MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzeresniowaMama wrote:To żeby nie było za kolorowo, ja dostałam @ nawet nie zdążyłam zatestować. Nawet nie mam kiedy usiąść i się pozwalać nad sobą. Do dupy..
Tulę :* :*
Następny miesiąc, nowa szansa na kolejne dwie kreski :* :*
Silne baby jesteśmy! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Jedyny słuszny test -BOBOTEST 13dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6804e28522fd.jpg
Ps Wróciłam! (bez samochodu)
Gratulacje z całego serca :* To będą cudowne święta !!never_lose_hope, Czrna 81, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
never_lose_hope wrote:Hej Kochana
U mnie czas oczekiwania, jesteśmy po transferze 3 dniowego zarodeczka i we wtorek czeka nas beta.. Jestem jednocześnie przerażona i pełna nadziei, chociaż już na starcie mieliśmy mniejsze szanse niż zdrowe pary..
Czekamy Plan B jest w razie czego, mam nadzieję, że nie będzie potrzebny :*
A jak u Ciebie? Widzę po suwaczku, że jesteś już na ostatnich nogach!!
Trzymam kochana za Ciebie mocno kciuki i za tego małego okruszka którego masz już w brzuszku u mnie Już ostatnia prosta.never_lose_hope, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane mam pyt odnośnie diagnostyki. Po pierwsze mam wszystkie wyniki online oprócz jednego- przeciwciał anty rh (mam nadzieję, że wynik będzie jutro, że nie zapomnieli). Po drugie, dlaczego mogę pobrać wydruk ze strony wszystkich badań, ale hiv nie mogę? Przecież skoro się wynik pojawił online to jaki jest tego sens, skoro nie mogę go wydrukować... bez jaj, że będę musiała jutro specjalnie po to jechać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 15:45
-
nick nieaktualnyLamka, szczęśliwy test odpuszczę, masz ich tylko kilka, a jest tu jeszcze trochę dziewczyn, które bardziej ode mnie go potrzebują - ja już mam jednego cudownego chłopca!
Ale! Weź mnie podbuduj, Siejkowski się do tego przyczynił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 15:49
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Kochane mam pyt odnośnie diagnostyki. Po pierwsze mam wszystkie wyniki online oprócz jednego- przeciwciał anty rh (mam nadzieję, że wynik będzie jutro, że nie zapomnieli). Po drugie, dlaczego mogę pobrać wydruk ze strony wszystkich badań, ale hiv nie mogę? Przecież skoro się wynik pojawił online to jaki jest tego sens, skoro nie mogę go wydrukować... bez jaj, że będę musiała jutro specjalnie po to jechać
Poczekaj trochę ja miałam HiV wydruku na następny dzieńLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam odpowiedzieć jak PZU doprowadziło mnie właśnie do łez.
Zgłosiłam martwe urodzenie dziecka, bo mam u nich polisę. Po 10 minutach otrzymałam SMS z gratulacje i na email pozytywną decyzję i siatki centylowe żebym sobie sprawdzała czy dziecko dobrze rośnie.
Właśnie kończe butelkę wina. -
nick nieaktualny