Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Wam powiem, że boję się jutro sikać i chyba siknę najwcześniej we środę 🤔
-
Pauliśka wrote:Dziś 12-13 dpo ...
Dziewczyny gratulację pozostałym dwóch kresek. Czytam Was codziennie (a raczej nadrabiam).
5ylwunia czekam na Twoje wyniki.
Olga choroba i osłabienie jest dobrym znakiem.
MamaStasia pochwal się Nam po USG co dzidzia ma między nóżkami.
Irvine współczuję Ci mieć taką zołzę.5ylwian lubi tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
agge wrote:U mnie 3dpo, a ja mam strasznie gęsty, biały śluz. Chyba nigdy aż tak gęstego nie miałam. No i oczywiście co? To pierwszy objaw ciąży, buhahaha 😁
A jak!!! Wszystko co występuje inaczej niż zwykle jest objawem ciąży!!
Ale akurat ten śluz to często dziewczyny wymieniają jako objaw, także ten..
agge, Ochmanka, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszona wrote:Ja Wam powiem, że boję się jutro sikać i chyba siknę najwcześniej we środę 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 15:07
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh no inaczej wyglada na zywo ....jakby cos bylo zerkne jak wyschnie czy to miejsce gdzie kreska i czy bedzie szare czy rozowe... Juz mnie glowa az rozbolala od tego ... Za bardzo se wkrecam ... Zobaczymy jutro... A wam dziewczynki kibicuje testujace betujace (niech bety poeknie rosna) ewentualnie jak bedzie sie cos wylaniac do srody powinno pokazac i ewentualnie zrobie bete no zobaczymy co z tego bedzie... Az tak bym chciala kurde chyba se domaluje kreske zeby sie lepiej poczuc
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Szona- Ty miałaś pierwotnie sikac 16go. To moze daj sobie czas do czwartku ,to bedzie 14ty
Tak zrobię.
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Irvine, no żem spadła z krzesła po tej krwi miesiączkowej i wstać nie mogę 😂 smakowało mu chociaż?
A poważnie, matka bierze jakieś leki, czy żyje za pan brat ze swoją chorobą psychiczną i uważa, ze wszystko jest cały? Najważniejsze, że Mąż trzyma z Tobą sztamę!
Magduullina, też mi coś tam majaczy -
Magdulina ja tam nie widzę, ale wiem sama jak ciężko takie kreseczki uwiecznić na zdjęciu. mam nadzieję, ze jutro nie bezie już wątpliwości.
szona oby czekanie się opłaciło i żeby na teście była tłusta bordowa krecha.Magduullina, szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Magduullina Twój test przewyzsza możliwości mojego wzroku 😂 ale z całego ❤ życzę Ci żeby ten cień tam był 😘Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Emmainthegarden wrote:A jak!!! Wszystko co występuje inaczej niż zwykle jest objawem ciąży!!
Ale akurat ten śluz to często dziewczyny wymieniają jako objaw, także ten..
agge lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Właśnie niby tutaj na forum to śluz jest częstym objawem, ale jak sobie wpisuję w kalendarz ovu objawy to kremowy śluz ma 2% tylk0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 15:31
-
nick nieaktualny
-
Witam 😊😊
Dziewczyny z całego serca gratulacje wszystkim 2 kreseczek, trzymam kciuki o piękne przyrosty!
Ja chciałam troche oczyścić głowę, ale podczytuje Was🌷
dzisiaj mam 33 dc, przy cyklach średnio 32 dni ( czasem 33, 31)
W sobotę test negatywny, mogę pokazać...
tylko jak tu wstawić fotkę?🤭🤔🤔Starania od 05.2018r.
Pracujemy nad poprawą wyników nasienia.
Morfologia 2%, mała koncentracja, ilość nasienia i osłabiony ruch plemników.
Od czerwca 2020 stymulacja Aromkiem oraz Ovitrelle.
Czerwiec 2020:Jajowody drożne
Cytologia: zmiany śródbłonkowe stopnia niskiego obejmującego koilocytyzę(HPV) -
Irvine90 wrote:Tu akurat jaki byś nie wpisała to każdy ma 2% nie wiem, gdzie reszta tych %
Skoro są w Ovu tylko 4 rodzaje śluzu, to nie wiem gdzie reszta %