Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelll26 wrote:Witam 😊😊
Dziewczyny z całego serca gratulacje wszystkim 2 kreseczek, trzymam kciuki o piękne przyrosty!
Ja chciałam troche oczyścić głowę, ale podczytuje Was🌷
dzisiaj mam 33 dc, przy cyklach średnio 32 dni ( czasem 33, 31)
W sobotę test negatywny, mogę pokazać...
tylko jak tu wstawić fotkę?🤭🤔🤔Angelll26, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:No napykalam fot
Gora nord z rana a ten drugi babyboom o 14 robiony.
No na zdj mniej widac oby to bylo to wkoncu tylko za wczesnie no nic trzeba czekac ....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34ecaf485012.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
-
Magdullina na nordzie to i ja widzę cień cienia:) kciukasy żeby to było to!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 16:10
Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko a mnie tak piersi bolą... niech ten okres już przyjdzie bo zwariować można.... to chyba już pod tą następną owulację w przyszłym cyklu :D
patrząc po pierwszej stronie wchodzimy w etap intensywnego testowania
I dlaczego nie ma serduszek przy mamach ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 15:40
Ochmanka, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa mamusia 12-13 marzec . bo cykl niemonitorowany ale maz bardzo bardzo wykorzysttwal heh wiec ehh do 2-3 dni jak nic nie wyjdzie bede czekac na @ od tych pieknych kresun waszych mnie sie zachcialo siknac dzis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 15:42
-
Tutaj test:
https://naforum.zapodaj.net/2e93a8f6125e.jpg.htmlStarania od 05.2018r.
Pracujemy nad poprawą wyników nasienia.
Morfologia 2%, mała koncentracja, ilość nasienia i osłabiony ruch plemników.
Od czerwca 2020 stymulacja Aromkiem oraz Ovitrelle.
Czerwiec 2020:Jajowody drożne
Cytologia: zmiany śródbłonkowe stopnia niskiego obejmującego koilocytyzę(HPV) -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Szczesliwa mamusia 12-13 marzec . bo cykl niemonitorowany ale maz bardzo bardzo wykorzysttwal heh wiec ehh do 2-3 dni jak nic nie wyjdzie bede czekac na @ od tych pieknych kresun waszych mnie sie zachcialo siknac dzis
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Właśnie niby tutaj na forum to śluz jest częstym objawem, ale jak sobie wpisuję w kalendarz ovu objawy to kremowy śluz ma 2% tylk0
Miałam tak samo i też mnie to zastanowiło. I dostałam mnóstwo punktów za coś, co wpisałam bo mi się nudziło... Także nie wiem z czego oni to biorą.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ochmanka wrote:Magdullina na mordzie to i ja widzę cień cienia:) kciukasy żeby to było to!!
Na "mordzie" to i ja widzę cień, zwłaszcza "mordzie" mojego drugorodnego bo sobie obtarł na rehabilitacji, próbował głową materac wuefowy przesuwać..
A SERIO, popieram Ochmanke, też mi się majaczy na nordzie, ale tylko z daleka..agge, Ochmanka, Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
I też poproszę żeby przynajmniej na kwiwtniowym wątku przy pozytywach stawiać serduszka. Także, kto chętny do prowadzenia listy?
Musi być codziennie obecny, nie brać zwolnień, nie nosić okularów, być czujny i umieć serduszka wstawiać... :p
Może być nabór wewnętrzny...
)
Beti82, Ochmanka, Salome, Malgonia, Iseko, Sasanka55, Tele...79, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Magdulina ja tam nie widzę, ale wiem sama jak ciężko takie kreseczki uwiecznić na zdjęciu. mam nadzieję, ze jutro nie bezie już wątpliwości.
szona oby czekanie się opłaciło i żeby na teście była tłusta bordowa krecha.
Coraz bardziej się obawiam, że okres mi zrobi niespodziankę... boli brzuch, bolą plecy, czuje jak bym miała pawia puścić. U mnie pierwszy dzień okresu to jest wojna. Zdarzało się nawet mdleć z bolu. Ostatnio bywało już spokojniej, ale czuję, że nadciąga prawdziwy kataklizm. Dziś już nawet sprawdzałam, czy okres nie zaszczycił mnie swoją obecnością
-
Mam wyniki. Beta 16,5. Progesteron 25,3. No i biore dupka caly czas a go podobno nie widac w wynikach. Zadzwonie zaraz do lekarki jak brac dalej. I swoja droga dobry ten Amil skoro pokazuje od 25 a te 16,5 tak ladnie widac
Ania_85_, Beti82, Irvine90, agge, Angelll26, Angelika1313, Ochmanka, Szczesliwa_mamusia, Salome, Olga_89, Emmainthegarden, Gumcia1989, Niecierpliwa..., Kingulla, APrzybylska, Malgonia, szona, Iseko, Iwona28, eemmiilliiaa, nuśka91, Sasanka55, Tele...79, moni05, MonikA_89!, Malinowa91, OO83, moyeu lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Nareszcie udało mi się Was nadrobić, ale zamiast pracować ovu czytałam 😉
Sasanka- tak bardzo się cieszę, że pomimo tylu psikusów Twój bąbelek tak ładnie rośnie
Cukrzyk- bardzo Ci dziękuję, za podpowiedź odnośne glukometru- wysłałam mamę do apteki, bo stwierdziłam, że starsza osoba będzie bardziej wiarygodna 😉 I udało się jej załatwić, chociaż trochę podejrzliwie patrzyli, że nie ma recepty, bo wtedy się płaci za paski 😉 Już przebadałam siebie, rodziców i męża. Muszę sobie przez kilka dni posprawdzać, żebym miała co pokazać ginowi na następnej wizycie. Bo jako komentarz do 5,50 mmol/l (przy normie 3,9-5,5) napisał mi „wynik jest nieprawidłowy!!” ;/ Najlepiej sprawdzać rano na cczo?
Paula, Gumcia, Szczęśliwa_mamusia, 5ylwian, Pauliśka- gratulacje 😊
Szona- trzymam mocno kciuki, za jutrzejsze testowanie
Olga- kciuki za piątek 😊 wierzę, że będzie dobrze 😉
Ja miałam kilka depresyjno-płaczliwych dni, ale dzielnie Was nadrabiałam 😉 Mimo poczasiaczka @ przyszła w czwartek- chyba za bardzo się nastawiłam na ten urodzinowy cykl i dlatego bardziej boli ☹ Zgodnie z zaleceniami staraczek i dodatkowo jako lek na smutki, zaaplikowałam sobie w sobotę taką dawkę czerwonego winka, że kac mnie jeszcze do dzisiaj trzyma ;P
Ale już sprowadziłam się do pionu- zamówiłam kolejne opakowanie PregnaStart, olej z nasion wiesiołka, żel conceive plus ,dwa opakowania owulaków i zapasy polecanych przez Was Nordów (choć ostatnio widzę, że różne są na ich temat opinie, więc jeszcze 3 pinki dołożyłam)- czuję się przygotowana na kolejny cykl 😉 Mam nadzieję, że nie przegnę tylko z tym nawilżeniem, bo jakiś specjalnych problemów z tym nie mam ;P
Mąż widząc mój kiepski humor przymilał się, dopytywał co się dzieje i jak może mi go poprawić, a jak udawałam, że nic się nie dzieje, to sam sobie odpowiedział „no tak, wiem… zapłodnić Cię”… myślałam, że padnę 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 16:02
Szczesliwa_mamusia, cukrzyk1991, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Beta 18,2 , progesteron 16.01... niska ta beta,mam złe przeczucia....
Sasanka55 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Jestes pewna,ze to negatyw,ja cos tam widzeStarania od 05.2018r.
Pracujemy nad poprawą wyników nasienia.
Morfologia 2%, mała koncentracja, ilość nasienia i osłabiony ruch plemników.
Od czerwca 2020 stymulacja Aromkiem oraz Ovitrelle.
Czerwiec 2020:Jajowody drożne
Cytologia: zmiany śródbłonkowe stopnia niskiego obejmującego koilocytyzę(HPV)