MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja.
Hope wszystkiego najlepszego. Spelnienia marzen.
Amal gratulacje!! Kreska przepiekna.
Bociatko milego odpoczynku
Lamka trzymam kciuki za wizyte.
Yos rowniez trzymam kciuki za wizyte.
Jesli kogos pominelam to przepraszam ale tylko tyle udalo mi sie zapamietac.
Milego dnia dziewczyny. -
U mnie 26 dc i jedna kreska ;(
Jakież to się zrobiło smutne i męczące.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Amal wrote:Może za wczesnie jeszcze żeby test pokazał ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Po za tym Amal gratuluję wybacz, że ominęłam.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Nie za wcześnie, termin @ za dwa dni i już bóle @ są.
-
Amal wrote:Ja się cały czas czuję na @. Boli mnie brzuch, piersi, chociaż mniej niż kilka dni temu, jest mi słabo. gdyby nie test rano, byłabym przekonana że dziś, czy jutro przyjdzie @ bo tak samo czuję się tuz przed @. Także póki @ nie ma, jest nadziejaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Molestacja męża mam nadzieję nie poszła na marne pęcherzyk mi właśnie pęka, kazał dalej się bzykać
Emiilka, KateHawke, Luna1993, -Mamunia-, Cabrera, Czrna 81, Karma88, Kaczorka, frezyjciada, Bajkaaa, Koteczka82, MaryAnn, Kotowa, Diamond92, Bocianiątko, Phnappy, Rub45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedna - bardzo mi przykro
Wizyta nr 2:
Lekarz nie przejął się niskim wynikiem białka S, co jeszcze bardziej mnie przekonało, że muszę zrobić mutacje z testdna. Miałam zrobione usg, wg tego sprzętu pęcherzyk na prawym 10mm. Jama macicy ok. Mam się zgłosić za 2 tyg na wspomaganie II fazy cyklu i monitoring. Heparyna od pozytywa, nie przepisał mi.
Z tego co zrozumiałam mam mieć 3 zastrzyki z gonadotropiną po owu. Nie wiem czy się spotkalyscie z czymś takim? -
Lamcia ja nie stety nie pomogę
Reset, mam prośbę: napisałabys do mnie priv, bo z tel nie mogę wpisać odbiorcy. DziękujęHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Ale przeżyłam lekki szok bo bada mnie i bada i mówi no ta inseminacja to jest na dziś. Ja zdziwiona pyatam się jaka inseminacja nic nie było mowy ze w tym cyklu podchodzimy do iui. Tym bardziej że ja bez chłopa przyjechałam. Potem jak już siedzimy rozmawiamy to mówi no sugerowalem te inseminacje bo mąż na morfologie tylko 2%. Spoko tylko ze wczesniej o tym nie wspominal, trzeba jakąś abstynencje zachować i ogólnie się przygotować. Jest trochę zakręcony ale ogólnie z uśmiechem kazał współżyc i życzył powodzenia. A i jeszcze pytam czy mąż ma powtarzać badanie nasienia jeśli się nie uda teraz, a on mi na to żebym na razie o tym nie myślała i będziemy się martwić jak się nie uda a póki co jest szansa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 11:35
-
lamka wrote:Jedna - bardzo mi przykro
Wizyta nr 2:
Lekarz nie przejął się niskim wynikiem białka S, co jeszcze bardziej mnie przekonało, że muszę zrobić mutacje z testdna. Miałam zrobione usg, wg tego sprzętu pęcherzyk na prawym 10mm. Jama macicy ok. Mam się zgłosić za 2 tyg na wspomaganie II fazy cyklu i monitoring. Heparyna od pozytywa, nie przepisał mi.
Z tego co zrozumiałam mam mieć 3 zastrzyki z gonadotropiną po owu. Nie wiem czy się spotkalyscie z czymś takim?
Co do leków to Ci nie pomogę ale czemu dopiero za 2 tyg na monitoring? Nie będzie trochę za późno na te pęcherzyki? Bo one już tak w połowie są...*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Cheresta wrote:Molestacja męża mam nadzieję nie poszła na marne pęcherzyk mi właśnie pęka, kazał dalej się bzykać
Bzykaj, bzykaj niechaj wióry lecą -
Amal gratulacje!!!!!
Hope wszystkiego najlepszego, Ty wiesz czego Ci najbardziej życzymy!
Bociuś odpoczywaj, zazdroszczę weekendu
Jedna z wielu kurcze Tulę mocno!
Koteczka może jest jeszcze szansa?
Admiralka, może ovufriend przesunie jeszcze termin Twojej owulacji.Zobaczymy jakie temp bęziesz mieć jutro i pojutrze.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Siwulec wrote:Bzykaj, bzykaj niechaj wióry lecą
KateHawke, sAnsa_28, Cabrera, -Mamunia-, Malgonia, Izape_91, Siwulec, Yoselyn82, nenusia, lamka, Jeżowa, Kaczorka, Flowwer, frezyjciada, Emiilka, Lunaris, Koteczka82, MaryAnn, blue00, Diamond92, Bocianiątko, Morusek lubią tę wiadomość
-
A mam jeszcze do was pytanko Brałam wiesiołka, na śluz i na skórę i włosy. Odstawiałam po ovu, bo skurcze itd. Ale czy po 1 trymestrze można go wznowić czy całkiem odstawić do rozwiązania ? Przyznam że dobrze mi działa na skórę a borykam się z łzs..
-
nick nieaktualny