X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 💖Mieć certyfikat KCP to klasa, ale jeszcze lepiej jesiennego bobasa!👶🍂
Odpowiedz

💖Mieć certyfikat KCP to klasa, ale jeszcze lepiej jesiennego bobasa!👶🍂

Oceń ten wątek:
  • Babsi Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    @Babsi hahahaha no wyszliście z siebie! Jak z tego bobasa nie będzie to tylko na misjonarza raz w cyklu po bożemu 🤣🤣

@Ana29 🥹😘💕

Tak, jak przy tych akrobacjach nic nie wyjdzie to już na serio, tylko misjonarz nasz uratuje 😁

Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Alicjasss hahaha mąż dostał dzisiaj prosty komunikat i póki co się go trzymamy “co dwa dni”, a że wczoraj i przedwczoraj się nie dostosował (🤣🤣) to dzisiaj się przynajmniej stara 🤣 myślę że jutro lub pojutrze będzie dopiero piczek, ale to kłucie mnie zbija z tropu bo od rana mam 😳 no i jestem trochę zmieszana, bo do tej pory robiłam testy z pierwszego moczu, a dziś z drugiego i nie piłam do 10:30 nic i strasznie mnie to męczyło 🤣

@Nitka zazdro! Jakbym chciała mieć wolne żeby właśnie nadrobić te programy dziś 🤣❤️ super plan 🥹 i trzymam kciuki za wylewkę ✊🏼 to już ! 🥹❤️

EDIT: @Alicjasss jednak się zastanowiłam i stwierdzam, że mój mąż się wcale dzisiaj nie starał dotrzymać “co dwa dni” tylko ja 🤣🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 21:55

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    •Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
    II 2025
    ~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
    ~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
    ⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
    ⏳19.03 wizyta

💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki

Drugi cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi wrote:
    Tak, jak przy tych akrobacjach nic nie wyjdzie to już na serio, tylko misjonarz nasz uratuje 😁
    I modlitwa przed 🤣 oczywiście się wyspowiadam z tych sprośnych żartów 🤣 nie będzie następnego razu intensywnych starań na następne conajmniej 12msc ❤️🍀✊🏼

Babsi lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Julia, dobrze jest wiedzieć czy dany model będzie fajnie wyglądać z brzuszkiem ale tak czy siak krawcowe to czarodziejki i na pewno jakoś zgrabnie poluzują suknie ile będzie trzeba przed samym weselem! Umyslnie pisze ILE będzie trzeba, a nie JESLI , bo to że brzuszek będzie wiadomo😍😍

Laski jeju ile wy tych programów oglądacie haha w szoku jestem, ja stąd się dowiedziałam o większości z tych reality show 🤣 będę miała co oglądać dzięki wam przez całe ciążowe L4 xD choć mój mąż ostatnio okupuje TV grając na konsoli, i jak nie odpuści to chyba zaraz będzie rozwód a nie dziecko 😁

@Nitka, jedziesz jutro nadzorować czy wszystko równo wylane? Stawiacie parterowy czy piętrowy, tradycyjny, czy taki nowoczesny w typie stodoly? Do naszej budowy 100 lat, najpierw trzeba mieszkanie spłacić, ale plan jest 😄

@Molahonkeey pamiętaj że jajniczek może się odzywać nawet parę dni przed owu, pecherzyk rosnący sprawia że on się sporo powiększa i może po prostu uwierać:) tak mi kiedyś tłumaczył lekarz jak parę dni przed owulacja skarżyłam się na bol jajnika. Ale wiadomo, profilaktycznie warto męża przyatakowac 😁

@Ana29 , chyba polubiłam wynik bety ale jakoś zaaferowana swoją pojedynczą kreseczką nie napisałam, jak bardzo się cieszę że jesteś w tym miejscu 🥰 ale ze wizyta dopiero 10.03, ja bym jajko zniosła 🤣 mam nadzieję że te dni miną ci szybko i spokojnie i niebawem ujrzysz swoją kropeczkę, albo kropeczki, who knows 🤩

@andzela, jutro beta?? Wysyłam dużo energii by beta rosła wysoka do nieba! 🥰

@Vergeet toż to zaraz trzeba nowy wątek startować! A były już wyniki ankiety??

Popatrzyłam w kalendarzu i szok, 1/6 roku za nami!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 21:57

Molahonkeey, a_aandzela, Julia24, Vergeet lubią tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 16 cs
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️

🧑: przebadany✅,

🔜
    6 cykl stymulowany 🙏
    ⏳Rozszerzone badania nasienia
    ❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
    ⏰️Czerwiec- klinika
  • Alicjasss Ekspertka

Wysłany: 26 lutego, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    @Alicjasss hahaha mąż dostał dzisiaj prosty komunikat i póki co się go trzymamy “co dwa dni”, a że wczoraj i przedwczoraj się nie dostosował (🤣🤣) to dzisiaj się przynajmniej stara 🤣 myślę że jutro lub pojutrze będzie dopiero piczek, ale to kłucie mnie zbija z tropu bo od rana mam 😳 no i jestem trochę zmieszana, bo do tej pory robiłam testy z pierwszego moczu, a dziś z drugiego i nie piłam do 10:30 nic i strasznie mnie to męczyło 🤣

@Nitka zazdro! Jakbym chciała mieć wolne żeby właśnie nadrobić te programy dziś 🤣❤️ super plan 🥹 i trzymam kciuki za wylewkę ✊🏼 to już ! 🥹❤️

EDIT: @Alicjasss jednak się zastanowiłam i stwierdzam, że mój mąż się wcale dzisiaj nie starał dotrzymać “co dwa dni” tylko ja 🤣🤣🤣

Ale udało się dotrzymać czy nie? 😁
    Jak nam te codzienne starania w tym cyklu nie dadzą bobasa, to też będę się starać co dwa w następnym 🤣🤣

• a_aandzela Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka kochana tak tak jutro beta 🍀🥰robię też oczywiście proga i daje szybciutko znać 🥰
    A wyniki ankiety to chyba formalność 😎😎

Molahonkeey, PaulinKA, Ola8999 lubią tę wiadomość

👩‍⚖️30 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅
    TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️33 lata
    suplementacja omega,Wit D
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
    27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
    1.03.2025 beta 185U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
    ⏳12.03.2025 - wizyta u ginekologa
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    @Julia, dobrze jest wiedzieć czy dany model będzie fajnie wyglądać z brzuszkiem ale tak czy siak krawcowe to czarodziejki i na pewno jakoś zgrabnie poluzują suknie ile będzie trzeba przed samym weselem! Umyslnie pisze ILE będzie trzeba, a nie JESLI , bo to że brzuszek będzie wiadomo😍😍

Laski jeju ile wy tych programów oglądacie haha w szoku jestem, ja stąd się dowiedziałam o większości z tych reality show 🤣 będę miała co oglądać dzięki wam przez całe ciążowe L4 xD choć mój mąż ostatnio okupuje TV grając na konsoli, i jak nie odpuści to chyba zaraz będzie rozwód a nie dziecko 😁

@Nitka, jedziesz jutro nadzorować czy wszystko równo wylane? Stawiacie parterowy czy piętrowy, tradycyjny, czy taki nowoczesny w typie stodoly? Do naszej budowy 100 lat, najpierw trzeba mieszkanie spłacić, ale plan jest 😄

@Molahonkeey pamiętaj że jajniczek może się odzywać nawet parę dni przed owu, pecherzyk rosnący sprawia że on się sporo powiększa i może po prostu uwierać:) tak mi kiedyś tłumaczył lekarz jak parę dni przed owulacja skarżyłam się na bol jajnika. Ale wiadomo, profilaktycznie warto męża przyatakowac 😁

@Ana29 , chyba polubiłam wynik bety ale jakoś zaaferowana swoją pojedynczą kreseczką nie napisałam, jak bardzo się cieszę że jesteś w tym miejscu 🥰 ale ze wizyta dopiero 10.03, ja bym jajko zniosła 🤣 mam nadzieję że te dni miną ci szybko i spokojnie i niebawem ujrzysz swoją kropeczkę, albo kropeczki, who knows 🤩

@andzela, jutro beta?? Wysyłam dużo energii by beta rosła wysoka do nieba! 🥰

@Vergeet toż to zaraz trzeba nowy wątek startować! A były już wyniki ankiety??

Popatrzyłam w kalendarzu i szok, 1/6 roku za nami!

Budujemy nowoczesną stodołę parterową z użytkowym poddaszem 😅 Oczywiście jutro rano jestem na budowie z pączusiami żeby „przekupić” ekipę budowlaną 😂 Mamy narazie umowę podpisaną na stan surowy zamknięty a resztę będziemy kombinować 😔 Boję się kredytu ale chyba nas to nie ominie, żeby dokończyć resztę …

Ola8999 lubi tę wiadomość

👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, IO, PCOS, mutacja PAI-1 homozygota
    👦🏻 '97 - badania nasienia ✅

01.01.24 początek starań o pierwszego 👶🏻
    19.01-28.02.24 ciąża biochemiczna🩸(2cs)
    02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
    23.11.24-06.01.25 ciąża biochemiczna 🩸(11cs)
    04.02.25 pierwsza wizyta immunologiczna
    13.02 histeroskopia
    05.03 wyniki + kwalifikacja IVF -> stymulacja
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @PaulinKA w co gra mąż ? Ja też jestem konsolowa, chociaż odkąd kupiliśmy mi laptopa gamingowego to nie odpalałam konsoli 🤪 i teraz jak te dwa nerdy w słuchawkach z mężem sobie gramy na PC 🤣
    No właśnie może to te suple i zioła tak działają, ale no nie miałam aż takiego kłucia jajników przy owulacji jeszcze 🤯 jutro podziałamy, w styczniu żeśmy działali jak Babsi i u nas sie to nie sprawdziło, wiec zobaczymy jak teraz nam to pójdzie i czy w ogóle się uda co dwa dni, bo mąż jak go pochwaliłam to znowu atakuje 🤣🤣 1/6 za nami, 1/4 w ciąży, zaraz wiosna 😇

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:
    Ale udało się dotrzymać czy nie? 😁
    Jak nam te codzienne starania w tym cyklu nie dadzą bobasa, to też będę się starać co dwa w następnym 🤣🤣
    Na razie kiepsko, bo były już dwa dni pod rząd wczoraj i przedwczoraj dlatego chce wytrzymać do jutra, a ten wariat już nie może😆🤣 myśmy mieli maraton w Styczniu 🤣

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Czy tylko ja zostałam z testowaniem w tym miesiącu? 🤭 Czy ktoś się ukrywa? 😉

Edit: PROSZĘ SIĘ UJAWNIĆ.
    @Migotka powtarzasz test? ✊🏻✊🏻

Bo ja już czuję, że jutro zatestuję!!!! Chyba, że ZAŚPIE 🤣. Jutro 11DPO. No w piątek byłoby lepiej 😅😅.

Edit2: Byłam (TAK JUŻ- przyjaciółka mnie pospieszyła 🤣) przymierzać suknie ślubne i zastanawiam się, czy ROBIĆ MIEJSCE NA ROSNĄCY BRZUSZEK 🤭🤭
    Kciuki ✊✊
    Przymierzanie sukni.. pamiętam jak dziś. Kiedy to było 🫠

Laboratorium wysłało korektę wyników i nagle prolaktyna spadła do 32, insulina do 7,8. Progesteron i estradiol w górę. No chcą mnie wykończyć 😮‍💨

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 22:19

Insane, Julia24 lubią tę wiadomość

♀️35 ('89) ♂️37 ('87)
    Starania od 06.2023
    Z pomocą medyczną od 07.2024
    AMH 1.2 🤔 hormony ☑️ wymazy ☑️
    Seminogram morfo 2% ruch postępowy 22% (47 z 210 mln) 🤔
    Drożność ☑️
    5 cykli stymulowanych ❌
    Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1 😐
    💊 Unidox
    14.02 Histeroskopia z biopsją kontrolną, wyniki ❓🙏
    ➡️ IUI ❓

Prolaktyna, glukoza i cholesterol do obniżenia 😏
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Julia jakaś Syrenka niby odpada… ale z drugiej strony 🤪 pięknie byś wyglądała w obcisłej sukience z brzuszkiem 🥹

PaulinKA lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane

Nadrobiłam! Były u mnie koleżanki i dopiero się ogarnęłam, bo posiedziały dłużej niż sądziłam. :)

Julia - ale cudnie. Fajny czas te przygotowania do ślubu. Wspominam je wspaniale. ;) powodzenia w wyborze sukni 😘 kurcze, kochana, czekam zatem na jutrzejszy test!

Mola - dobrze, jak boli, niech rośnie pęcherzyk jak ta lala i pęka czym prędzej 😁🔥

Vergeet - jesteś tu? Czy rozpoczął się u Ciebie festiwal objawów ciążowych może? :P u mnie pobolewania w podbrzuszu jak na miesiączkę, takie bardzo delikatne, ale są. Ale staram się olewać to aby się nie nakręcać. Przy czym określenie - staram się - jest kluczowe. ;)

Andżela - kciuki za jutrzejsze wyniki Twoje 🍀

Babsi - niech to szaleństwo zrodzi maleństwo! 🔥🔥🔥

Molahonkeey, a_aandzela, Julia24, Babsi lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC

👨'87
    • parametry nasienia:
    - liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
    - koncentracja 40mln/ml✅
    - ruch postępowy 62% ✅
    - liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 14 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅
    10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    02.25 Lametta + Ovitrelle 💉🙏
    - 16d.c. pęcherzyk 23mm, endometrium 11mm
    3 dpo progesteron 13.60 ng/mL
    6 dpo progesteron 17.53 ng/mL
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Ola, ale akcja! Sama się do nich odezwałaś że coś nie halo, czy oni się zorientowali ?? No teraz te wyniki wyglądają 100 razy lepiej, choć prolaktyna i tak lekko podwyzszona. Na pewno twój lekarz szybko zaradzi 🥰

@Insane, też biorę dostinex, zastanawiam się czy mam go brać przez cały okres stumulacji czy jak już zbilam ta prolaktynę to można przestać? Jakim schematem szłaś? Przed transferem te badalas prolaktynę i przyjmowalas lekj?
    Lekarz przepisał mi nowe opakowanie, więc zaleca brać ale w sumie ja myślałam że to ma takie długofalowe działanie...

@Molahonkeey wiesz co nie pamiętam tego tytułu ale jakąś czeska gra o starych czasach xD Kindgom Come? Tak mi google podpowiada jak wpisalam- czeska gra w średniowiecze 😅 oj to ja totalnie nie konsolowa, graliśmy w Overcooked i It takes two i to był szczyt moich umiejętności obsługi pada a i tak co wieczór pytałam którym się skacze 🤣 ale fajnie że macie wspólne pasje! Gracie razem czy raczej każde w swoim swiecje??
    My razem to seriale albo jakieś aktywności fizyczne (huehuehue😈) ale mamy też sporo osobnych hobby 😄
    @Nitka , no jak stan zamknięty uda wam się bez kredytu to i tak mega sztos 🥰 a dobra współpraca z ekipą to ważna rzecz wiecz pączusie na propsie 🥰

Ja na tłusty czwartek szykuje takie ptysie z kruszonką, a w środek sos malinowy i krem pistacjowy 😄 paczków w tym roku nie robię, będzie odmiana 😁

@Mola to jak 1/4 w ciazy a minęła 1/6 roku to hmm statystycznie najpozniej w sierpniu zamykamy wątek staraniowy 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 22:41

kałamarnica 11, Molahonkeey, a_aandzela, Vergeet, Ola8999 lubią tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 16 cs
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️

🧑: przebadany✅,

🔜
    6 cykl stymulowany 🙏
    ⏳Rozszerzone badania nasienia
    ❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
    ⏰️Czerwiec- klinika

Wysłany: 26 lutego, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaaa - ło matko, co oni tam odwalają 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Ale to dobrze, że niższe. Tamte były niemal niewiarygodne. PS jaki ten progesteron? ;)

• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC

👨'87
    • parametry nasienia:
    - koncentracja 40mln/ml✅
    - ruch postępowy 62% ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅

Wysłany: 26 lutego, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane - a jakoś dzisiaj mi chodziłaś po głowie od rana. Wysyłam Ci kopniaka opamiętniaka i złych myśli odganiaka. 😘 😘 będzie pięknie!

Insane lubi tę wiadomość

👨'87
    • parametry nasienia:
    - koncentracja 40mln/ml✅
    - ruch postępowy 62% ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola8999 wrote:
    Kciuki ✊✊
    Przymierzanie sukni.. pamiętam jak dziś. Kiedy to było 🫠

Laboratorium wysłało korektę wyników i nagle prolaktyna spadła do 32, insulina do 7,8. Progesteron i estradiol w górę. No chcą mnie wykończyć 😮‍💨

No bez jaj.. Czy zaproponowali jakas rekompensatę?
    To nie byle jaka różnica! A co jakbyś juz byla po wizycie u lekarza i dostała jakieś leki czy coś?
    Nie mniej jednak ja też bym poszła jeszcze raz sprawdzić, zeby miec pewność.

Mialam kiedyś "podobna" sytuację z badaniem żelaza.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @kałamarnica11 mam nadzieję 🥹 jutro rano się okaże co tam w 🍑y gra 😁

@PaulinKA niektóre gry są zdecydowanie nie padowe, ale idzie się przyzwyczaić. W overcooked graliśmy ale nie przemówiła do mojego męża, bo tutaj on poległ padowo (woli na PC grać zdecydowanie), a It takes two przeszliśmy 🥰 KC to tematyka właśnie strategiczna, średniowieczna ogólnie takie na myślenie gry to też mojego męża konik właśnie. Teraz gra w Warhammera 40000 chyba dobrze to napisałam 😆 ja to różne lubię, na konsoli Rocket League, grałam w Hogwarts Legacy ale się wkurzyłam że za mało interakcji z postaciami swobodnych jest, Horizon (piękna gra), zaczęłam w Red Dead Redemption, ale nie skończyłam. Moja ukochana gra “Detroit: Become Human” o androidach - piękna gra, mega wciąga i mega sentymentalna ❤️ Grałam w kilka horrorów też, ostatni dobry “Until Dawn”. Ostatnio na PC w Twierdzę Krzyżowiec grałam, ale najwięcej godzin to jednak Simsy 4 🤣Próbowałam też w City Skyline ale to music być też dzień do tego. Razem to próbowaliśmy w Baldur’s Gate ale się wkurzał na mnie, że mnie musi prowadzić przez grę hahaha 😆 więc sama sobie odpalę kiedyś ogarnę co i jak i wrócimy do tematu 🥴
    No ja mam nadzieję, że się nie rozejdziemy każda na inny wątek hahaha 🤣 zamknijmy go wszystkie razem i hyc na ciążowy w tym samym składzie 😜

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 00:44

PaulinKA lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Hopex2 Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 04:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam test biały, co do gier, ja nigdy nie byłam fanką, ale ostatnio mąż kupił mi Hogwarts Legacy i nawalam 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 06:25

Molahonkeey lubi tę wiadomość

👩27👨29 kitku 🐈 2022
    Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
    Całkowita ilość: 370 mln

Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.

Podstawowe badania w normie 😌 FSH, LH, estradiol, prolaktyna,itd
    AMH: 6,63
    Październik- Styczeń Clo+ Ovitrelle❌
    Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️
    HSG ✅
    MUCHa✅
    Wirusy✅
    Ana3 miano 1:160

Marzec: Stymulacja Rekovelle ➡️IUI ✊
  • a_aandzela Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    @Ola, ale akcja! Sama się do nich odezwałaś że coś nie halo, czy oni się zorientowali ?? No teraz te wyniki wyglądają 100 razy lepiej, choć prolaktyna i tak lekko podwyzszona. Na pewno twój lekarz szybko zaradzi 🥰

@Insane, też biorę dostinex, zastanawiam się czy mam go brać przez cały okres stumulacji czy jak już zbilam ta prolaktynę to można przestać? Jakim schematem szłaś? Przed transferem te badalas prolaktynę i przyjmowalas lekj?
    Lekarz przepisał mi nowe opakowanie, więc zaleca brać ale w sumie ja myślałam że to ma takie długofalowe działanie...

@Molahonkeey wiesz co nie pamiętam tego tytułu ale jakąś czeska gra o starych czasach xD Kindgom Come? Tak mi google podpowiada jak wpisalam- czeska gra w średniowiecze 😅 oj to ja totalnie nie konsolowa, graliśmy w Overcooked i It takes two i to był szczyt moich umiejętności obsługi pada a i tak co wieczór pytałam którym się skacze 🤣 ale fajnie że macie wspólne pasje! Gracie razem czy raczej każde w swoim swiecje??
    My razem to seriale albo jakieś aktywności fizyczne (huehuehue😈) ale mamy też sporo osobnych hobby 😄
    @Nitka , no jak stan zamknięty uda wam się bez kredytu to i tak mega sztos 🥰 a dobra współpraca z ekipą to ważna rzecz wiecz pączusie na propsie 🥰

Ja na tłusty czwartek szykuje takie ptysie z kruszonką, a w środek sos malinowy i krem pistacjowy 😄 paczków w tym roku nie robię, będzie odmiana 😁

@Mola to jak 1/4 w ciazy a minęła 1/6 roku to hmm statystycznie najpozniej w sierpniu zamykamy wątek staraniowy 🤣
    Ale mnie te ptysie zaintrygowały!! Pokażesz ?;)
    Hopex tulę za biel 🩶

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 06:58

Hopex2 lubi tę wiadomość

👩‍⚖️30 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅
    TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️33 lata
    suplementacja omega,Wit D
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
    27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
    1.03.2025 beta 185U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
    ⏳12.03.2025 - wizyta u ginekologa
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzela czekamy na wyniki bety! 🍀🍀

Paulinka no będzie się ciągnęło do wizyty, ale mam bardzo absorbujaca pracę, siedzę tam całe dnie więc szybko mi ten czas zleci 🙂
    I tak nie wiem czy nie będę mieć za szybko tej wizyty żeby coś zobaczyć- będę wtedy 5+4 tc.

a_aandzela lubi tę wiadomość

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3

2/02/2025:
    Prolaktyna 7
    Tsh 1.39
    Kortyzol 13.30

13dc - monitoring po letrozolu
    2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
    Endometrium 9mm
    15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
    20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
    23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
    24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
    26/02 beta 150, progesteron 22.60
    01/03 beta 686 progesteron 25.70
    04/03 beta 3404 progesteron 25.40

Zostań ze mną kropeczko 🍀
‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ