Mój kochany, mały brzdącu - zrobię Ciebie w tym miesiącu! ❤️ Lutowe testowanie. 👣
-
WIADOMOŚĆ
-
U wszystkich lekarzy, u których ja byłam AMH miało ważność 6 miesięcy.
miska122 lubi tę wiadomość
Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
Lisa trzymam kciuki !
Japoneczka Kochana, z tymi chłopami to tak jest, jak czasem wprost nie powiesz "sio do łóżka" to nie zaskoczy, a i to może pójść się zdrzemnąć... Mój jest taki sam 😜 Może sama inicjuj, skoro chlopina taki niedomyślny ? -
Dzień dobry w piątek
U mnie niestety jeszcze nie weekend bo na 18 do 6 w pracy 😂
Magdalena, piękne imię i malutka jaka śmieszka❤️
Lisa, kciuki zaciśnięte
Muszka, jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 08:38
Magdalena29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Wy tez się tak denerwujecie przed terminem testowania?
W poprzednim cyklu testowałam już od 10 dpo codziennie i tez się denerwowałam 🤦♀️ W tym cyklu obiecałam sobie że zrobię to 14dpo najwcześniej żeby uniknąć nerwów ale ta metoda nie działa 😂 -
nick nieaktualnyRównież witam w piątek! 🍳
Magda, piękne dzieciątko! 😍
Ayayanne, przybijam piątkę. Też mam nockę choć dużo krótsza, bo trwająca 6h. 😁
Japoneczko, czy oby na pewno nie ma szans na ciążę? 🤪🤔
Miska, kiedy wyniki Kirów?
Litta, mnie doświadczenie nauczyło, że nie ma sensu wcześniej testować, bo to tylko strata kasy. Ale za nim do tego doszłam to swoje wysikałam. Teraz testuje wcześniej jeżeli lekarz tak zalecił bądź czekam na to "coś" co sprawi, że poczuję, że może się udało. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 09:01
Ayayanee, Magdalena29 lubią tę wiadomość
-
Słońce, wypisz mnie proszę z testowania. Ja już nic nie rozumiem. Jak robiliśmy IUI było 15% ruchliwości, dziś dostaliśmy wyniki męża ze środy. Wszędzie są 0.
Mam dość.Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
agusia_246 wrote:Słońce, wypisz mnie proszę z testowania. Ja już nic nie rozumiem. Jak robiliśmy IUI było 15% ruchliwości, dziś dostaliśmy wyniki męża ze środy. Wszędzie są 0.
Mam dość. -
Justyna.Optyk wrote:Lisa trzymam kciuki !
Japoneczka Kochana, z tymi chłopami to tak jest, jak czasem wprost nie powiesz "sio do łóżka" to nie zaskoczy, a i to może pójść się zdrzemnąć... Mój jest taki sam 😜 Może sama inicjuj, skoro chlopina taki niedomyślny ?
Nie chcialam traktowac staran jako mechanicznych dzialan “owu- lozko” chcialam miec frajde z seksu a nie kombinowanie z kalendarzykiem w reku.
Zielone. Slonce ostatni seks prawie tydzien temu. Owu wczoraj. Takich cudow to tu jeszcze nie bylo 😂26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJaponeczko, ja polecam taki myk. Zapal świecę bądź kominek zapachowy. Jak Twój chłop będzie się np kąpał to zrzuć z siebie wszystkie ciuchy, połóż się na brzuchu na łóżku, kanapie, podłodze gdziekolwiek i udaj ,że tak oglądasz tv, czytasz książkę albo poprostu powiedz, że czekałaś na niego. No jak się oprze takiemu widokowi to ja już nie wiem.
Albo pogadaj z nim, bo może on czuje się jak byk rozpłodowy. Mężczyźni często jakoś tak o sobie myślą w trakcie starań.
U mnie w zasadzie sytuacja jest odwrotna, bo ja swojego to mam już dosyć. Jak mamy wolne to on 2 razy dziennie by chciał i o to się potrafimy pokłócić. Bo jest dzień lub dwa dni przerwy i on ma pretensje, że dawno seksu nie było i że oschła jestem. 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 09:51
Cecylia, Japoneczka z Porcelany, Karo123, Red555, Jeżynka lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:90% naszych zblizen ja inicjuje. Wczoraj juz mu reke w gacie wlozylam bo lezal tak, ze nie mialam dostepu do “sprzetu” to mruknal tylko.. to sie odwrocilam dupa i poszlam spac.
Nie chcialam traktowac staran jako mechanicznych dzialan “owu- lozko” chcialam miec frajde z seksu a nie kombinowanie z kalendarzykiem w reku.
Zielone. Slonce ostatni seks prawie tydzien temu. Owu wczoraj. Takich cudow to tu jeszcze nie bylo 😂
Kochana, to nie zostaje nic innego jak po prostu pogadać z mężem. Na spokojnie, na poważnie. Być może jest powód dla którego unika zbliżeń ? I być może nie jest to zmęczenie ? -
nick nieaktualnyJaponeczka, ale zawsze może się spóźnić owu i może coś jeszcze z tego wyniknąć😊 Ja się nauczyłam że nawet jak myślimy że już po, to było 100 sytuacji kiedy jednak owu się przesuwała. Więc jak dziś mąż się obudzi to może jeszcze coś ustrzelicie😉
Agusia co to za wypisywanie z testowania dwa dni przed? Ja trzymam kciuki i nie puszczam😙
Magdalena gratulacje, bardzo się cieszę że wszystko w porządku, a imię wybrałaś piękne 🥰Magdalena29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielone.Slońce wrote:Również witam w piątek! 🍳
Magda, piękne dzieciątko! 😍
Ayayanne, przybijam piątkę. Też mam nockę choć dużo krótsza, bo trwająca 6h. 😁
Japoneczko, czy oby na pewno nie ma szans na ciążę? 🤪🤔
Miska, kiedy wyniki Kirów?
Litta, mnie doświadczenie nauczyło, że nie ma sensu wcześniej testować, bo to tylko strata kasy. Ale za nim do tego doszłam to swoje wysikałam. Teraz testuje wcześniej jeżeli lekarz tak zalecił bądź czekam na to "coś" co sprawi, że poczuję, że może się udało. 🙂
Kirów nie robiłam, do 25 powinniśmy mieć wyniki azf i cftr męża i najpóźniej 17.03 wyniki naszych kariotypów. -
Ja już po wizycie. Z kropkiem wszystko dobrze. Ryzyko wad bardzo małe. Prawdopodobnie chłopiec. Ma już 6.63cm.
Ayayanee, Jusia88, Japoneczka z Porcelany, Mlodamezatka, Kaśik, Noelle, Justyna.Optyk, Simons_cat, Gośka29, Annamaria, *Agape*, Skorek, Karo123, szona, Jeżynka, midzia, Magdalena29, Milka85, Jo_an lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny