💖Mieć certyfikat KCP to klasa, ale jeszcze lepiej jesiennego bobasa!👶🍂
-
WIADOMOŚĆ
-
Molahonkeey wrote:@Babsi hahahaha no wyszliście z siebie! Jak z tego bobasa nie będzie to tylko na misjonarza raz w cyklu po bożemu 🤣🤣
@Ana29 🥹😘💕
Tak, jak przy tych akrobacjach nic nie wyjdzie to już na serio, tylko misjonarz nasz uratuje 😁Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
@Alicjasss hahaha mąż dostał dzisiaj prosty komunikat i póki co się go trzymamy “co dwa dni”, a że wczoraj i przedwczoraj się nie dostosował (🤣🤣) to dzisiaj się przynajmniej stara 🤣 myślę że jutro lub pojutrze będzie dopiero piczek, ale to kłucie mnie zbija z tropu bo od rana mam 😳 no i jestem trochę zmieszana, bo do tej pory robiłam testy z pierwszego moczu, a dziś z drugiego i nie piłam do 10:30 nic i strasznie mnie to męczyło 🤣
@Nitka zazdro! Jakbym chciała mieć wolne żeby właśnie nadrobić te programy dziś 🤣❤️ super plan 🥹 i trzymam kciuki za wylewkę ✊🏼 to już ! 🥹❤️
EDIT: @Alicjasss jednak się zastanowiłam i stwierdzam, że mój mąż się wcale dzisiaj nie starał dotrzymać “co dwa dni” tylko ja 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 21:55
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
•Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
•II 2025
~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
⏳19.03 wizyta
💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki
Drugi cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Babsi wrote:Tak, jak przy tych akrobacjach nic nie wyjdzie to już na serio, tylko misjonarz nasz uratuje 😁
Babsi lubi tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
@Julia, dobrze jest wiedzieć czy dany model będzie fajnie wyglądać z brzuszkiem ale tak czy siak krawcowe to czarodziejki i na pewno jakoś zgrabnie poluzują suknie ile będzie trzeba przed samym weselem! Umyslnie pisze ILE będzie trzeba, a nie JESLI , bo to że brzuszek będzie wiadomo😍😍
Laski jeju ile wy tych programów oglądacie haha w szoku jestem, ja stąd się dowiedziałam o większości z tych reality show 🤣 będę miała co oglądać dzięki wam przez całe ciążowe L4 xD choć mój mąż ostatnio okupuje TV grając na konsoli, i jak nie odpuści to chyba zaraz będzie rozwód a nie dziecko 😁
@Nitka, jedziesz jutro nadzorować czy wszystko równo wylane? Stawiacie parterowy czy piętrowy, tradycyjny, czy taki nowoczesny w typie stodoly? Do naszej budowy 100 lat, najpierw trzeba mieszkanie spłacić, ale plan jest 😄
@Molahonkeey pamiętaj że jajniczek może się odzywać nawet parę dni przed owu, pecherzyk rosnący sprawia że on się sporo powiększa i może po prostu uwieraćtak mi kiedyś tłumaczył lekarz jak parę dni przed owulacja skarżyłam się na bol jajnika. Ale wiadomo, profilaktycznie warto męża przyatakowac 😁
@Ana29 , chyba polubiłam wynik bety ale jakoś zaaferowana swoją pojedynczą kreseczką nie napisałam, jak bardzo się cieszę że jesteś w tym miejscu 🥰 ale ze wizyta dopiero 10.03, ja bym jajko zniosła 🤣 mam nadzieję że te dni miną ci szybko i spokojnie i niebawem ujrzysz swoją kropeczkę, albo kropeczki, who knows 🤩
@andzela, jutro beta?? Wysyłam dużo energii by beta rosła wysoka do nieba! 🥰
@Vergeet toż to zaraz trzeba nowy wątek startować! A były już wyniki ankiety??
Popatrzyłam w kalendarzu i szok, 1/6 roku za nami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 21:57
Molahonkeey, a_aandzela, Julia24, Vergeet lubią tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 16 cs
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️
🧑: przebadany✅,
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏳Rozszerzone badania nasienia
❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
⏰️Czerwiec- klinika -
Molahonkeey wrote:@Alicjasss hahaha mąż dostał dzisiaj prosty komunikat i póki co się go trzymamy “co dwa dni”, a że wczoraj i przedwczoraj się nie dostosował (🤣🤣) to dzisiaj się przynajmniej stara 🤣 myślę że jutro lub pojutrze będzie dopiero piczek, ale to kłucie mnie zbija z tropu bo od rana mam 😳 no i jestem trochę zmieszana, bo do tej pory robiłam testy z pierwszego moczu, a dziś z drugiego i nie piłam do 10:30 nic i strasznie mnie to męczyło 🤣
@Nitka zazdro! Jakbym chciała mieć wolne żeby właśnie nadrobić te programy dziś 🤣❤️ super plan 🥹 i trzymam kciuki za wylewkę ✊🏼 to już ! 🥹❤️
EDIT: @Alicjasss jednak się zastanowiłam i stwierdzam, że mój mąż się wcale dzisiaj nie starał dotrzymać “co dwa dni” tylko ja 🤣🤣🤣
Ale udało się dotrzymać czy nie? 😁
Jak nam te codzienne starania w tym cyklu nie dadzą bobasa, to też będę się starać co dwa w następnym 🤣🤣 -
Paulinka kochana tak tak jutro beta 🍀🥰robię też oczywiście proga i daje szybciutko znać 🥰
A wyniki ankiety to chyba formalność 😎😎Molahonkeey, PaulinKA, Ola8999 lubią tę wiadomość
👩⚖️30 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅
TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️33 lata
suplementacja omega,Wit D
24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
1.03.2025 beta 185U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
⏳12.03.2025 - wizyta u ginekologa -
PaulinKA wrote:@Julia, dobrze jest wiedzieć czy dany model będzie fajnie wyglądać z brzuszkiem ale tak czy siak krawcowe to czarodziejki i na pewno jakoś zgrabnie poluzują suknie ile będzie trzeba przed samym weselem! Umyslnie pisze ILE będzie trzeba, a nie JESLI , bo to że brzuszek będzie wiadomo😍😍
Laski jeju ile wy tych programów oglądacie haha w szoku jestem, ja stąd się dowiedziałam o większości z tych reality show 🤣 będę miała co oglądać dzięki wam przez całe ciążowe L4 xD choć mój mąż ostatnio okupuje TV grając na konsoli, i jak nie odpuści to chyba zaraz będzie rozwód a nie dziecko 😁
@Nitka, jedziesz jutro nadzorować czy wszystko równo wylane? Stawiacie parterowy czy piętrowy, tradycyjny, czy taki nowoczesny w typie stodoly? Do naszej budowy 100 lat, najpierw trzeba mieszkanie spłacić, ale plan jest 😄
@Molahonkeey pamiętaj że jajniczek może się odzywać nawet parę dni przed owu, pecherzyk rosnący sprawia że on się sporo powiększa i może po prostu uwieraćtak mi kiedyś tłumaczył lekarz jak parę dni przed owulacja skarżyłam się na bol jajnika. Ale wiadomo, profilaktycznie warto męża przyatakowac 😁
@Ana29 , chyba polubiłam wynik bety ale jakoś zaaferowana swoją pojedynczą kreseczką nie napisałam, jak bardzo się cieszę że jesteś w tym miejscu 🥰 ale ze wizyta dopiero 10.03, ja bym jajko zniosła 🤣 mam nadzieję że te dni miną ci szybko i spokojnie i niebawem ujrzysz swoją kropeczkę, albo kropeczki, who knows 🤩
@andzela, jutro beta?? Wysyłam dużo energii by beta rosła wysoka do nieba! 🥰
@Vergeet toż to zaraz trzeba nowy wątek startować! A były już wyniki ankiety??
Popatrzyłam w kalendarzu i szok, 1/6 roku za nami!
Budujemy nowoczesną stodołę parterową z użytkowym poddaszem 😅 Oczywiście jutro rano jestem na budowie z pączusiami żeby „przekupić” ekipę budowlaną 😂 Mamy narazie umowę podpisaną na stan surowy zamknięty a resztę będziemy kombinować 😔 Boję się kredytu ale chyba nas to nie ominie, żeby dokończyć resztę …Ola8999 lubi tę wiadomość
👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, IO, PCOS, mutacja PAI-1 homozygota
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego 👶🏻
19.01-28.02.24 ciąża biochemiczna🩸(2cs)
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
23.11.24-06.01.25 ciąża biochemiczna 🩸(11cs)
04.02.25 pierwsza wizyta immunologiczna
13.02 histeroskopia
05.03 wyniki + kwalifikacja IVF -> stymulacja -
@PaulinKA w co gra mąż ? Ja też jestem konsolowa, chociaż odkąd kupiliśmy mi laptopa gamingowego to nie odpalałam konsoli 🤪 i teraz jak te dwa nerdy w słuchawkach z mężem sobie gramy na PC 🤣
No właśnie może to te suple i zioła tak działają, ale no nie miałam aż takiego kłucia jajników przy owulacji jeszcze 🤯 jutro podziałamy, w styczniu żeśmy działali jak Babsi i u nas sie to nie sprawdziło, wiec zobaczymy jak teraz nam to pójdzie i czy w ogóle się uda co dwa dni, bo mąż jak go pochwaliłam to znowu atakuje 🤣🤣 1/6 za nami, 1/4 w ciąży, zaraz wiosna 😇Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Alicjasss wrote:Ale udało się dotrzymać czy nie? 😁
Jak nam te codzienne starania w tym cyklu nie dadzą bobasa, to też będę się starać co dwa w następnym 🤣🤣Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Julia24 wrote:Czy tylko ja zostałam z testowaniem w tym miesiącu? 🤭 Czy ktoś się ukrywa? 😉
Edit: PROSZĘ SIĘ UJAWNIĆ.
@Migotka powtarzasz test? ✊🏻✊🏻
Bo ja już czuję, że jutro zatestuję!!!! Chyba, że ZAŚPIE 🤣. Jutro 11DPO. No w piątek byłoby lepiej 😅😅.
Edit2: Byłam (TAK JUŻ- przyjaciółka mnie pospieszyła 🤣) przymierzać suknie ślubne i zastanawiam się, czy ROBIĆ MIEJSCE NA ROSNĄCY BRZUSZEK 🤭🤭
Przymierzanie sukni.. pamiętam jak dziś. Kiedy to było 🫠
Laboratorium wysłało korektę wyników i nagle prolaktyna spadła do 32, insulina do 7,8. Progesteron i estradiol w górę. No chcą mnie wykończyć 😮💨Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 22:19
Insane, Julia24 lubią tę wiadomość
♀️35 ('89) ♂️37 ('87)
Starania od 06.2023
Z pomocą medyczną od 07.2024
AMH 1.2 🤔 hormony ☑️ wymazy ☑️
Seminogram morfo 2% ruch postępowy 22% (47 z 210 mln) 🤔
Drożność ☑️
5 cykli stymulowanych ❌
Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1 😐
💊 Unidox
14.02 Histeroskopia z biopsją kontrolną, wyniki ❓🙏
➡️ IUI ❓
Prolaktyna, glukoza i cholesterol do obniżenia 😏 -
@Julia jakaś Syrenka niby odpada… ale z drugiej strony 🤪 pięknie byś wyglądała w obcisłej sukience z brzuszkiem 🥹
PaulinKA lubi tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Hej kochane
Nadrobiłam! Były u mnie koleżanki i dopiero się ogarnęłam, bo posiedziały dłużej niż sądziłam.
Julia - ale cudnie. Fajny czas te przygotowania do ślubu. Wspominam je wspaniale.powodzenia w wyborze sukni 😘 kurcze, kochana, czekam zatem na jutrzejszy test!
Mola - dobrze, jak boli, niech rośnie pęcherzyk jak ta lala i pęka czym prędzej 😁🔥
Vergeet - jesteś tu? Czy rozpoczął się u Ciebie festiwal objawów ciążowych może?u mnie pobolewania w podbrzuszu jak na miesiączkę, takie bardzo delikatne, ale są. Ale staram się olewać to aby się nie nakręcać. Przy czym określenie - staram się - jest kluczowe.
Andżela - kciuki za jutrzejsze wyniki Twoje 🍀
Babsi - niech to szaleństwo zrodzi maleństwo! 🔥🔥🔥Molahonkeey, a_aandzela, Julia24, Babsi lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
• parametry nasienia:
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 14 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
02.25 Lametta + Ovitrelle 💉🙏
- 16d.c. pęcherzyk 23mm, endometrium 11mm
3 dpo progesteron 13.60 ng/mL
6 dpo progesteron 17.53 ng/mL -
@Ola, ale akcja! Sama się do nich odezwałaś że coś nie halo, czy oni się zorientowali ?? No teraz te wyniki wyglądają 100 razy lepiej, choć prolaktyna i tak lekko podwyzszona. Na pewno twój lekarz szybko zaradzi 🥰
@Insane, też biorę dostinex, zastanawiam się czy mam go brać przez cały okres stumulacji czy jak już zbilam ta prolaktynę to można przestać? Jakim schematem szłaś? Przed transferem te badalas prolaktynę i przyjmowalas lekj?
Lekarz przepisał mi nowe opakowanie, więc zaleca brać ale w sumie ja myślałam że to ma takie długofalowe działanie...
@Molahonkeey wiesz co nie pamiętam tego tytułu ale jakąś czeska gra o starych czasach xD Kindgom Come? Tak mi google podpowiada jak wpisalam- czeska gra w średniowiecze 😅 oj to ja totalnie nie konsolowa, graliśmy w Overcooked i It takes two i to był szczyt moich umiejętności obsługi pada a i tak co wieczór pytałam którym się skacze 🤣 ale fajnie że macie wspólne pasje! Gracie razem czy raczej każde w swoim swiecje??
My razem to seriale albo jakieś aktywności fizyczne (huehuehue😈) ale mamy też sporo osobnych hobby 😄
@Nitka , no jak stan zamknięty uda wam się bez kredytu to i tak mega sztos 🥰 a dobra współpraca z ekipą to ważna rzecz wiecz pączusie na propsie 🥰
Ja na tłusty czwartek szykuje takie ptysie z kruszonką, a w środek sos malinowy i krem pistacjowy 😄 paczków w tym roku nie robię, będzie odmiana 😁
@Mola to jak 1/4 w ciazy a minęła 1/6 roku to hmm statystycznie najpozniej w sierpniu zamykamy wątek staraniowy 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 22:41
kałamarnica 11, Molahonkeey, a_aandzela, Vergeet, Ola8999 lubią tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 16 cs
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️
🧑: przebadany✅,
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏳Rozszerzone badania nasienia
❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
⏰️Czerwiec- klinika -
Olaaa - ło matko, co oni tam odwalają 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ale to dobrze, że niższe. Tamte były niemal niewiarygodne. PS jaki ten progesteron?Ola8999 lubi tę wiadomość
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
• parametry nasienia:
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
Insane - a jakoś dzisiaj mi chodziłaś po głowie od rana. Wysyłam Ci kopniaka opamiętniaka i złych myśli odganiaka. 😘 😘 będzie pięknie!
Insane lubi tę wiadomość
👨'87
• parametry nasienia:
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
Ola8999 wrote:Kciuki ✊✊
Przymierzanie sukni.. pamiętam jak dziś. Kiedy to było 🫠
Laboratorium wysłało korektę wyników i nagle prolaktyna spadła do 32, insulina do 7,8. Progesteron i estradiol w górę. No chcą mnie wykończyć 😮💨
No bez jaj.. Czy zaproponowali jakas rekompensatę?
To nie byle jaka różnica! A co jakbyś juz byla po wizycie u lekarza i dostała jakieś leki czy coś?
Nie mniej jednak ja też bym poszła jeszcze raz sprawdzić, zeby miec pewność.
Mialam kiedyś "podobna" sytuację z badaniem żelaza.Ola8999 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
@kałamarnica11 mam nadzieję 🥹 jutro rano się okaże co tam w 🍑y gra 😁
@PaulinKA niektóre gry są zdecydowanie nie padowe, ale idzie się przyzwyczaić. W overcooked graliśmy ale nie przemówiła do mojego męża, bo tutaj on poległ padowo (woli na PC grać zdecydowanie), a It takes two przeszliśmy 🥰 KC to tematyka właśnie strategiczna, średniowieczna ogólnie takie na myślenie gry to też mojego męża konik właśnie. Teraz gra w Warhammera 40000 chyba dobrze to napisałam 😆 ja to różne lubię, na konsoli Rocket League, grałam w Hogwarts Legacy ale się wkurzyłam że za mało interakcji z postaciami swobodnych jest, Horizon (piękna gra), zaczęłam w Red Dead Redemption, ale nie skończyłam. Moja ukochana gra “Detroit: Become Human” o androidach - piękna gra, mega wciąga i mega sentymentalna ❤️ Grałam w kilka horrorów też, ostatni dobry “Until Dawn”. Ostatnio na PC w Twierdzę Krzyżowiec grałam, ale najwięcej godzin to jednak Simsy 4 🤣Próbowałam też w City Skyline ale to music być też dzień do tego. Razem to próbowaliśmy w Baldur’s Gate ale się wkurzał na mnie, że mnie musi prowadzić przez grę hahaha 😆 więc sama sobie odpalę kiedyś ogarnę co i jak i wrócimy do tematu 🥴
No ja mam nadzieję, że się nie rozejdziemy każda na inny wątek hahaha 🤣 zamknijmy go wszystkie razem i hyc na ciążowy w tym samym składzie 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 00:44
PaulinKA lubi tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Potwierdzam test biały, co do gier, ja nigdy nie byłam fanką, ale ostatnio mąż kupił mi Hogwarts Legacy i nawalam 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 06:25
Molahonkeey lubi tę wiadomość
👩27👨29 kitku 🐈 2022
Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
Całkowita ilość: 370 mln
Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.
Podstawowe badania w normie 😌 FSH, LH, estradiol, prolaktyna,itd
AMH: 6,63
Październik- Styczeń Clo+ Ovitrelle❌
Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️
HSG ✅
MUCHa✅
Wirusy✅
Ana3 miano 1:160
Marzec: Stymulacja Rekovelle ➡️IUI ✊ -
PaulinKA wrote:@Ola, ale akcja! Sama się do nich odezwałaś że coś nie halo, czy oni się zorientowali ?? No teraz te wyniki wyglądają 100 razy lepiej, choć prolaktyna i tak lekko podwyzszona. Na pewno twój lekarz szybko zaradzi 🥰
@Insane, też biorę dostinex, zastanawiam się czy mam go brać przez cały okres stumulacji czy jak już zbilam ta prolaktynę to można przestać? Jakim schematem szłaś? Przed transferem te badalas prolaktynę i przyjmowalas lekj?
Lekarz przepisał mi nowe opakowanie, więc zaleca brać ale w sumie ja myślałam że to ma takie długofalowe działanie...
@Molahonkeey wiesz co nie pamiętam tego tytułu ale jakąś czeska gra o starych czasach xD Kindgom Come? Tak mi google podpowiada jak wpisalam- czeska gra w średniowiecze 😅 oj to ja totalnie nie konsolowa, graliśmy w Overcooked i It takes two i to był szczyt moich umiejętności obsługi pada a i tak co wieczór pytałam którym się skacze 🤣 ale fajnie że macie wspólne pasje! Gracie razem czy raczej każde w swoim swiecje??
My razem to seriale albo jakieś aktywności fizyczne (huehuehue😈) ale mamy też sporo osobnych hobby 😄
@Nitka , no jak stan zamknięty uda wam się bez kredytu to i tak mega sztos 🥰 a dobra współpraca z ekipą to ważna rzecz wiecz pączusie na propsie 🥰
Ja na tłusty czwartek szykuje takie ptysie z kruszonką, a w środek sos malinowy i krem pistacjowy 😄 paczków w tym roku nie robię, będzie odmiana 😁
@Mola to jak 1/4 w ciazy a minęła 1/6 roku to hmm statystycznie najpozniej w sierpniu zamykamy wątek staraniowy 🤣
Hopex tulę za biel 🩶Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 06:58
Hopex2 lubi tę wiadomość
👩⚖️30 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅
TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️33 lata
suplementacja omega,Wit D
24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
1.03.2025 beta 185U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
⏳12.03.2025 - wizyta u ginekologa -
Andzela czekamy na wyniki bety! 🍀🍀
Paulinka no będzie się ciągnęło do wizyty, ale mam bardzo absorbujaca pracę, siedzę tam całe dnie więc szybko mi ten czas zleci 🙂
I tak nie wiem czy nie będę mieć za szybko tej wizyty żeby coś zobaczyć- będę wtedy 5+4 tc.a_aandzela lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
13dc - monitoring po letrozolu
2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
Endometrium 9mm
15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
26/02 beta 150, progesteron 22.60
01/03 beta 686 progesteron 25.70
04/03 beta 3404 progesteron 25.40
Zostań ze mną kropeczko 🍀