Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
5ylwian wrote:Dzien kobiet to będzie moj 10dpo. Ale jakos nie mam nadziei. Bo moj maz olał ten cykl. Stwierdzil,ze nie moze na zawolanie... i bylo ♡ tylko 2dni przed prognozowana owu i 1 dzien po. Wiec to bylby cud gdyby cos z tego bylo. Test zrobie po prostu zeby wiedziec czy duphaston odstawiac...
Chyba żartujesz! Ja mam w brzuchu bąbla który powstał z 4 dni przed owu lub dzień po owu (miałam monitoring, nie że mi się wydaje), więc proszę się ogarnąć
MonikA no już nie wiem co powiedzieć. Czy Ty chcesz mieć wszystkie swoje dzieci z jednej ciąży i z jednego porodu?szona, MonikA_89!, 5ylwian, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Kurczę jak mam pójść za 4tyg do endo jak ta se znowu zgłosiła nieobecność na mój czas wizyty:/
Kobitki z euthyroxem mam pytanko. Czy wpływał on w jakikolwiek sposób na cykl w pierwszym miesiącu brania? Cyce od samej owulki (jeśli była...) mam jak dzień przed @, brzuch jakiś taki dziwny, ciągnie raz z jednej raz z drugiej strony. Pierwszy raz od kiedy pamiętam takie coś mi się zdarzyło.
A w objawy od 1dpo to sorry (wiem wiem, dziwne to tutaj ) ale nie wierzę. Nawet i 5dpo:)
U mmie nie było żadnej roznicy. Oprocz takiej,ze w koncu mialam miesiaczki regularne,a nie rozjechane na maksa.
Moze organizm sie przyzwyczaja do wyrownania hormonowOchmanka lubi tę wiadomość
-
Sasanka, szkoda, że z tych browarów nici... No, chyba, że bezalkoholowe.
Ja jestem zła, bo nie wiem jak Somersby mogło mi to zrobić i TERAZ pojawił się smak mango...Sasanka55, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ochmanka wrote:Kurczę jak mam pójść za 4tyg do endo jak ta se znowu zgłosiła nieobecność na mój czas wizyty:/
Kobitki z euthyroxem mam pytanko. Czy wpływał on w jakikolwiek sposób na cykl w pierwszym miesiącu brania? Cyce od samej owulki (jeśli była...) mam jak dzień przed @, brzuch jakiś taki dziwny, ciągnie raz z jednej raz z drugiej strony. Pierwszy raz od kiedy pamiętam takie coś mi się zdarzyło.
A w objawy od 1dpo to sorry (wiem wiem, dziwne to tutaj ) ale nie wierzę. Nawet i 5dpo:)
Ja zaczełam w styczniu brać euthyrox razem z dostinexem. W kolejnym cyklu, w lutym, miałam owulacje z ogromną (jak na mnie) ilością śluzu. Nie wiem czy to to, ale może...
Nie starałam się co prawda naturalnie, ale test w lutym pozytywny
Ochmanka lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyKingulla wrote:Sasanko no ja też nic nie widzę niestety, ale leżę już w łóżku, ciemno w pokoju, to pewnie przez to
Kciuki dla wszystkich testujących jutro :*
Wychodze na czuba przez takie foty cale szczescie, ze to forum wiele wybacza Moje libido wyczulo dobry cykl, bo wzroslo az do sufitu. Nawet nie spogladam juz na meza, bo rzuce sie na niego jak zla z ta swoja zalosna, pseudo @
Ochmanko, lubie Twoje objawy. My-kobiety mamy zmysl wyczuwania ciazy nawet 1dpo Pamietaj o moim snieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 22:30
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Sasanka, szkoda, że z tych browarów nici... No, chyba, że bezalkoholowe.
Ja jestem zła, bo nie wiem jak Somersby mogło mi to zrobić i TERAZ pojawił się smak mango...
Ale smak zacny!moni05, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Wychodze na czuba przez takie foty cale szczescie, ze to forum wiele wybacza Moje libido wyczulo dobry cykl, bo wzroslo az do sufitu. Nawet nie spogladam juz na meza, bo rzuce sie na niego jak zla z ta swoja zalosna, pseudo @
Ochmanko, lubie Twoje objawy. My-kobiety mamy zmysl wyczuwania ciazy nawet 1dpo Pamietaj o moim snie
A czy łaszenie się do faceta tuż po owu oznacza ciążę czy chcicę?
A co do snu to sorry Maleńka ale wybieram się do fryzjera dodać trochę jaśniejszych refleksów żeby mi siwych włosów nie było widać
Bo z jednej strony ostatnio facetka zapytała mnie o dowód jak kupowałam flachę A z drugiej koledzy z pracy komentują jak to mi ciężko w życiu skoro tak posiwiałam
PffffSasanka55 lubi tę wiadomość
-
agge wrote:Dzięki temu nowemu mam właśnie dziurę w palcu, haaa
Ale smak zacny!
Pozostaje mi wierzyć na słowo ważne są do stycznia, ta partia przynajmniej, więc kupię sobie, poleżyGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyOchmanka wrote:❤
A czy łaszenie się do faceta tuż po owu oznacza ciążę czy chcicę?
A co do snu to sorry Maleńka ale wybieram się do fryzjera dodać trochę jaśniejszych refleksów żeby mi siwych włosów nie było widać
Bo z jednej strony ostatnio facetka zapytała mnie o dowód jak kupowałam flachę A z drugiej koledzy z pracy komentują jak to mi ciężko w życiu skoro tak posiwiałam
Pffff
Ja mysle, ze ciazowa chcice Ojej, mnie o dowod to juz chyba tylko w przychodni prosza, jak chce z pakietu skorzystac Ja blondyna, to siwizny nie widac.
Moni, Somersby mango? No co Ty, na pewno jest obrzydliwe Agge tylko tak zartuje, ze zacne Poza tym nie lubimy za dziure w paluszkachmoni05, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa, kiedyś kiedyś jak starałam się o synka,to korzystałam z ovufriend i znowu powracam mam córkę 7,5 roku, synek 3,5 , więc staramy się o trzeciego bobasa. W tym miesiącu testowanie 9 marca, jest to 3 cykl starań. Niestety na duphastonie, bo poziom mojego progesteronu jest drastycznie niski, poprzednia ciąża również na duphastonie. Ponieważ miałam rozległą zakrzepicę po drugim porodzie, będzie to ciąża podwyższonego ryzyka,ale czego się nie robi , żeby mieć szkraba
5ylwian lubi tę wiadomość
-
Sasanka, haha, mango to prawie sens mojego życia, jak i sushi nie ze mną te numery. Kupię i wyleży w lodówce. Będzie dooooobrze schłodzone.
Sasanka55, Ochmanka, agge, Angelika1313, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sasanka, haha, mango to prawie sens mojego życia, jak i sushi nie ze mną te numery. Kupię i wyleży w lodówce. Będzie dooooobrze schłodzone.
Sushi, wszelkie ryby, owoce i wino- nic innego mogloby juz dla mnie nie istniec no dobra, pizze jeszcze dorzuce.
Pauliska, witamy Kciuki za ten cyklmoni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:Pozostaje mi wierzyć na słowo ważne są do stycznia, ta partia przynajmniej, więc kupię sobie, poleży
Ja to sobie muszę kupić znów, póki mogęSasanka55, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:O tak, cienie i zwidy na teście chyba mam zawsze, praktycznie na każdym teście poprzedni cykl miałam nawet całkiem wyraźne krechy a beta <1,2... Korzystam zazwyczaj z tych z allegro ale w poprzednim miesiącu i bobotest mnie oszukał...
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa, kiedyś kiedyś jak starałam się o synka,to korzystałam z ovufriend i znowu powracam mam córkę 7,5 roku, synek 3,5 , więc staramy się o trzeciego bobasa. W tym miesiącu testowanie 9 marca, jest to 3 cykl starań. Niestety na duphastonie, bo poziom mojego progesteronu jest drastycznie niski, poprzednia ciąża również na duphastonie. Ponieważ miałam rozległą zakrzepicę po drugim porodzie, będzie to ciąża podwyższonego ryzyka,ale czego się nie robi , żeby mieć szkraba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agge wrote:O nie, czemu tylko do stycznia?
Ja to sobie muszę kupić znów, póki mogę
Nie wiem, mój zakupił sobie dwa to tak miały. Pierwsza partia, pewno kolejne bedą jakoś do wiosnyagge lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019