SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niskie beta HCG
Odpowiedz

Niskie beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • HemoMyszka Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleopatr4 wrote:
    Jestem z tobą myślami

Dziękuję. Teraz mam tylko nadzieję, że to nie będzie ciąża pozamaciczna. I że może wszystko się samo rozwiąże bez konieczności łyżeczkowania, bo ostatni zabieg zniosłam fatalnie, głównie pod względem psychicznym.

• Sabrinayyy Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2023, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wytrzymałam dzisiaj i jestem 10 dni po Inseminacji zrobiłam rano badanie Beta HCG
    Wynik
    6,01 mIU/ml

Co myślicie? Chyba mogę się już cieszyć ❤️
    Staraliśmy się o rodzeństwo dla Synka💙

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2023, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabrinayyy wrote:
    Dziewczyny nie wytrzymałam dzisiaj i jestem 10 dni po Inseminacji zrobiłam rano badanie Beta HCG
    Wynik
    6,01 mIU/ml

Co myślicie? Chyba mogę się już cieszyć ❤️
    Staraliśmy się o rodzeństwo dla Synka💙
    Czy dostawalas zastrzyki pomocnicze? Jesli tak to czytałam tu na forum jak dziewczyny zgłaszały, że wyniki mogą być przekłamane. Nie wiem jaki czas zaleca się na testowanie po iui

#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)

Starania o #2
    07.25 - 2. cykl po powrocie @; niedobory, nadczynność tarczycy, hiperkalcemia, długie cykle
    STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; 10.25 wycięcie gruczolaka 🟰wygrałam z nim💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)

💔cb 01/26

Co przyniesie 2026?
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ