💕Nasz Vergeecik wciąż szaleje, niech się w grudniu bobas śmieje 🥹✨
-
WIADOMOŚĆ
-
Loraa obejrzałam ten serial już dwa razy. Uwielbiam! 🤩
Loraa lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota C>T
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r.
15 cs o pierwsze 👶 za nami
10.24 Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 ✅ HSG - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
cykle stymulowane Lamettą 3x owulacja ✅ ciąża ❌
PLAN:
- kwiecień - cykl naturalny ❌
- diagnostyka immunologiczna w toku.
- 27.05 pierwsza wizyta w klinice ➡️
✨I know it's worth it. ✨ -
Niektóre z Was widziały świeczkę , która dostałam od jednej mamy z przedszkola , kilka tygodniu po poronieniu. Wracając do tematu milczenia na temat wczesnej ciąży i smutku w ciszy. Chyba jednak warto o tym mówić. Nie zamykac sie w sobie. Kobieta ,kobiecie potrafi dać największe wsparcie, szczególnie, gdy wie co przeżywamy.
Dzisiaj zapaliłam światełko mojej Gwiazdeczce 🌟
https://zapodaj.net/plik-m99gLsvTCHNowa2024, kałamarnica 11, PaulinKA, pelnawiary, Julia24, Migotka96, Lisik lubią tę wiadomość
👨🦲49 👱♀️ 43
28.07.2024 ⏸️
28.07.2024 jest serduszko
26.09.2024 12+4 💔
17.03.2025 CB
09.04.2025 -⏸️
16.04.2025 USG piersi 👍
18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 75
💊 -
Mnie akurat już męczy z lekka picie takich ilości wody…co chwilę mnie suszy, mam suchy język…może to też od leków 🤷♀️ a później tak pije i pije i mam momenty, że co 30 min biegam siku
Loraa masakra dziwna sprawa z Twoją siostrą…🥺 mam nadzieję, że lekarze szybko znajdą przyczynę! 💪🙎♀️30 👨
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
2024 2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
📆 26.03.2025 FET+EG 5AA 🥹🍀🤞
4 dpt ⏸️
5 dpt beta 24,2 prog 15,9 🍀🤞🥹
7 dpt beta 158 prog 18,8 🍀🤞🥹
9 dpt beta 440 prog 19,7 🍀🤞🥹
12 dpt beta 1796 prog 15,6 🍀🤞🥹
13 dpt USG pęcherzyk w macicy 🍀🤞🥺
19 dpt krwawienie, USG krwiak, pęcherzyk żółtkowy
22 dpt (5+5) USG mamy serduszko ❤️ 🥹
-
@Julia haha a wiesz że Substancji jeszcze nie widziałam 😂🙈 ja przepadłam dzisiaj - wykupiłam wczoraj Apple TV i oglądam serial “The Crowed Room” - cos niesamowitego 🥹 mega mega klimat, przeokropnie dobry zwrot akcji w 6 odcinku, mega wciąga i noo dawno nie widziałam czegoś tak dobrego, chyba od czasów Stranger Things, a z filmów to “Diabeł wcielony” i “Szklany zamek” z takich psychologicznych cięższych 🙈 ale no ja lubię takie ❤️
@PaulinKA “Dojrzewanie” spoko ale ten co teraz oglądam 🤯
@Migotka Ukochane dziecko też spoko ❤️
@Nowa też nie wiedziałam że jest 2 sezon!!! Super zbiera się lista na L4 🤣🤣
@Babsi cieszę się 🥹🍀🤞🏼
@Loraa dużo zdrowia dla siostry 🥺🫂 a Gotowe na wszystko to klasyk ale mi zostały chyba 3 sezony haha już mnie zaczęło wkurzać bo na siłę uśmiercali postacie
Wczoraj mieliśmy oglądać super film podobno na Apple “Wąwóz”, ale… zasnęłam o 22 przy “Rozdzieleniu” 😂 zaczęłam dziś ten serial “Crowded Room” 10 odc i przepadłam 🥹🙈
Ja dziewczyny nie wiem czy wytrwam z L4 do Świąt… niby do 16.04 1.5 tyg, ale ten weekend był ciężki
EDIT: Gra aktorska Toma Hollanda w tym serialu 🤯🥰🫠 lovki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 21:44
Nowa2024 lubi tę wiadomość
💁🏼♀️94'🧔🏼♂️92' 🐕🦺21’
💊 •PregnaStart •Omega 3-6-9 •Magne B6 Forte •LaciBios
Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
✨13.02 ~ 1DC
🥚 28.02 ~ 16DC
💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
✨ 31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
✨ 16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
⏳ 07.05 prenatalne
⏳ 14.05 wizyta kontrolna
-
Babsi wrote:Dziewczyny, a ja dzisiaj wysyłam zapytania do klinik w Czechach w sprawie procedury IVF. Chyba wkrótce dołączę do drużyny IVF.. exiting 😁
Myślałam dzisiaj o tym,co postanowiliście☺️🥳
Bardzo się cieszę!!!Babsi lubi tę wiadomość
starania naturalne od 09.2024,
po pół roku ze wzg.na wiek decyzja o inf
👩
bad.ogolne,gin,wit,hormony 👌
AMH - 1,39 ✅
LH - 4,8 ✅
FSH - 5,2 ✅
👱♂️
ogólnie żadnych problemów zdrowotnych👌
nasienie - morfologia 9%,ilość, ruchliwość ponad normę,DFI,ROS✅
*KIR,HLA-C,crossmatch,kariotypy✅
start ICSI:
-22.03.2025 -p.krotki🍀
niestety bez powodzenia
- 10.04.2025 zmiana kliniki
- 22.04.2025 p. długi🍀
*oboje l.40➡️PGT-A -
Babsi wrote:Niektóre z Was widziały świeczkę , która dostałam od jednej mamy z przedszkola , kilka tygodniu po poronieniu. Wracając do tematu milczenia na temat wczesnej ciąży i smutku w ciszy. Chyba jednak warto o tym mówić. Nie zamykac sie w sobie. Kobieta ,kobiecie potrafi dać największe wsparcie, szczególnie, gdy wie co przeżywamy.
https://zapodaj.net/plik-m99gLsvTCH
Babsi 😭 zapalam wirtualna świeczkę dla Twojej Gwiazdki.
Ja miałabym termin porodu na 18.04. Tylko raz go sprawdziłam i bardzo zapadło mi to w pamięć.
Loraa zdrówka dla siostry.
Nowa - powiedz mi kochana bo ja zdrunialam. Ty się stymulowałas menopour też, prawda?
Mam menopour 1200j i tam jest 1200 fsh i 1200 lh, które zgodnie z instrukcja zmieszaliśmy.
I mam sobie podawać 200j dziennie. To ustawiam nanstrzykawce 200 czy 400?
No mam po prostu taki mindfuck jak czytam teraz znowu tą ulotkę.🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 01.2023 r.
06.24 start stymulacji lamettą
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
11.24 pierwsza wizyta w klinice
AMH - 2,0💪
Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
Kariotypy prawidłowe 💪
Jajowody drożne 💪
On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪
03.25 kwalifikacja in vitro 💪
04.25- stymulacja
16.04.25 - punkcja, pobrano 6🥚 -
Dziewczyny,padam na twarz po tym weekendzie a w nagrodę jutro o 6 pobudka do pracy🥳
Przez najbliższe 10lat nie chce słyszeć o przeprowadzce🥴
Plus taki,że fizycznie zmęczenie max, za to psychicznie odreagowałam,wyżyłam się na kartonach i z nową energią startujemy w nowy tydzień i ku nowej procedurze😉
Kociara🍀będzie dobrze,muuuusi być!
Babsi,daj znać czego się dowiedzieliście,jak to wygląda w Czechach👌💚
Mam nadzieję,że odpoczęłyście,naładowałyście bateryjki,i nie zmarzłyście za mocno bo z w Poznaniu z 20 kilku stopni w piątek dzisiaj były ledwo 3 platki śniegu wirowały w powietrzu 🫣
Przepraszam jak przeoczyłam jakieś wieści ale podczytywałam tylko chwilami,od jutra jestem już z Wami na co dzień😘starania naturalne od 09.2024,
po pół roku ze wzg.na wiek decyzja o inf
👩
bad.ogolne,gin,wit,hormony 👌
AMH - 1,39 ✅
LH - 4,8 ✅
FSH - 5,2 ✅
👱♂️
ogólnie żadnych problemów zdrowotnych👌
nasienie - morfologia 9%,ilość, ruchliwość ponad normę,DFI,ROS✅
*KIR,HLA-C,crossmatch,kariotypy✅
start ICSI:
-22.03.2025 -p.krotki🍀
niestety bez powodzenia
- 10.04.2025 zmiana kliniki
- 22.04.2025 p. długi🍀
*oboje l.40➡️PGT-A -
Minia000 wrote:Babsi 😭 zapalam wirtualna świeczkę dla Twojej Gwiazdki.
Ja miałabym termin porodu na 18.04. Tylko raz go sprawdziłam i bardzo zapadło mi to w pamięć.
Nowa - powiedz mi kochana bo ja zdrunialam. Ty się stymulowałas menopour też, prawda?
Mam menopour 1200j i tam jest 1200 fsh i 1200 lh, które zgodnie z instrukcja zmieszaliśmy.
No mam po prostu taki mindfuck jak czytam teraz znowu tą ulotkę.
Pomyślę o Twojej Gwiazdce 18.04 🌟Minia000 lubi tę wiadomość
👨🦲49 👱♀️ 43
28.07.2024 ⏸️
26.09.2024 12+4 💔
17.03.2025 CB
09.04.2025 -⏸️
16.04.2025 USG piersi 👍
💊 -
pelnawiary wrote:Dziewczyny,padam na twarz po tym weekendzie a w nagrodę jutro o 6 pobudka do pracy🥳
Przez najbliższe 10lat nie chce słyszeć o przeprowadzce🥴
Plus taki,że fizycznie zmęczenie max, za to psychicznie odreagowałam,wyżyłam się na kartonach i z nową energią startujemy w nowy tydzień i ku nowej procedurze😉
Kociara🍀będzie dobrze,muuuusi być!
Babsi,daj znać czego się dowiedzieliście,jak to wygląda w Czechach👌💚
Mam nadzieję,że odpoczęłyście,naładowałyście bateryjki,i nie zmarzłyście za mocno bo z w Poznaniu z 20 kilku stopni w piątek dzisiaj były ledwo 3 platki śniegu wirowały w powietrzu 🫣
Przepraszam jak przeoczyłam jakieś wieści ale podczytywałam tylko chwilami,od jutra jestem już z Wami na co dzień😘
Ja już od dłuższego czasu sledze grupy na FB na ten temat. Ogólnie większość klinik tam specjalizuje się IVF z komórkami dawczyn. W Pradze jest kilka bardzo dobrych klinik , ale jeszcze przed refundacją dużo Polek jeździło na IVF do Ostravy. W Brnie też kilka klinik wartych uwagi.
Ja celuje w Pragę, dlatego, że jeśli będziemy robili IVF w Czechach to zostanę jeszcze w Niemczech. Przedewszystkim z powodów finansowych oraz też mam tutaj stałą pracę i dostaje zwolnienie na okres całej ciąży.
Zobaczymy jak to się wszystko potoczy.👨🦲49 👱♀️ 43
28.07.2024 ⏸️
26.09.2024 12+4 💔
17.03.2025 CB
09.04.2025 -⏸️
16.04.2025 USG piersi 👍
💊 -
Babsi wrote:Niektóre z Was widziały świeczkę , która dostałam od jednej mamy z przedszkola , kilka tygodniu po poronieniu. Wracając do tematu milczenia na temat wczesnej ciąży i smutku w ciszy. Chyba jednak warto o tym mówić. Nie zamykac sie w sobie. Kobieta ,kobiecie potrafi dać największe wsparcie, szczególnie, gdy wie co przeżywamy.
https://zapodaj.net/plik-m99gLsvTCH
Tak bardzo na czasie, właśnie pierwszy raz rozmawiam z mężem o uczuciach względem ciąży biochemicznej. Mam troche pretensje do siebie, że wyrzuciłam pozytywne testy z żalu. Nie mam nic, po tym sezamku. Chyba też dla samej siebie kupię jakaś świeczkę lub aniołka.Minia000 lubi tę wiadomość
6 miesięcy starań o córeczke 🩷
Córka z 2023: Wielowadzie. Między innymi: obustronne stopy końsko-szpotawe, hipotrofia, niska masa ciała, zaćma oka lewego.
W trakcie badań genetycznych.
Kwiecień 2024 Starania o rodzeństwo 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna
AMH 3,95
Hormony ✅
Nasienie ✅
Owulację ✅
Endometrioza głęboko naciekająca, zrost jajnika lewego z macicą.
Od Marca 2025 pod opieką poradni leczenia Niepłodności w Instytucie Zdrowia Kobiet w Warszawie. -
@M93 o której masz wizytę?
@Nat nie bądź na siebie zła. Masz swoją pamięć i wspomnienie.
👨🦲49 👱♀️ 43
28.07.2024 ⏸️
26.09.2024 12+4 💔
17.03.2025 CB
09.04.2025 -⏸️
16.04.2025 USG piersi 👍
💊 -
Natt wrote:Tak bardzo na czasie, właśnie pierwszy raz rozmawiam z mężem o uczuciach względem ciąży biochemicznej. Mam troche pretensje do siebie, że wyrzuciłam pozytywne testy z żalu. Nie mam nic, po tym sezamku. Chyba też dla samej siebie kupię jakaś świeczkę lub aniołka.
Zrob dla siebie to czego potrzebujesz ❤️🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 01.2023 r.
06.24 start stymulacji lamettą
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
11.24 pierwsza wizyta w klinice
AMH - 2,0💪
Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
Kariotypy prawidłowe 💪
Jajowody drożne 💪
On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪
03.25 kwalifikacja in vitro 💪
04.25- stymulacja
16.04.25 - punkcja, pobrano 6🥚 -
Babsi, takie male gesty sa ważne, przede wszystkim dla nas.
Ja mam ramke na zdjęcia, gdzie sa 3 serduszka - dluuuuugo nie wiedziałam, co z nia zrobić, lezala w głębi szafy pusta. Az pewnego dnia znalazłam dla niej idealne miejsce - wypełniłam zdjęciami z pierwszego dnia w domu mojej starszej, młodszej i.. z prenatalnych malego. Powiesiłam nad biurkiem. I tak mi dobrze z tym, ze jest.Babsi, Vergeet, Nowa2024, Julia24 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Minia000 wrote:Babsi 😭 zapalam wirtualna świeczkę dla Twojej Gwiazdki.
No mam po prostu taki mindfuck jak czytam teraz znowu tą ulotkę.
Minia, ja też miałam Menopur, wciągasz do strzykawki 200 ☺️Minia000 lubi tę wiadomość
40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
11.03 mamy serduszko 🥹 -
Minia000 wrote:Polubiłam przez przypadek. Ja zachowałam kilka pozytywnych testów i prezent, których kupiliśmy dla teściów żeby im powiedzieć o ciąży. Są razem na dnie szafy.
Zrob dla siebie to czego potrzebujesz ❤️
Ja mam w szafie schowane niebieskie pudełeczko ze skarpetkami które miałam dać mężowi.6 miesięcy starań o córeczke 🩷
Córka z 2023: Wielowadzie. Między innymi: obustronne stopy końsko-szpotawe, hipotrofia, niska masa ciała, zaćma oka lewego.
AMH 3,95
Hormony ✅
Nasienie ✅
Owulację ✅
Od Marca 2025 pod opieką poradni leczenia Niepłodności w Instytucie Zdrowia Kobiet w Warszawie. -
Nie wiedziałam jak mam myśleć o tym przez ten cały czas, bo przeciez to niby tylko biochem, ale z drugiej strony to przez chwilkę było moje dziecko, malusie, niewidoczne ale ta iskierka chwilkę była.
Pomogło mi w sumie to, że dla lekarzy byłam w dwóch ciążach i trochę mnie to zdziwiło, że mnie poprawiali, że to też była ciąża.
Dziś też pierwszy raz nazwaliśmy je naszym dzieckiem i parę dni temu powiedziałam mężowi, że miałam przeczucie że to była dziewczynka 🙈6 miesięcy starań o córeczke 🩷
AMH 3,95
Hormony ✅
Nasienie ✅
Owulację ✅
Ana jesteśmy razem 🩷
Loraa idealny temat wpadł bo wczoraj byliśmy u znajomych i dosłownie rozmawiałam z koleżanką, że ona od zawsze miała problem z anemią. W ciąży, przed ciążą, po ciąży. I teraz znów to żelazo bardzo słabe mimo suplementowania bardzo skrupulatnie i wyszło jej, że ma helicobacter pylori i to blokowało totalnie przyswajanie żelaza! Także mam nadzieję, że u twojej siostry też wyjdzie jakaś diagnoza, którą wystarczy przeleczyć antybiotykami 🩷 ale bardzo współczuję tak poważnej ingerencji w szpitalu, pewnie kosztuje was to dużo stresu, buziaki dla was! 🫂
Mola no nie dziwię się, jednak dolegliwości pewnie też masz podwójne 🙈 ale na szczęście masz bardzo wyrozumiałe szefostwo więc myślę, że nie będzie problemu żebyś pracowała z domu albo przeszła na zwolnienie nawet szybciej 🩷
Ja strasznie się bije z myślami co zrobić, może po kolejnej wizycie odważę się coś szepnąć chociaż… póki co czuję się bardzo dobrze więc może dlatego nie czuję potrzeby aby coś mówić, ale wiem też że szefostwo potrzebuje czasu aby znaleźć kogoś do pomocy, a z innej strony te przyrosty bety… przecież jeszcze się może wszystko posypać. No mętlik straszny 🙈
Babsi myślałam dzisiaj o tobie ciepło… pamiętam też historię z tą świecą, bardzo wzruszające 🥹🩷
Pelnawiary nawet mi nie mów, za jakiś miesiąc czeka nas przeprowadzka, jeśli dobrze liczę to już 7 w moim życiu… na szczęście teraz już na swoje więc liczę że będzie przyjemniej 🩷 no iiii… jeśli wszystko dobrze pójdzie to ominie mnie część noszenia, dźwigania i tylko będę musiała nas zapakować, a z resztą niech się inni męczą więc może się wymigam 😂😂
Natt ja też wszystkie testy wyrzuciłam z biochema, też trochę żałuję ale chyba chciałam szybko wymazać tamten etap z mojego życia i szybko wkroczyć w działanie. Z początków tej ciąży też wszystko wyrzuciłam, zostawiłam sobie dopiero ten test gdzie beta nagle skoczyła do 220 i były ciemne krechy. Nawet nie zrobiłam żadnego kolejnego na pamiątkę, tak trzyma się mnie ten strach. Okropne są te nasze uczucia, tak potrafią nami zawładnąć…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 22:58
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
22.01 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03 ⏸️ - 💔 (10tc)
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (kiepska budowa i ruch), TenFertilON -
Natt wrote:Nie wiedziałam jak mam myśleć o tym przez ten cały czas, bo przeciez to niby tylko biochem, ale z drugiej strony to przez chwilkę było moje dziecko, malusie, niewidoczne ale ta iskierka chwilkę była.
Pomogło mi w sumie to, że dla lekarzy byłam w dwóch ciążach i trochę mnie to zdziwiło, że mnie poprawiali, że to też była ciąża.
Dziś też pierwszy raz nazwaliśmy je naszym dzieckiem i parę dni temu powiedziałam mężowi, że miałam przeczucie że to była dziewczynka 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 22:41
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
22.01 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03 ⏸️ - 💔 (10tc)
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (kiepska budowa i ruch), TenFertilON -
Vergeet wrote:Rozumiem Cię, ja do dzisiaj nie wiem co mam mówić na ten temat. Ostatnio zapytała się mnie lekarka czy to moja pierwsza ciąża, no i najpierw powiedziałam że tak, a później w sumie dodałam że miałam „incydent” z ciążą biochemiczna. Po wizycie mnie to jakoś uderzyło, ze nazwałam to „incydentem”… sama nie wiem do tej pory właśnie jak to wszystko określać. Ale mi chyba łatwiej jest z takim wyparciem. Mysle, że każdy powinien podchodzić do tego tak, jak czuje.
Też tak myślę, ja gdzieś też to ciągle wypieram, z drugiej strony coraz bardziej czuję potrzebne zapamiętania tego I jestem w zawieszeniu. Coś mi mówi najpierw, że to przecież nic takiego, a z drugiej przychodzą wyrzuty sumienia, że je wypieram i chce wymazać. Ehh ciężko opisać to rozdarcie w sercu.
https://www.empik.com/swiecznik-aniol-na-rece-inny-producent,p1402863385,dom-i-ogrod-p?mpShopId=13457&srsltid=AfmBOoo3AJ1d-GGrz5reHqkvhseqSfcxLQg1DvxWQBgc8S3yBgGYbEgsCJc
Co myślicie?6 miesięcy starań o córeczke 🩷
AMH 3,95
Hormony ✅
Nasienie ✅
Owulację ✅
@Vergeet myślę że rozumiem Cię doskonale. Ja chciałam poczekać z L4 do połowy/końca maja, powiedzieć dopiero pod koniec Kwietnia, ale no sytuacja się zmieniła dynamicznie w zeszły poniedziałek 🤭 i stwierdziłam, że lepiej żeby od razu szukali jakiegoś zastępstwa niż żeby zostali na lodzie jakbym miala brać L4 z dnia na dzień i moja przełożona bardzo to doceniła. Ale już w marcu mówiłam mojej przełożonej i czekała tylko na zielone światło ode mnie:) ja pracuję zdalnie teraz, ale jest coraz gorzej, ok 12-14 ja jestem do spania, teraz od dwóch dni nie mogę z łóżka/kanapy się ruszyć, dopiero ok 19 odżyłam 😁
Masz wizytę za tydzień, może wstrzymaj się do niej żebyś była spokojniejsza i można coś szefowi napomknąć żeby na razie dla siebie zatrzymał i zobaczysz jak się będziesz czuła? Macie w razie czego możliwość rozdzielenia zadań miedzy ludzi czy zupełnie ktoś nowy by musiał przyjść? Zależy też jak się czujesz ❤️ u mnie mdłości się pojawiły w 6 tyg w turbo zmęczenie teraz w czwartek..💁🏼♀️94'🧔🏼♂️92' 🐕🦺21’
💊 •PregnaStart •Omega 3-6-9 •Magne B6 Forte •LaciBios
Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
✨13.02 ~ 1DC
🥚 28.02 ~ 16DC
💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
✨ 31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
✨ 16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
⏳ 07.05 prenatalne
⏳ 14.05 wizyta kontrolna