MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Meśka wrote:Nika chyba mi wykrakalas. 16 minela w wynikow brak..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 18:07
never_lose_hope, nenusia, Malgonia, Meśka, Minie Black, Anna Stesia, Mala90, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
never_lose_hope wrote:KateHawke cudowny widok i cudowne wiadomości!! 5cm! Kawał dzidzi!!
Łezki szczęścia płynęły, co??never_lose_hope, Anna Stesia, Siwulec, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lunaris, Lamka, KateHawke - zbiorcze gratulacje.
Meśka, nie puszczam kciuków, zwłaszcza że po 4 tel do i 4 tel. od diagnostyki łapy mi się same zaciskają w pięści.KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Jestem już po prenatalnych Okruszek ma 5 cm, wszystko na miejscu, ryzyka małe A fikał tak że myślałam że zaraz się obróci a raz nawet spojrzał w naszą stronę płci na razie nie znam
Gratulacje! Cudnie! Wspaniałe!Jeśli wysyłasz wiruski to ja chętnie przyjmęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 18:10
-
never_lose_hope jutro mam ostatnie szkolenia w OA i czekam ok tygodnia na glowna kwalifikacje poprzednie mialam z rodzicami adopcyjnymi, ktorzy byli z dziecmi. Wiele nam powiedzieli o sobie i o adopcji i bylo duzo pytan tez padlo od nas
Rucola, never_lose_hope, Karma88, Anna Stesia, Siwulec, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
KateHawke wrote:Dzięki
PS. Jakbyś mogła zedytować i usunąć zdjęcie bo zapomniałam się i z nazwiskiem wrzuciłam. Już wyedytowałam jak co
juz usunelam zjecie zeby nie bylo widacKateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nika Kciuki! Za ginekologa -żeby przeżył Lepiej nich Ci powie coś dobrego
Meśka wyobrażam sobie Twojego wk....wa tak samo zareagowałam jak mi kobita powiedziała że wynik z proga za tydzień dostanę w momencie kiedy ja już zapłaciłam za badanie...
KateHawke cudnie zdrowo rośnijcie!
Lamka betusia jak malowanie! ja idę jutro, zobaczymy co mi namierzą...
Mam jeszcze 2 bobotesty dziś zakupione :] pewnie się nie przydadzą a to te z pozytywnym wynikiem! Czrna, Nowa dedykowane dla Was :*nowa na dzielni, lamka, KateHawke, Frelcia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamcia mój Mąż aplikuje do pracy do Wrocławia. Ale by było fajnie razem z wózkiem spacerować po Wrocławiu:D
Kate już pisałam na innym wątku ale jeszcze raz mega gratulacje :***
Mesia nie mam słów:/ głupie labolatorium. Mam nadzieję że wynik będzie wart czekania.lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia koniecznie namawiaj męża na Wrocław
Kate cudowne wieści!!! Bardzo się cieszęKateHawke, Frelcia, Mala90 lubią tę wiadomość
-
Lamcia oby tym razem było pięknie beta cudna !
Kate gratuluję maluszka ♥️ Pracujesz czy już odpoczywasz?
Reset przykro mi że Cię roku rozłożyło:(
Ja już myślami jestem na laparoskopi... I znowu będę musiała zrezygnować z czegoś co lubię... Z biegania a i tak to nic nie da. Ja chyba zawsze muszę być chodząca i jęcząca. Wesoła być nie mogę bo zawsze coś !
Ktoś tu miał laparoskopię ? Chodzi o usuwanie cysty z jajnikaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 18:41
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lunaris wrote:Jedyny słuszny test -BOBOTEST 13dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6804e28522fd.jpg
Ps Wróciłam! (bez samochodu)Lunaris, Bajkaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Lamcia oby tym razem było pięknie beta cudna !
Ja już myślami jestem na laparoskopi... I znowu będę musiała zrezygnować z czegoś co lubię... Z biegania a i tak to nic nie da. Ja chyba zawsze muszę być chodząca i jęcząca. Wesoła być nie mogę bo zawsze coś !
Ktoś tu miał laparoskopię ? Chodzi o usuwanie cysty z jajnika
Izape ja miałam laparoskopię i usuwana torbiel. Jakby co, to służę pomocą
-
Izape_91 wrote:Lamcia oby tym razem było pięknie beta cudna !
Ktoś tu miał laparoskopię ? Chodzi o usuwanie cysty z jajnika
Ja miałam laparo. Usuwali mi torbiel endometrialną z jajnika. Zasypiasz, robią szybko to co trzeba i budzisz się bez problemu