Negatywny test, a ciąża.
-
Hej,
Moja sytuacja wyglada następująco. Odstawiłam pol roku temu tabletki, pierwsza miesiączka była po 33 dniach, reszta była równo na 27 dzien około godziny 12:00. Miałam dostać @ teraz w piątek, jednak nie dostałam. Robiłam test wczoraj i dzis( jednak nie z porannego moczu) tj 14/15 dni po stosunku w dniu owulacji ( owulacja stwierdzona tylko na podstawie testów) wyszły one negatywne.
I teraz pytanie do Was, jeśli nie wyszedł mi jeszcze test pozytywny to jest jeszcze w ogole szansa na ciąże ? Czy jeśli jeszcze nie pokazała sie druga kreska to juz nie ma co na to liczyć ? Mam dość krótkie cykle - 26 dni i jeszcze tak sie napawam nadzieja, ze moze po prostu za wczesnie, jednak wszędzie jest napisane, ze test w dniu @ powinien juz cos wykazać.
Jakie sa Wasze doświadczenia ?
-
Jak nie robiłaś rano, to moze jeszcze wyjść. Mojej siostrze 4 sikance wyszly negatywne1 a byla w ciazy. Najlepiej zrobic bete
JennyXS lubi tę wiadomość
-
Aaeemm wrote:Z krwi test wyszedł negatywnie niestety @ przyszła 5 dni pózniej niz zwykle i trala tylko 2 dni.... juz sama nie wiem co o tym sadzić. Martwię sie, ze cos sie dzieje złego w organizmie, ze tak szaleje
To może wizyta u ginekologa, żeby rozwiać wątpliwości?MamaAntosi -
Witam.Potrzebuje porady.Przepraszam ze sie podpinam jestem nowa mam nadzieję ze pomozecie. Miesiaczki miewam regularne co 31 dni. Od 4 mc staramy sie o dziecko. Ostatnia miesiaczke mialam 24. 01 nastepna planowana 24.02 testy zrobilam 21.02,24 i 25.02 wszystkie negatywne.26.02 zrobilam beta hcg również ujemne. Dzis powtorzylam test z moczu. Dalej nic.W terminie miesiaczki mialam wszystkie jej objawy ale nie bylo krwawienia. Do dzis go nie ma. Co pare godzin lapia mnie bole podbrzusza i kluja jajniki potem mijaja. Delikatnie szczypia mnie sutki ale nie bola piersi a zawsze przed miesiaczka bolaly. Bialy bardzo gesty sluz ale jest go malo. Temp w pochwie 37,4 przez tydzien, temp ciala 37 od kilku dni.Szybko sie mecze i jestem senna. Jestem zdrowa nie mam zadnej infekcji nie bralam lekow ani nie mialam stresow.Czy to możliwe zeby cykl sie przesunal i owulacja rowniez i doszlo do poznego zapłodnienia w zwiazku z tym beta hcg jeszcze nie wykryla ciazy? Gdyby miesiaczka miala sie opoznic to chyba nie miala bym jej objawow w jej terminie? Nie wiem co myslec. Prosze o porade wizyta u gin za tydz. Dziękuję.Julka15
-
Mi w tym cyklu oraz poprzednim owulacja się przesunęła o tydzień ( na co wskazują temperatury oraz inne ze wskaźników płodności ), choć wszystkie ostatnie cykle miałam regularne po ok 30 dni, więc uważam że przesunięcie jest jak najbardziej możliwym scenariuszem. Pozdrawiam i powodzenia!
-