X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niskie beta HCG
Odpowiedz

Niskie beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • HemoMyszka Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleopatr4 wrote:
    Jestem z tobą myślami

Dziękuję. Teraz mam tylko nadzieję, że to nie będzie ciąża pozamaciczna. I że może wszystko się samo rozwiąże bez konieczności łyżeczkowania, bo ostatni zabieg zniosłam fatalnie, głównie pod względem psychicznym.

• Sabrinayyy Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2023, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wytrzymałam dzisiaj i jestem 10 dni po Inseminacji zrobiłam rano badanie Beta HCG
    Wynik
    6,01 mIU/ml

Co myślicie? Chyba mogę się już cieszyć ❤️
    Staraliśmy się o rodzeństwo dla Synka💙

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2023, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabrinayyy wrote:
    Dziewczyny nie wytrzymałam dzisiaj i jestem 10 dni po Inseminacji zrobiłam rano badanie Beta HCG
    Wynik
    6,01 mIU/ml

Co myślicie? Chyba mogę się już cieszyć ❤️
    Staraliśmy się o rodzeństwo dla Synka💙
    Czy dostawalas zastrzyki pomocnicze? Jesli tak to czytałam tu na forum jak dziewczyny zgłaszały, że wyniki mogą być przekłamane. Nie wiem jaki czas zaleca się na testowanie po iui

Baby #1 Wrzesień 2024
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ