MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:Chciałam odpowiedzieć jak PZU doprowadziło mnie właśnie do łez.
Zgłosiłam martwe urodzenie dziecka, bo mam u nich polisę. Po 10 minutach otrzymałam SMS z gratulacje i na email pozytywną decyzję i siatki centylowe żebym sobie sprawdzała czy dziecko dobrze rośnie.
Właśnie kończe butelkę wina.Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Luna1993 wrote:Kochane mam pyt odnośnie diagnostyki. Po pierwsze mam wszystkie wyniki online oprócz jednego- przeciwciał anty rh (mam nadzieję, że wynik będzie jutro, że nie zapomnieli). Po drugie, dlaczego mogę pobrać wydruk ze strony wszystkich badań, ale hiv nie mogę? Przecież skoro się wynik pojawił online to jaki jest tego sens, skoro nie mogę go wydrukować... bez jaj, że będę musiała jutro specjalnie po to jechać
Jeśli masz na myśli odczyn Coombsa to możesz nie dostać wyników przez internet. Ja musiałam odebrać osobiście. HIV normalnie się wydrukował, ale na osobnej kartce. -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Kochane beta 302,10
Agulineczka cieszę się z dobrych wieści!lamka, agulineczka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnySzał,istny szał!!!!Dziewczyny,co wyście narozrabiały??Niesamowicie cieszę się razem z wami:Lunaris ,Lamcia,Aqulineczka.Kobietkom,którym się nie udało,tulę.
Ja miałam dziś szalony sen.Wszak dziś środa ,libido mi spadło praktycznie do zera a tu śnią mi się lody,mnóstwo lodów .Biedny mój chłopina będzie.agulineczka, Czrna 81, nenusia, Lunaris, KateHawke, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie Tarzan czyli mój mąż strasznie mi przykro z powodu tej sytuacji z ubezpieczycielem...
Czarna dokładnie dlatego jestem spokojniejsza, ale przyrostu i tak nie sprawdzam.
Pytanie do zmutowanych: co z witaminą K2, ja nie biorę, ale koleżanka pyta i mi na logikę się wydaje, że bez sensu bo działa antagonistycznie do acardu, ale są może na ten temat jakieś badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 16:36
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
LAMKA super beta no chyba juz nie ma olvitrele rosnijcie zdrowo
Agulineczka super ze na usg wszystko dobrze.. i tak bedzie caly czasagulineczka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja tak na szybko z kolejki do giną
Lamka !!!!!!!!!!lamka lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Minie Black wrote:Chciałam odpowiedzieć jak PZU doprowadziło mnie właśnie do łez.
Zgłosiłam martwe urodzenie dziecka, bo mam u nich polisę. Po 10 minutach otrzymałam SMS z gratulacje i na email pozytywną decyzję i siatki centylowe żebym sobie sprawdzała czy dziecko dobrze rośnie.
Właśnie kończe butelkę wina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 16:40
Czarna81
22 cs. -
Wow, Dziewczyny ale szał!!!! Gratulacje!!! Lamcia, coś było na rzeczy z ta grypa, tak jak mówiła moja lekarka, ze tez miała na początku ciazy takie grypsko:) teraz trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze u Was:* ale będziecie miały fantastyczne Święta:)
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reseciku, jak Ci nie przejdzie to może trzeba zmienić antybiotyk? Ten trzydniowy chyba faktycznie działa dłużej jeszcze w organizmie, ale skoro nie ma poprawy a jest jeszcze gorzej, to wychodziloby na to, ze ten akurat nie zadziałał i może trzeba podać z innej grupy.
-
Bajkaaa wrote:Meśka nie wiem z czego ty masz internet ale ja mam z tej sieci gdzie dziś jest awaria a w telefonie to działa mega słabo ale i tak odświeżam co chwile czy masz już wyniki
Nie mam! Wkurzylam sie i poszlam na spacer. Jak wroce bede do nich dzwonic!19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnylamka wrote:Sylwia mogę wysłać teścior, napisz na priva, aczkolwiek nie jestem na tyle butna ni przesądna, żeby gwarantować efekt. Mogę jedynie liczyć, że przyniesie szczęście
Żartowałam Kochana Zanim test dojdzie to będę już po becie
Ale biorę go symbolicznie, jako dobry znak!
Masz anielskie serduszko :* :*Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Nie mam! Wkurzylam sie i poszlam na spacer. Jak wroce bede do nich dzwonic!
-
nick nieaktualnyMinieBlack, przytulam Co za idioci, gdyby nie okoliczności to napisałabym skargę
Tosia, kciuki! Będę odświeżać!
Lamka, ja nie biorę K2, gdzieś też mi się obiło o uszy, że to niewskazane, ale nie potrafię teraz przytoczyć źródła. Często łączą wit. D3 z K2. Ja łykam samp D3, naturalne, też z allegro zamawiam, a nie to apteczne.
Meśka, spacer najlepszy na wszystko ja od poniedziałku co 2 godziny latam z naszym psiakiem żeby łapać słoneczko i oderwać myśli od oczekiwania na 10dpt
Yoselyn, jak szkolenia?? Cieszę się, że wszystko w końcu ruszyło!! Dużo jeszcze przed ostateczną kwalifikacją??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 16:59