Mój kochany, mały brzdącu - zrobię Ciebie w tym miesiącu! ❤️ Lutowe testowanie. 👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Makino wrote:A to nie jest tak, że jak jesteś jego pacjentką to już łatwiej umówić termin, ewentualnie teleporada? Sasanka jakoś tak ma, że ma mieć wizytę jak będzie miała wyniki...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Makino, przyjęłam zaproszenie Jeśli kir będzie BX to hla-c męża jest bez znaczenia.
Księgowa, ja odważyłam się zrobić pinka tydzień po terminie spodziewanej miesiączki, a i tak dupek wybarwil się tak żenująco, ze zrobiło mi się trochę słabo Z własnych doświadczeń proponuje obecnie babyboom - wychwycił coś szalonego, beta musiała być maleńka. No i nie jest bobkiem, bo ten wychwycą chyba nawet fale z kosmosu i przerabia na podrobione kreski :pJarzyneczka, Ayayanee, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Otter wrote:Uuu dobrze wiedzieć 😁 mój zaczyna je brać od jutra. Mam nadzieję, że będzie się działo 😀
P.s. wiem, że to przypadek 😉Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
Misiaa wrote:Ja dopiero wchodzę w immunologię dlatego też i nie robiłam tego badania... nawet jak mi nie da tego to mam zamiar zrobić żeby w razie co dostać właśnie accofil... tylko później znowu będzie problem z dostaniem się do niego z wynikamiCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Otter wrote:Fajny przypadek 😁
A jak dawkujecie? 2x 2 tabl?
Mój poprzednio brał Nucleox (160zl na miesiąc) bo gin stwierdziła że ma słabą morfologię 8%. Po 3 miesiącach chcieliśmy powtórzyć badania i byłam akurat w klinice i pokazałam te wyniki to lekarka stwierdziła, że nasienie jest super i nie ma potrzeby się tak suplementowac. Także jak mój to usłyszał to aż się ucieszył bo drogie te tabsy 😂 sam z siebie kupuje witaminę E bo mu w aptece raz powiedzieli że przepłaca za Nucleox i witamina E daje to samo 😁 ale pokusiłam się o ten fertilman i zastanawiam się czy nie brać 2x 1tabl? Mąż mnie z domu wygoni jak zobaczy że znów kupiłam mu drogie suple bo on teraz wierzy w magię witaminy E 😀
Mój wcześniej brał nucleox. Teraz androlog (który, jak wcześniej pisałam był do dupy) kazał ten fertilman plus 1x1.
Od wczoraj tak właśnie bierze, plus to co udało mi się dostać u nas z aptece z przepisu szonki, reszta będzie we wtorek w paczkomacie.Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
nick nieaktualnyszona wrote:Makino, przyjęłam zaproszenie Jeśli kir będzie BX to hla-c męża jest bez znaczenia.
To ja już nic nie rozumiem. Mam napisane na kartce przy bx hla-c . Taka specjalista I by źle mówiła 🤷♀️. Sprawdzałam na fb i tak właśnie zaleca, więc to nie moja pomyłka.
Napisałam privszona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Niestety nie... dla Sasanki próbujemy wyłapać termin na marzec... chyba że mi kiry nie przyjdą to oddam jej swoją wizytę, a wtedy będę ja próbowała od kogoś przejąć, bo inaczej kolejna wizyta z wynikami dopiero w maju....
Niczego mi, Misiu, nie oddasz, tylko podmienisz swoja wizyte 06.03 z kims, kto ma pozniejszy termin :* -
nick nieaktualny
-
Simons, ale umawiałaś się na kolejną wizytę z docentem czy z tymi babkami w rejestracji ? Bo czytałam wczoraj, że jedna z dziewczyn wyszła po wizycie i na kolejną był termin dopiero w czerwcu,a miała przyjść właśnie z wynikami 🙈
No nic...zobaczę co mi powie we wtorek, choć podejrzewan, że kiry w 2 tyg nie przyjdą, abym mogła omówić wyniki 06.03...
Co do fertilman... staraliśmy się z M o poprzednią ciążę prawie 2 lata z czego M nic nie suplementował oprócz wit d i c... 3 miesiące przed ciążą dostałam w prezencie od brzuchatej forumowiczki właśnie fertilman na spróbowanie..nie narzekał na ból brzucha ani nic, więc mu go dokupiłam i po 3 miesiącu suplementacji była ciąża24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
nick nieaktualnyRed555 wrote:Witajcie w niedzielę
Masakra co nerwy robią z człowiekiem. Ja to już w ogóle nie mam apetytu
Owu mi dzisiaj wariuje, nie pokazuje ani temperatur ani mojego wykresu w ogóle...
Red, zycze Ci tak bardzo duzo, duzo sily, wiary w lepsze jutro i optymizmu. Gdyby tylko sie dalo, oddalabym Ci lepsza czastke siebie na ten trudny czas. Czy lekarze pracuja nad krzepliwoscia, by udalo sie z biopsja? -
Sasanka55. wrote:Niczego mi, Misiu, nie oddasz, tylko podmienisz swoja wizyte 06.03 z kims, kto ma pozniejszy termin :*24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Simons, ale umawiałaś się na kolejną wizytę z docentem czy z tymi babkami w rejestracji ? Bo czytałam wczoraj, że jedna z dziewczyn wyszła po wizycie i na kolejną był termin dopiero w czerwcu,a miała przyjść właśnie z wynikami 🙈
No nic...zobaczę co mi powie we wtorek, choć podejrzewan, że kiry w 2 tyg nie przyjdą, abym mogła omówić wyniki 06.03...
Co do fertilman... staraliśmy się z M o poprzednią ciążę prawie 2 lata z czego M nic nie suplementował oprócz wit d i c... 3 miesiące przed ciążą dostałam w prezencie od brzuchatej forumowiczki właśnie fertilman na spróbowanie..nie narzekał na ból brzucha ani nic, więc mu go dokupiłam i po 3 miesiącu suplementacji była ciąża
Misiu, mi tez docent kazal przyjsc z wynikami, a wizyte w rejestracji ustawili mi na 27.04 i tak o Te na 24.02 upolowalam sama. Wyzej napisalam tez, co zrobisz z terminem 06.03, jesli Twoje wyniki nie zdaza przyjsc :*
Edit: Nie ma mowy, Misia, bo to zbyt ryzykowne. Odswiezam co sekunde od tygodnia i nic sie nie trafia. Najwazniejszy jest Twoj powrot do staranWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 09:36
-
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Simons, ale umawiałaś się na kolejną wizytę z docentem czy z tymi babkami w rejestracji ? Bo czytałam wczoraj, że jedna z dziewczyn wyszła po wizycie i na kolejną był termin dopiero w czerwcu,a miała przyjść właśnie z wynikami 🙈
Co do fertilman... staraliśmy się z M o poprzednią ciążę prawie 2 lata z czego M nic nie suplementował oprócz wit d i c... 3 miesiące przed ciążą dostałam w prezencie od brzuchatej forumowiczki właśnie fertilman na spróbowanie..nie narzekał na ból brzucha ani nic, więc mu go dokupiłam i po 3 miesiącu suplementacji była ciąża
Na fb czytałam, że dziewczyny robiły wysyłkowo w tym Medgen i miały po 10 dniach. Może się zorientuj? Podobno niektóre kliniki tam wysyłają.