💕Nasz Vergeecik wciąż szaleje, niech się w grudniu bobas śmieje 🥹✨
-
WIADOMOŚĆ
-
@kalamarnica, haha siski!! też w tym roku mam oleandra, pierwszy raz! Trzymam za niego kciuki bo totalnie nie wiem jak go pielęgnować na naszym słonecznym balkonie 😅 I hortensje kupilam, no nic to, w najgorszym razie ZDECHNĄ 😅
Rok temu kiedy ogarniałam balkon to byłam taka wiecie... trochę zawiedziona że minęło 4 miesiące staran, a ja sadze roślinki, które będą rosnąć, choć we mnie żadne nowe życie nie kielkuje... eh głupia ja, jakbym wiedziała ile człowiek jeszcze przejdzie 🫠 po co mi było to martwienie na samym początku-,-
Dziś przypomniałam sobie tą myśl, i bez żadnych oczekiwań i planów, po prostu cieszyłam się słonkiem...
@Vergeet a no, patrz ile ja zrobię dla bobusia, miesiąc bez słodyczy, nikt z bliskich by mi nie uwierzył 🤣
Ale na zakończenie tej trudnej drogi detoxu kupiłam sobie dubajska czekoladę którą zjem po histeroskopii 😆😍
I tyle by było z mojego pomysłu że skoro już nie jadłam przez miesiąc to może warto by było to kontynuować 😄
Edit- a co do doktorka Strusa to nie zapominajmy również iż jest przystojny więc jeśli na tych premium treściach widać jego facjatę to tylko dodatkowy benefit 🤣 żarcik, proszę bez oburzenia ofc !Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:23
kałamarnica 11, Wojsia, Slava, Vergeet lubią tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 18 cykl od początku starań -zawieszony
📌kariotypy OK
👱♀️: LUF, zaburzenia owulacji, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅ brak p.cial przeciwplemnikowych
❌️6 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
❌️Polip w macicy
‼️ wykryto pasożyta, przeleczone, badania do powtórzenia
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
✅USG ok, brak żpn
🔜
Przerwa w staraniach
5.05- Histeroskopia
05.2025- biopsja endometrium
06/07. 2025?- Drożność z lipiodolem -
Czerwiec- powrót do starań?
⏰️ 09/10.2025 - klinika -
Pierwszy raz przy owulacji bolą mnie cycki i swędzą 🙈 Jestem już zmęczona tym jajeczkowaniem 😂6 miesięcy starań o córeczke 🩷
Córka z 2023: Wielowadzie. Między innymi: obustronne stopy końsko-szpotawe, hipotrofia, niska masa ciała, zaćma oka lewego.
W trakcie badań genetycznych.
Kwiecień 2024 Starania o rodzeństwo 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna
AMH 3,95
Hormony ✅
Nasienie ✅
Owulację ✅
Endometrioza głęboko naciekająca, zrost jajnika lewego z macicą.
Od Marca 2025 pod opieką poradni leczenia Niepłodności w Instytucie Zdrowia Kobiet w Warszawie. -
Paulinko xD LOVE
Ja też pierwszy raz mam do czynienia z oleandrem. Wiem na pewno, że na zimę nie wolno go trzymać w domu, ale w miejscu gdzie jest chłodno np 10 stopni. A na słońcu to nie zamierzam nic z nim robić, tylko podlewaćpamiętaj tylko, że jest cholernie toksyczny. 💀
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:31
PaulinKA lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, cynk, olej z wiesiołka, NAC
• HSG (01.25r.) - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota
• KIR Bx: 3/5 KIRów implantacyjnych✅
• crossmatch 37.8% ❌
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
• HLAC 06, 15 - C2 ✅
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• monitorowane od: 02.2024r. - brak owulacji
15 cs o pierwsze 👶
Lametta 3x owulacja ✅ ciąża ❌
PLAN:
- 05-06.25r. - stymulacje Lamettą 💊
- 27.05 pierwsza wizyta w klinice 👨⚕
- 29.05 rekonsultacja u dr Jarosz 👩⚕
- 07.25r. - IUI?
✨I know it's worth it. ✨ -
Miałam dać znać dziewczyny więc daję! Dzisiejsza beta 152,3 🍀🥹 czyli przyrost dobry.
Aczkolwiek rano się bardzo zmartwiłam, bo dzisiejszy test nie wyszedł mi ciemniejszy od wczorajszego... ba, nawet wydaje mi się minimalnie jaśniejszy. Także środowe badanie bety będzie dla mnie kluczowe. Błagam o morze dobrych myśli i Wasze kciuki. 🤞🏻🍀🥹Slava, kałamarnica 11, Julia24, Motylek93, Melka96, Ana29, Vergeet, Migotka96, Loraa lubią tę wiadomość
30 👩🏻2017 🧔🏻♂️ 33 = 🩷 Alicja 2019 🩷
Starania o rodzeństwo od 01.2024
ON - obniżone parametry nasienia
ONA - endometrioza, lekko podwyższony testosteron, torbiele na jajniku
Ovitrelle 10.2024 ❌
Clostibegyt + Ovitrelle 11.2024 ❌
Clostibegyt + Ovitrelle 12.2024 ❌
Clostibegyt 01.2025 ❌
Przeniesienie do Ovikliniki ➡️
AMH 3,47 ✅️
Drożność jajowodów - drożne 02.2025 ✅️
Zivafert 02.2025 ❌
Aromek + Zivafert + IUI (I) 03.2025 ❌️
Aromek + Zivafert + IUI (II) 04.2025 ✅️ ⏸️
10 dpo beta 43,6 🥹🍀
12 dpo beta 152,3 🥹🍀 -
Kaliope wrote:Nitko przytulam 🫂
Ja odstawiłam Inozytol, bo nie mogę znaleźć na rynku żadnego czystego. Fertistimu nie wolno, nie znalazłem na rynku żadnego czystego, który nie zawierałby kwasu foliowego, a ten w bardzo dużej dawce zawierają już moje suple ciążowe. Miałam obawy, czy brać go dalej ale ostatecznie biorę metforminę, więc to pewnie inaczej. Metforminę mam brać do końca 12 tygodnia i potem kontrola u diabetologa. Nie sądzę, żeby przy braniu metforminy inozytol jakoś mocno wpłynąć na moje wyniki, ale może się mylę i ktoś mnie poprawi.
Jeśli macie do polecenia czysty inozytol- chętnie poproszę o link ❤️Kaliope, Slava lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. 🔜 7.05 -
Siesiepy dziękuję
Juleńko dziękuję. Ogólnie dobrze, ale jest ciągły strach- kto to zrozumie lepiej, niż WyPrawie brak objawów, poza ciągnięciem brzucha, jak na okres i w sumie tyle. Tu się nic nie zmieniło. Czekam na wynik pcr na chlamydię- zrobiłam w Polsce prywatnie, tutaj będę miała jeszcze powtarzany z moczu i chyba też zamówię testy do domu z wysyłką do labu- boję się, czy ten lek na pewno zadziałał, wolę sprawdzić w każdy możliwy sposób. Z tymi supłami tu w de jest tak, że jak lekarzowi zaczęłam wymieniać, to mówi- dużo pani bierze, a wystarczy femibion i metformina. Na inozytolu się pewnie nie zna. Tu w sumie wychodzą z założenia, że im mniej, tym lepiej🤷 Będę u diabetologa, to jego zapytam. Na razie mam pięknie wyprowadzone to IO, w miarę trzymam dietę. Zamówię to, co Siesiepy poleciła i chyba zacznę znów stosować. Czytałam, że nie zaszkodzi i nawet z przerwą można to stosować, jeśli nie ma dodatków.
Ja: 35, on: 34
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
❌02.04.2025- chlamydia w posiewie- Azytromycyna
20.03.2025 ⏸️- beta 233
02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
09.04.2025 jest serduszkocrl 0,46 cm
24.04.2025- crl 2,34 cm
📆07.05.2025- kontrola
-
Budyniu, masz moje wszystkie kciuki 🤞🤞🤞🍀👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, cynk, olej z wiesiołka, NAC
• MTHFR heterozygota
• crossmatch 37.8% ❌
👨'87
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
• HLAC 06, 15 - C2 ✅
🐱 '18 Kitku
15 cs o pierwsze 👶
PLAN:
- 07.25r. - IUI?
Czuję dzisiaj jakieś pobolewanie/ciągnięcie w okolicach prawego jajnika i mam nadzieję, że to tylko wytwór mojej pesymistycznej części wyobrazni 😅
Paulinko, chciałam powiedzieć, że podziwiam za wytrwałość w detoxie słodyczowym ale potem doczytałam, że kupiłaś dubajską czekoladę w nagrodę więc nie wiem nie wiem 🤣
Swoją drogą raz ją kupiliśmy i mi w ogóle nie smakowała, dawno mnie żaden słodycz tak nie rozczarował jak ta czekolada 😅 Spodziewałam się eksplozji pistacji a w tej z lidla w ogóle nie było ich czuć. Może ta lidlowa słaba była 🙈PaulinKA lubi tę wiadomość
Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
03/25 cb? (13 cs)
15 cs ✨
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, mucha (wyleczona ureaplasma), amh 3,74 (08/24) ➝ 1,75 (03/25), udrożniony kanał szyjki macicy (04/25), histeroskopia, p/c przeciwplemnikowe
❌ niedrożny prawy jajowód, kir AA
⌛️CD138
🧔🏻♂️✅ poprawa wyników nasienia (02/25), HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c c1c1
❌ podwyższony stres oksydacyjny
30/04 - monitoring
30/05 - konsultacja u dr Jarosz
05/25 - IUI -
Mam potwierdzony termin histeroskopi ❤️. Idę dzień po @PaulinKA, czyli 06/05!🔥
kałamarnica 11, brilka, PaulinKA, Loraa, Ana29, Vergeet, Migotka96, Slava lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛2 IUI ✖️
Plan:
06/05 Histeroskopia + biopsja
+ w międzyczasie KIR
07/25 IVF: Stymulacja i punkcja
Diagnostyka:
❌ Endometrioza 3st, liczne zrosty
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia
➖ IO, BMI 23,8 📉(Siofor 1000 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, przeciwciał ANA nie wykryto
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
brilka wrote:Czuję dzisiaj jakieś pobolewanie/ciągnięcie w okolicach prawego jajnika i mam nadzieję, że to tylko wytwór mojej pesymistycznej części wyobrazni 😅
Paulinko, chciałam powiedzieć, że podziwiam za wytrwałość w detoxie słodyczowym ale potem doczytałam, że kupiłaś dubajską czekoladę w nagrodę więc nie wiem nie wiem 🤣
Swoją drogą raz ją kupiliśmy i mi w ogóle nie smakowała, dawno mnie żaden słodycz tak nie rozczarował jak ta czekolada 😅 Spodziewałam się eksplozji pistacji a w tej z lidla w ogóle nie było ich czuć. Może ta lidlowa słaba była 🙈
To właśnie cala ja w relacji slodyczowej xD jak trzeba mogę nie jeść ale np. wczoraj zasypiając powiedziałam do męża że mam przed oczami drozdzowke 😆
I taak, wiem że to uzależnienie jest trochę pokłosiem relacji z cukrem od dzieciństwa, i w ogóle że można z tym walczyć 😅 ale na codzień jem na tyle zdrowo że szkoda mi zasobów by się nad tym zamartwiać 😆
Ja kupiłam z Carfura i mam nadzieję że będzie dobra, kiedyś ktoś mnie poczęstował taka faktycznie z Emiratów i była pyszka 😄
A co do jajnika, ja czasem tez miewam bóle jednego, a owulka szykuje się z drugiej strony (co potwierdza monitoging) także trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak było 🥰
Edit- @Julia, ale fajnie szybko udało się ogarnąć! Będzie dobrze ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:26
brilka, Julia24 lubią tę wiadomość
📌kariotypy OK
👱♀️: LUF, zaburzenia owulacji, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
❌️Polip w macicy
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
✅USG ok, brak żpn
🔜
Przerwa w staraniach
5.05- Histeroskopia
My jesteśmy na diecie pudełkowej i każdego dnia wybierając posiłki walczę ze sobą, żeby wybierać na śniadanie wytrawne opcje zamiast słodkich (które im lepiej wychodzą) i ograniczać w ten sposób cukier 🙈 Z drugimi śniadaniami nie walczę, zawsze biorę ciasteczko. 🍪 Obawiam się że dieta pudełkowa średnio nadaje się przy odrobaczaniu 😆
PaulinKA, Vergeet lubią tę wiadomość
Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
03/25 cb? (13 cs)
15 cs ✨
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, mucha (wyleczona ureaplasma), amh 3,74 (08/24) ➝ 1,75 (03/25), udrożniony kanał szyjki macicy (04/25), histeroskopia, p/c przeciwplemnikowe
⌛️CD138
🧔🏻♂️✅ poprawa wyników nasienia (02/25), HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c c1c1
30/04 - monitoring
05/25 - IUI -
brilka wrote:My jesteśmy na diecie pudełkowej i każdego dnia wybierając posiłki walczę ze sobą, żeby wybierać na śniadanie wytrawne opcje zamiast słodkich (które im lepiej wychodzą) i ograniczać w ten sposób cukier 🙈 Z drugimi śniadaniami nie walczę, zawsze biorę ciasteczko. 🍪 Obawiam się że dieta pudełkowa średnio nadaje się przy odrobaczaniu 😆
No właśnie próbowałam znaleźć catering który by pasowal i nie ma opcji, gluten nabial i cukier typu owoce, suszone owoce czy zdrowe slodzidla , to już za dużo wykluczeń 😄 wczoraj chciałam zamówić weganska , bezglutenowa pizze z salami ale stwierdziłam że mnie wyśmieją (żeby była bez sera ale z mięskiem 🤣) . Zamówiłam tajskie które było za słodkie w mojej ocenie🤣
Ja uwielbiam słodkie podwieczorki , ale przy cateringach lubiłam też 2 śniadania na słodko (których w zasadzie aktualnie nie jadam)
Ale fakt, wytrawne śniadania, przynajmniej mnie, sycą lepiej...brilka lubi tę wiadomość
📌kariotypy OK
❌️Polip w macicy
✅USG ok, brak żpn
🔜
Przerwa w staraniach
5.05- Histeroskopia
@kalamrnica i @paulinKA może chcecie sadzonkę pomidorów koktajowych? Posadziłam z zeszłorocznych nasionek. Planowałam 15 krzaków, a wyszło jak zwykle
minecraft servery darmoweWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:32
Julia24, kałamarnica 11, PaulinKA lubią tę wiadomość
32 & 33
⛪2020r.
starania na luzie od 2020r.
starania na poważnie od 2024r.
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
03/25 - II stymulacja letrozolem ❌
05/25 - III stymulacja letrozolem 🔜
14.05 wizyta + plan diagnostyki ⏳
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo
On: IO, morfologia 1%, FDNA 16%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, wiązanie z hialuronianem 62% -
Brilko - tak jak rzecze Paulinka ja też tak miałam, że bolał mnie prawy jajnik a owulacja była z lewego
także you know!
Motylku 🍅 kusząca propozycja, ALE mi pomidorki koktajlowe raz nie wyszły. Tzn wyrosły bardzo wysokie, ale nie zakwitły, nie zaowocowały i umarły. Smutna to historia. ☹️👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• MTHFR heterozygota
• crossmatch 37.8% ❌
👨'87
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
• HLAC 06, 15 - C2 ✅
🐱 '18 Kitku
15 cs o pierwsze 👶
PLAN:
- 07.25r. - IUI?
Julia24 wrote:Mam potwierdzony termin histeroskopi ❤️. Idę dzień po @PaulinKA, czyli 06/05!🔥
Julia, zatem odliczamy do 6.05! Cieszę się, że widzę u Ciebie powrót sił i motywacji do działania. 😘PaulinKA, Ana29, Julia24 lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• MTHFR heterozygota
• crossmatch 37.8% ❌
👨'87
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
• HLAC 06, 15 - C2 ✅
🐱 '18 Kitku
15 cs o pierwsze 👶
PLAN:
- 07.25r. - IUI?
PaulinKA gratulacje ze tyle wytrwałaś ! Mam nadzieje ze robaki wypędzone 🤭 i już nie wrócą 🤞🏼
Ogólnie jak samopoczucie, poprawiło się czy nie zauważyłaś szczególnej różnicy?
Ale jesteście ogrodniczki dziewczyny! Ja póki co nie przepadam za pracami ogródkowymi ale to chyba dlatego że rodzice maja ogromny ogród i zawsze tam jest coś do plewienia a moja mama tylko dosadza 🙈
Mąż mi już oznajmił że w naszym ogródku będzie tylko trawa 😅😅kałamarnica 11, Motylek93 lubią tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45 -> 4,63
Czynnik V(R2) heterozygota
MTHFR heterozygota
PAI-1 homozygota
Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
03/25 Laparoskopia: sklerotyzacja torbieli, usunięcie zrostów
03/25 Jajowody drożne
04/25 leczenie ⏳ Ureaplasma parvum, Gardnerella vaginalis, Prevotella bivia
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln
Ruch postępowy 33%
12.05 pierwsza wizyta w Klinice Angelius - dr P.J. -
To ja tak nigdy nie miałam dziewczyny, zawsze jak coś czułam z jakiejś strony to z tej była owulka 🙈 Przy czym to dopiero 5 dc więc liczę na to, że to tylko moja głowa bo trochę chyba za wcześnie żeby cokolwiek czuć.Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
03/25 cb? (13 cs)
15 cs ✨
⌛️CD138
30/04 - monitoring
05/25 - IUI -
Julia super wiadomości, ogólnie tak jak obserwuję dr Janowca to histeroskopia przy endo i adeno to taki pewniak u niego i często game changer.
PaulinKa podziwiam Cię za wytrwałość! Mam nadzieję z że skutecznie pozbyłaś się dziadów
Ja czekam na 1 dc i też do Was dołączę z histeroskopią
Co do supli, to jak doktor zobaczył mój podwyższony wynik B12 i Wit.D, to mój mąż się odezwał, że żona zażywa dużo witamin i że się nie mieszczą do pudełka. To Dr zaczął się smiac i mówi, w takim wypadku nie muszę nic polecać 😂
Co do mojej mamy, to ja wiem, że ona będzie mnie wspierać. Po prostu ona nie rozumie, że ja w 2021 roku jak brałam ślub mogłam mieć AMH niewiele wyższe niż teraz. Obserwuje mega dużo dziewczyn, które zaczęły się starać w wieku 22/23 lat, dziś są po 30, po kilku latach leczenia i dalej nie mają dzieci. Dr mówił, że mój wiek 29 lat podnosi skuteczność InVitro.
Co do innej klinki, to czekam jeszcze na drugi wynik AMH, ale powinnam się zapisać do innego lekarza (już robię rekonesans) czy od razu na kwalifikację?👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
8 cs 😿
⏸️ 0 razy
05.05.2025 - USG tarczycy
->Histeroskopia
->InVitro
👱♀️
Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
LH (6,8 )
Estradiol (22,00)
TSH (1,98 )
Anty TPO (83) ❗
Witamina D (95,62)
Ferrytyna ( 82,00)
Witamina B12 ( 1006,00)
AMH (0,26) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🤞#rodzew2026 🍀 -
@motylku ja też miałam incydent pomidorowy na balkonie I również nic mi z tego nie wyszło 😆 przypominasz mi moja przyjaciółkę która chciała kilka krzaczków a obsadzi chyba z pół hektara 🤣
@migotko no właśnie nie czuje żadnej różnicy... Może faktycznie te jaja które mi wykryto nie zdążyły się wylegnac bo na prawdę, zero zmian. Ok, jem mniej posiłków (3 zamiast 3 czy 4) bo zapewne są bardziej tłuste, jem więcej mięsa, orzechow czy jaj więc moja dieta to pewnie teraz takie low carb z chlebkiem bezglutenowym 😄 ale kalorycznie chyba wychodzę na to samo bo wagowo to nic się nie zmienilo.
A jak u Ciebie, migotko, przypomnisz na jakim jesteś etapie? Pytanie staraczkowe- na co aktualnie czekasz?🤣
📌kariotypy OK
❌️Polip w macicy
✅USG ok, brak żpn
🔜
Przerwa w staraniach
5.05- Histeroskopia
Loraa ja bym się zapisywała od razu na kwalifikacje, szkoda czasu.Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
03/25 cb? (13 cs)
15 cs ✨
⌛️CD138
30/04 - monitoring
05/25 - IUI