MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka gratuluję!!! Cudowne a dziś możesz dupka zacząć i ze względu na cb 3x1, acard bierzesz ?
Heparyna rano a acard wieczorem.
Spokojnej i nudnej ciąży życzę ♡
Czy ktoś wie co u Bazylkove ? ostatnio nie widuje tutaj.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Justaaa wrote:https://zapodaj.net/54c4cf45f4b77.jpg.html
Test nie jest z porannego moczu.
Matko aż mi się ręce trzęsą
Aaaaaaaaaaaaa!!! Gratuluję :*
Koteczka82 wrote:Dziewczyny mam wyniki 12,27 mIU/ml !!!
Nie wierzę!!! Cała się trzese!!!!
Gratulacje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 18:41
Justaaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
StaraczkaNika wrote:Koteczka, co za wiadomość! Trzymam kciuki za piękny przyrost!
Justaaa, chyba też nie pisałam - gratuluję Kiedy beta?
I prywata. Mam już zabarwiony na @owato śluz, a cyce dalej napierdzielają. Zawsze miałam tak, że zaczynały boleć jakiś tydzień przed @ bolały sobie ze 3-4 dni i przestawały, a po 3 dniach ciszy dopiero @. Co mi się znowu odmieniło? I pytanie - czy soę odmieniło na lepsze czy na gorsze? Nigdy nie miałam tak, żeby mnie cyce bolały do samej @ Zawsze coś, żeby mnie zdenerwować... mój układ rozrodczy mnie nienawidzi ;( -
Nika mnie bolały cyce od ovu do 2dc nawet w @ chyba to poniekąd estrogeny i prog napędza.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Nika to ja z kolei nigdy cycków nie czułam, póki nie zaczęłam się starać. I teraz jak się nie staram znów nie istnieją. Nie wiem czy one w duzej mierze nie są sterowane naszą psychiką.
I pamiętaj miluj nieprzyjaciół swoich -
Dzięki dziewczyny. Może faktycznie prog mi urósł ponadprzeciętnie w tym miesiącu. No tak, nie staraliśmy się, więc oczywiście musiał mi się zdarzyć najładniejszy cykl od 14 roku życia - 28 dni, z owu w 14 i wysokimi tempkami w 2 fazie. Mój organizm lubi mnie wnerwiać.
Ostatnio nawet pierdoły wyprowadzają mnie z równowagi. W czwartek nowy gin, a w piątek pogrzeb. -
Malgonia wrote:Nika to ja z kolei nigdy cycków nie czułam, póki nie zaczęłam się starać. I teraz jak się nie staram znów nie istnieją. Nie wiem czy one w duzej mierze nie są sterowane naszą psychiką.
I pamiętaj miluj nieprzyjaciół swoich
JA mam dokładnie tak samo !!! I weź to człowieku sobie z głowy wyłącz jak musisz trafić z w owu!
Kwiatuszku u bazylka bez zmian chyba - na wykresach piszemy także wiem że jest gdzieś w przestrzeni OF, może nawet nas podczytuje ja z kolei zastanawiam sięjak tam Maja wiesz co u niej? nie widać jej ani tu ani na Ex testerkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 19:09
-
To ja cycków nie czułam zupełnie nigdy, ani kiedy się nie udawało, ani w szcześliwym cyklu, ani nawet w bardziej zaawansowanej ciąży. Moje cycki są po prostu totalnie obojętne na wszystko
-
Lunaris wrote:JA mam dokładnie tak samo !!! I weź to człowieku sobie z głowy wyłącz jak musisz trafić z w owu!
Kwiatuszku u bazylka bez zmian chyba - na wykresach piszemy także wiem że jest gdzieś w przestrzeni OF, może nawet nas podczytuje ja z kolei zastanawiam sięjak tam Maja wiesz co u niej? nie widać jej ani tu ani na Ex testerkach.
Czekam na was !!! Nie ma ze boli! Waginy spinać i do dzieła U Maji wszystko w porządku maleństwo rośnie i juz 10 kg na + a ja dalej +1 kg ehhh nie dogodzisz babie... raz za dużo raz za mało.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Nika u mnie:
- bolą od owu do @ (robią się flaczki =@ za 3 godziny)
- nie bolą wcale
- bolą 7 dni przed @ (flaczki= @ za 3 godz)
- bolą po owu, aż do @ i przez cały kolejny cykl i dopiero po kolejnej @ przestają
Mój organizm ma te 4 opcje i za każdym razem włącza generator liczb losowych że specjalnym zaznaczeniem opcji "nie bolą wcale". Pierwsze miesiące bromka i mety działały tak,że miałam o rozmiar większe co mi bardzo odpowiadało,a teraz znów takie mini
Więc podsumowując- nauczyłam się olewac cycki moim zdaniem to kompletnie nic nie znaczyStaraczkaNika, Lunaris, Izape_91 lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Koteczka mega gratki, kciuki za przyrostKoteczka82 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Czekam na was !!! Nie ma ze boli! Waginy spinać i do dzieła U Maji wszystko w porządku maleństwo rośnie i juz 10 kg na + a ja dalej +1 kg ehhh nie dogodzisz babie... raz za dużo raz za mało.
Najważniejsze że dzieciaki rosną i zdrowe a reszta mniej ważna
Ja wczoraj w przypływie około@ doła otworzyłam swoje pudełko z wyprawką i przejrzałam co tam mi się nazbierało: wszystkie ubranka już są (może nawet i na dwoje dzieci na raz ) od 0 do 6 miesiąca nie ma się o co martwić. Tylko dziecka dalej brak... Co miesiąc coś tam sobie kupiłam "bo takie piękne!" ...
Całe szczęście że przerzuciłam się na planszówkę! Prezent na pocieszenie przynajmniej nie będzie mnie o łzy przyprawiał
Zawsze sobie 1 dzień pojojczę, poużalam się nad sobą a potem dupa w kupę i trzeba dalej pchać ten wózek! Co-co jumbo i do przodu!!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
I moje z jędrnych w jednej chwili zrobiły się smutne flaczki a takie były dorodne ech...
I syfilis na twarzy się pojawił a była taka gładka jak pupcia niemowlaczka
Yos jak szkolonko ? -
Flo dzięki już wzięłam dupka i wieczorem jeszcze wezmę i tak myślałam żeby brać 3x1 tylko że ja nie miałam cb tylko dwa poronienia zatrzymane.
Wiecie co jest najlepsze? Na razie jestem zupełnie spokojna chociaż jak sprawdziłam wynik to wychodziłam z pracy na miękkich nogach dobrze że ze schodów nie spadłam a idąc do męża który czekał w samochodzie na zmianę się trzesłam z emocji i chciało mi się skakać z radości
Mam jeszcze pytanie do Was czy powinnam coś zmienić/odstawić z tych preparatów które biorę?
A biorę tak:
Euthyrox 50
D3 z K2
Magnez z b6
B complex
Kwas foliowy metylowany 400
Vit c 1000
Rutinoscorbin
Omega 3
Biotyne 5 mg (już nie wezmę jutro)
Niepokalanek ( odstawiłam po wizycie u endokrynologa)
Nie wiedząc że jestem w ciąży brałam groprinosin bo młody jest chory i mnie też coś brało ( ale się nie rozwinęło) i w piątek wypilam małą szklankę piwa z sokiem na gorąco żeby się nie rozchorowac. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
A ja acardu nie biorę bo nie mogę.
ingelita, Flowwer lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka !!! Gratulacje !!!!
Koteczka82 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Lunaris wrote:Najważniejsze że dzieciaki rosną i zdrowe a reszta mniej ważna
Ja wczoraj w przypływie około@ doła otworzyłam swoje pudełko z wyprawką i przejrzałam co tam mi się nazbierało: wszystkie ubranka już są (może nawet i na dwoje dzieci na raz ) od 0 do 6 miesiąca nie ma się o co martwić. Tylko dziecka dalej brak... Co miesiąc coś tam sobie kupiłam "bo takie piękne!" ...
Całe szczęście że przerzuciłam się na planszówkę! Prezent na pocieszenie przynajmniej nie będzie mnie o łzy przyprawiał
Zawsze sobie 1 dzień pojojczę, poużalam się nad sobą a potem dupa w kupę i trzeba dalej pchać ten wózek! Co-co jumbo i do przodu!!!
Lunaris jak jeszcze wierzyłam że nam się szybko uda to zaczelam powoli zbierać różne rzeczy, teraz już nic nie kupuje, a ostatnio zaczęłam robić z tych rzeczy prezenty dla znajomych i przynajmniej się tego pozbędę, bo widocznie nam się nie przyda. A jak się uda to wtedy będę kupować za bardzo mnie wkurzają jak muszę je przekładać z jednego miejsca na drugie.Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Siwulec wrote:I moje z jędrnych w jednej chwili zrobiły się smutne flaczki a takie były dorodne ech...
I syfilis na twarzy się pojawił a była taka gładka jak pupcia niemowlaczka
Yos jak szkolonko ?
dzisiaj mielismy napisac na szkoleniach list do rodzicow biologicznych, myslalam ze bedzie gorzej ale dalam rade.. kazdy potem czytal go na glos na forum.Siwulec, Rucola, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja jestem dopiero 2 dni po okresie. Stymulowany cykl gonalem i clo. Dzisiaj tylko zauważyłam coś dziwnego. Śluz zaczął się pojawiać , ale tak jakby przybrudzony... Miałam to w drugiej fazie poprzedniego cyklu po peknieciu pęcherzyka giganta i wiązałam to ze zbyt niskim progesteronem. Ale co teraz ? Na początku znów? Macie pomysł skąd takie anomalia?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️