X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niskie beta HCG
Odpowiedz

Niskie beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • HemoMyszka Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleopatr4 wrote:
    Jestem z tobą myślami

Dziękuję. Teraz mam tylko nadzieję, że to nie będzie ciąża pozamaciczna. I że może wszystko się samo rozwiąże bez konieczności łyżeczkowania, bo ostatni zabieg zniosłam fatalnie, głównie pod względem psychicznym.

• Sabrinayyy Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2023, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wytrzymałam dzisiaj i jestem 10 dni po Inseminacji zrobiłam rano badanie Beta HCG
    Wynik
    6,01 mIU/ml

Co myślicie? Chyba mogę się już cieszyć ❤️
    Staraliśmy się o rodzeństwo dla Synka💙

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2023, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabrinayyy wrote:
    Dziewczyny nie wytrzymałam dzisiaj i jestem 10 dni po Inseminacji zrobiłam rano badanie Beta HCG
    Wynik
    6,01 mIU/ml

Co myślicie? Chyba mogę się już cieszyć ❤️
    Staraliśmy się o rodzeństwo dla Synka💙
    Czy dostawalas zastrzyki pomocnicze? Jesli tak to czytałam tu na forum jak dziewczyny zgłaszały, że wyniki mogą być przekłamane. Nie wiem jaki czas zaleca się na testowanie po iui

#1 Wrzesień 2024 po diagnozie PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację

Starania o #2 (częste kp, czy są ovu?, co z pco?, długie cykle)

Suplementacja:
    ONA:
    🌞D3K2 (12000IU i 300µg), Omegasense (DHA 880mg, EPA 640mg), VitaMinBest 1kaps, Inozytol (myo 2g, d-chiro 220mg + Quatrefolic 1mg), Nucleozin (cynk: cytrynian i glukonian 15mg + nukleotydy)
    🌚Magnez (diglicynian 290mg, taurynian 267mg), sok z wiśni
    ON:
    D3K2, Omegasense, VitaMinBest, Nucleozin, sok z granatu

#2026jestmój
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ