doczytałam, że miałas pobierane jajka! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok i żeby były ładne zarodki Przepraszam, jeżeli coś z nazwami przekręcam
Jaki jest teraz plan? W sensie kiedy masz mieć transfer? Bo rozumiem, że pobierają, zapładniają, czeka się kilka dni i robią transfer?
Pamiętaj że testy różnie wyłapuja hcg. Dodatkowo mocz może być rozrzedzony. Test mniej czuły etc. Beta z krwi Cię uspokoi
Tak. Miałam punkcje. Jutro dzwonię jak się rozwijają zarodki i poznam dzień i godzinę transferu -
problemik nie chcą mi się załadować na zapodaj
w każdym razie to zupełnie nie są bladziochy tylko porządne kreski.
dzisiaj mam termin @ dopiero... ale nie czuję się na małpę, cycki dalej bolą i sutki wyglądają jak kalafiorki...
No nic... jutro wszystko się okaże.
Wiecie może jak jest z badaniami na cito? W sensie czy zawsze jest taka opcja czy tylko w niektórych labach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 20:55
nick nieaktualnyPhnappy mi przy obu ciążach wychodziły jakieś blade te kreski, nawet jak już sikłam sobie po potwierdzającej wizycie u gin to nie były takie jak na filmach mega fioletowe! Także tym bym się wcale nie przejmowała! U mnie nie każdy lab ma opcję na cito, niestety lepiej najpierw zapytać
-
Widzę ze jutro szykuje się bardzo emocjonujący dzień
Oczywiście będę ściskać kciuki i cieszyć się wraz z Wami dobrymi wiadomościami
Kurde czemu wcześniej nie mówilyście o tych oknach ? Poczekałabym a tak będę musiała znowu myć
Cycki mnie napieprzają wiec normalnie czułabym ciąże ale tym razem musiałabym być wiatropylna wiec może @ się zbliża...
jutro idę do doktorka wiec jak już wpadniecie w wir ściskania kciuków to o 19:30 tez poproszę o małego kciukasa żeby powiedział mi coś miłegoMOJE, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny . Frelcia trzymam kciuki by kropki się pięknie rozwijały. Moje, Lamka, Phnappy za was by to była ciąża i do tego piękna i spokojna . A sama wpadam z takim pytankiem o duphaston. Jakie objawy macie biorąc go bo ja mam jakieś dziwne brzuchowe. Za to cycki miękkie i bólu brak ..8 dni do@ i teraz nie wiem czy to dobrze czy źle jak cycki nie bolą, a brzuch tak. Nie mam już sił na kolejne rozczarowanie .. mąż też. Wy też tak zapewne macie . Podziwiam waszą odwagę, determinację i konsekwencję naprawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 21:21
-
nick nieaktualnyPhnappy dobrze, że się odezwałaś. Nie stresuj się kreskami, w dniu spodziewanej @ nieraz bladziochy wychodzą, więc jak masz porządne kreski to jest dobrze.
Przepraszam, że tak jojczę pod pachą 38,4st, dreszcze na maksa, a gardło nie boli, kataru brak. Mąż poszedł na nockę. Jakieś złe przeczucia mam. -
lamka wrote:Phnappy dobrze, że się odezwałaś. Nie stresuj się kreskami, w dniu spodziewanej @ nieraz bladziochy wychodzą, więc jak masz porządne kreski to jest dobrze.
Przepraszam, że tak jojczę pod pachą 38,4st, dreszcze na maksa, a gardło nie boli, kataru brak. Mąż poszedł na nockę. Jakieś złe przeczucia mam.
Lamka koniecznie herbata z imbirem ! Imbir zetrzyj do kubka i pij dużo. A jutro może do lekarza niech Cię obejrzy -
Lamka możemy pojojczyc razem ;)ja co chwile odkładam telefon i nie chce na niego patrzeć. A po chwili już go biorę i czytam czytam czytam. A to o plamieniach mimo wysokiego proga, a to o tym jak długo utrzymuje się Ovi w moczu, a to o bladzioch po czasie.
FisnietaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 21:26
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Kochane, przecież to marzec.. miesiąc, w któym wszystko budzi się do życia. Jutro same pozytywne wieści będą, zobaczycie
też mam ochotę siknąć, ale u mnie to w najlepszym przypadku 8 dpo więc słabo na sikanie poza tym temperatura wcale nie powala na kolana, ale cyce bolą jak szalone - pewnie od przyjmowania progesteronu. No nic, pozostaje mi tylko czekanie.ANkaG lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Lameczko dreszcze to tez objaw ciazowy
A sluchajcie, czy przed implantacja zarodka mozna miec objawy ciazowe? Tak sie zaczelam.zastanawiac po tym co Nicka napusala o cyckach.. myslalam, ze mam conajmniej tydzien do ciazy urojonej, ale jak cos to moge juz od jutra sie wkrecacSiwulec lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Lameczko dreszcze to tez objaw ciazowy
A sluchajcie, czy przed implantacja zarodka mozna miec objawy ciazowe? Tak sie zaczelam.zastanawiac po tym co Nicka napusala o cyckach.. myslalam, ze mam conajmniej tydzien do ciazy urojonej, ale jak cos to moge juz od jutra sie wkrecac
Haha Kochana wszystko i zawsze widać może być objawem ciąży . Jeszcze chwila i ja tez będę się czuć ciążowo mimo ze sexow nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 21:37
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Siwulec, nie to zeby.. bo ja tam jeszcze nic nie czuje (no poza droga jajka przez moj jajowod) ale jak trzeba to zaczne sie doszukiwac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 21:52
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ta piżamka z króliczkiem to tylko przy ivf działa ? Bo może zakupię sobie też do sypialni, chociaż do najseksowniejszych należeć nie będzie, ale jak ma podziałać :p chybaże starczą królicze uszy to sobie skombinuje :p
Siwulec, Minie Black, Malgonia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙