Mój kochany, mały brzdącu - zrobię Ciebie w tym miesiącu! ❤️ Lutowe testowanie. 👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśik wrote:ZieloneSłonce proszę Kochana czyń swoją powinność na 1 str. 😁💚😁
Ja chciałam w tym cyklu odpuścić, potem stwoerdizlam, że co mi tam.
Ale życie pokazało swoje. Mój mąż się rozchorował, więc działaliśmy tylko przed owulacją. A właściwe i tak nie miałam owulacji. I chyba nie będzie, bo powinnam mieć kilka dni temu. Także los tak chciał 😉
Odpuściłam też triche forum i musze teraz nadrobić 😊
Gratuluję tym, którym się udało a dla pozostałych mocne kciuki 💪👍
Kaśik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agusia_246 wrote:Niby wiedziałam,że tak tak będzie, ale... 😭😭
url=https://naforum.zapodaj.net/b7941bd248c6.jpg.html][/url] -
Ja zrobilam swoj test 8 dni przed spodziewana @ i nie mialam zadnego bladziocha.
Dzien pozniej, 7dni przed malpa z rana wyszedl ladny bladzioch i tego samego dnia na wieczor zaczal kluc mnie prawy jajnik i poczulam ogromny bol piersi...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
raisa122 wrote:Dziewczyny pytanko do zaciążonych... czy miałyście jakieś bóle brzucha.. typu ciągniecie w jajnikach jeszcze przed zrobieniem testu? Lub Coś innego niż zazwyczaj przed @?
szona, Ayayanee lubią tę wiadomość
-
Marienn wrote:Ja zrobilam swoj test 8 dni przed spodziewana @ i nie mialam zadnego bladziocha.
Dzien pozniej, 7dni przed malpa z rana wyszedl ladny bladzioch i tego samego dnia na wieczor zaczal kluc mnie prawy jajnik i poczulam ogromny bol piersi... -
Ja w tym cyklu wykryłem mega wczesna owulacje chyba 8 dc( testy potwierdziły i skok temp) i jakieś kilka dni później zaczęły mnie bolec jajniki na zmianę, i lekkie ćmienia brzucha i tak do dziś.. 21 dc ... kusi mnie żeby zatestowac bo to by był już 12-13 dpo no nic zobaczę...
-
kokoszka31 wrote:Mnie bolały piersi przed terminem małpy- ale zdarzało się tak w innych cyklach czasami mimo że w ciąży nie byłam. Objawy takie konkretne to dopiero po terminie miesiączki zaczęły przychodzić. Ogólnie teraz już wiem, że doszukiwanie się czegokolwiek przed terminem okresu mija się z celem..
-
Odnośnie objawow przedciążowych - już teraz mniej świruje, na początku obserwowałam najmniejszy znak 😜 Za to ostatnio wstałam rano, poszłam robić śniadanie (prawie zawsze jem jajko od kurek mojej babci na śniadanie bo uwielbiam) i pierwszy raz poczułam ze nie jestem w stanie zjesc jajka, na sama myśl robiło mi się niedobrze a chwile później dołączyły się prawdziwe nudności a kawa śmierdziała mi jak nigdy - jeszcze niedawno pomyślałabym ze ciąża jak nic, zwłaszcza jakbym była po owu. No tylko ze to było tuż przed owulacją 😅 Także ten.... do tych objawow ciążowych można tyle sobie dopowiedzieć ze szkoda gadać. Tyle co ja miałam na początku objawow to już powinnam w czterech ciążach chodzić 😂
U mnie bardzo dziwny wykres, dwa dni przed owu wzięła mnie choroba i gorączkowalam (nie zaznaczyłam na wykresie żeby nie sugerować aplikacji ze to skok temp na owulacje) i chyba przez to tej owulacji nie było albo jakaś marna bo temp tak niska jakiej jeszcze w życiu nie miałam nawet przed owulacją 😓Pewnie i tak testowania sobie nie odpuszczę ale bez nastawiania się - Za wizytujące i testujące niezmienne ✊✊✊
Kaśik gratulacje wielkie! 😍🤩Kaśik lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Agusia nie tak miało być 😔 ech...
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Agusia przykro mi, tule mocno 😢26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Agusia bardzo mi przykro 😔😔13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Kokoszka, choćby nie wiem co się działo z Ty zawsze o mnie pamiętasz Dziękuję
Przygotowuje się do kolejnych egzaminów. Niestety dopadł mnie ból gardła, a w połączeniu z ciążowym zmęczeniem jestem jak flaki z olejem. Czytam Was cały czas ale nie pisze, choć mam Was wszystkie w serduszku cały czas ❤️
A Ty jak się trzymasz Kochana ? Dokuczają Ci objawy ciążowe ?
Agusia, doskonale znam to rozczarowanie. Wiem jak to jest odbierać taki wynik. Trzymaj się cieplutko i trzymam kciuki, by już następny cykl byl tym Twoimkokoszka31 lubi tę wiadomość
-
Justyna.Optyk wrote:Kokoszka, choćby nie wiem co się działo z Ty zawsze o mnie pamiętasz Dziękuję
Przygotowuje się do kolejnych egzaminów. Niestety dopadł mnie ból gardła, a w połączeniu z ciążowym zmęczeniem jestem jak flaki z olejem. Czytam Was cały czas ale nie pisze, choć mam Was wszystkie w serduszku cały czas ❤️
A Ty jak się trzymasz Kochana ? Dokuczają Ci objawy ciążowe ?
Agusia, doskonale znam to rozczarowanie. Wiem jak to jest odbierać taki wynik. Trzymaj się cieplutko i trzymam kciuki, by już następny cykl byl tym Twoim
Taaaa.. ja to mam ciężki czas teraz.. mdłości plus okropne zmęczenie.. czekam na wizytę u gina w przyszłym tygodniu i spadam na L4 bo ledwo sobie daję radę w pracy. -
agusia, ściskam cię.. Wiosna będzie twoja, tego ci życzę!!!
Justyna, a bierzesz wit C? Mi chirurg w szpitalu mówił, że w ciaży mogę nawet brać do 2000 mg dziennie w ramach walki z przeziębieniem, mnie ona zawsze stawia na nogi piorunem. Może spróbuj?
Teraz biorę codziennie 1000mg prewencyjnie i nie choruję póki co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2021, 18:54
-
Jeju dziewczyny zaznaczylam 2 kreski na wykresie i mi wzielo i wcielo moj pamietnik. Nie moge juz tam pisac i musze w ciazowym. A ja nie chce wykasowalam juz 2 kreski z wykresu ale pamietnik nie chce wrocic i nie wiem jak to odkrecic. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙