Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauliśka wrote:Beti no jest kreska,a od razu się pojawiła? Czy po czasie?
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
-
Wszystkie sikają to i ja siknęłam, co prawda na owulaka ale krecha jest bordowa 🤣 wczorajszy ovitrelle zrobił swoje, więc dzisiaj się będę łasić do mężulka😁😁😁 Produkcja kropka - faza I
Beti82, Salome, Szczesliwa_mamusia, agge, Tele...79, APrzybylska, Iseko, buba123, Malinowa91, Malgonia, moni05, Angelika1313, Ochmanka, Paula_30, Malinaa90, Sasanka55, nuśka91, eemmiilliiaa, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Beti82 wrote:Po jakies godz
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Szczesliwa_mamusia wrote:Ech.. pisalam wiadomosc i zamiast kliknac odpowiedz,kliknelam strzalke cofania w telef. Brawo ja
Gumcia- piekna beta.
Paula- super,ze tym raze testy Cie nis okłamały
Sasanka- cudownie,ze rosnie. Widocznie owu była w tum mcu pozniej niz myslałas. Grunt,ze wszystko idzie w tym najlepszym kierunku
Ja sie boje jutro isc. Wiem,ze musze,bo leki. Ale sie boje. Boje sie zawodu. No,ale co. Bedzie co bedzie. Trzeba przyjac wszystko na klate.
Mnie od wczoraj brzuch pobolewa jak na @. Nawet sie smialam wczoraj wieczorem do meza,ze moze kropek sie instaluje. Ale potem zaczelam sie smiac,ze mam marzenia impossibleSzczesliwa_mamusia, szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
😭
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:To może jutro będzie szybciej A dlaczego nie ufasz nordom?
-
Pauliśka wrote:No ja w te po czasie nie wierzę absolutnie, bo często takie miałam niestety a beta ujemna. I to przeróżnych firm. Prawdziwe kreski pojawia się w ciągu 5 minut
-
Ale wcześniej jakiś inny pokazał w czasie? Wiesz,bo czasami to może być przypadek,że są jakieś kreski po czasie i będzie ciąża. W sensie,że nawet gdybyś nie zaszła to te kreski też by były. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ja rzadko z kolei mam białe testy...po czasie zawsze coś się tli..
-
Iwona28 wrote:Sasanka i Paula ale sie ciesze😊supeeer! Wiedzialam ze bedzie dobrze. Juz powoli mysle ze tylko ja sama zostane na staraczkach. Jedyne co mi poprawia humor to Wasze szczescie. Ja niestety nic nie czuje a nawet w ciazach biochem pare dni po owulce czulam piersi i byly mocno powiekszone. Jedynie czuje jajnik ale tak zawsze mam. Nie mam nadziei 😞chyba czeka mnie to hsg.
Beti pokaz nam tescik. Moze to prawdziwa kreskaIwona28 lubi tę wiadomość
-
Gumcia1989 wrote:Gratuluję! Nie mogło być inaczej z takim paseczkiem na teście Zaglądałam co chwilę, żeby zobaczyć czy już masz wyniki.
Co to jest za dzieńGumcia1989 lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Ale wcześniej jakiś inny pokazał w czasie? Wiesz,bo czasami to może być przypadek,że są jakieś kreski po czasie i będzie ciąża. W sensie,że nawet gdybyś nie zaszła to te kreski też by były. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ja rzadko z kolei mam białe testy...po czasie zawsze coś się tli..
Ja sie absolutnie nie podniecam ,ze w ciazy jestem Chodzi mi bardziej o to,ze jak ktos lubi dlugo sie wpatrywac w testy np JA hahah to tych nie polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 19:30