NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a co jest lepsze :
ActiFolin, 2 mg, kwas foliowy, tabletki, 30 szt.
ActiFolin, 0,8 mg, kwas foliowy, tabletki, 30 szt.
ktore lepsze?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a co jest lepsze :
ActiFolin, 2 mg, kwas foliowy, tabletki, 30 szt.
ActiFolin, 0,8 mg, kwas foliowy, tabletki, 30 szt.
ktore lepsze? -
_Hope_ wrote:To pół na pół folian i zwyklak. A będziesz brała tez prenatal?
biore prenatal uno. Ale nie wiem czy mam brac to i to
czyli ten lepiej?
ActiFolin, 2 mg, kwas foliowy, tabletki, 30 szt.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:a wiesz ze ja mam podobnie, od zawsze ciężkie nogi i ciśnienie jak u nieboszczyka. Kurcze, nigdy żaden lekarz nic o acardzie nie mowil:/
ale żeby nie było, ja to sobie wymyśliłam . Zapytam brata przy okazji czy tak faktycznie jestAmy333 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
też wciąż odświeżam i czekam na wieści od Niki...
A w międzyczasie chciałam wylać żale na mojego gina. Byłam u niego z moją infekcją, no i popatrzył, stwierdził, że spokojnie to wyleczymy, ale że zrobimy usg jeszcze, żeby wykluczyć zapalenie przydatków, pęcherza, etc. No i zrobił, patrzy w ten swój monitorek i pyta czy mam obfite miesiączki. No to ja mówię, że według mnie nie są obfite (ale w sumie skąd mam to wiedzieć? nie pytałam nigdy nikogo innego). A on na to, że mam grube endometrium (16mm - ale internet mówi, że to nie jest jakieś super grube, więc sama nie wiem) i jeśli miesiączki nie są obfite to według niego wygląda to na endometrium ciążowe. Halo, czemu on to powiedział? Wcale nie zrobił mi nadziei, nie?
No i teraz czekam czy dostanę @, mam na razie nie brać lekarstwa na infekcję. Tak więc czekam do wtorku jak na szpilkach.mi88, Siwulec, olik321, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:biore prenatal uno. Ale nie wiem czy mam brac to i to
czyli ten lepiej?
ActiFolin, 2 mg, kwas foliowy, tabletki, 30 szt. -
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:też wciąż odświeżam i czekam na wieści od Niki...
A w międzyczasie chciałam wylać żale na mojego gina. Byłam u niego z moją infekcją, no i popatrzył, stwierdził, że spokojnie to wyleczymy, ale że zrobimy usg jeszcze, żeby wykluczyć zapalenie przydatków, pęcherza, etc. No i zrobił, patrzy w ten swój monitorek i pyta czy mam obfite miesiączki. No to ja mówię, że według mnie nie są obfite (ale w sumie skąd mam to wiedzieć? nie pytałam nigdy nikogo innego). A on na to, że mam grube endometrium (16mm - ale internet mówi, że to nie jest jakieś super grube, więc sama nie wiem) i jeśli miesiączki nie są obfite to według niego wygląda to na endometrium ciążowe. Halo, czemu on to powiedział? Wcale nie zrobił mi nadziei, nie?
No i teraz czekam czy dostanę @, mam na razie nie brać lekarstwa na infekcję. Tak więc czekam do wtorku jak na szpilkach. -
Aksamitnaa wrote:Lunaris, niestety to że nie donosze ciąży powyżej 24 tygodnia to pewniak. Jedyne co mnie ratuję to szew przezbrzuszny, o ile prof zgodzi się go założyć.
Mówisz o TAC, tak? Z tego, co wiem (bo bliska mi osoba miała mieć zakładamy) co najmniej kilku lekarzy (na pewno Łódź i Warszawa) zakłada go, niektórzy nawet laparoskopowo. Dlaczego miałabyś nie dostać zgody? Chyba jesteś dobra kandydatka do tego rozwiązania?
Trzymam kciuki za pozytywne informacje na wizycie, najwyższa pora na coś pozytywnego :*
NIKA, bardzo czekamy na wieści. Jesteśmy wszystkie z Tobą!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Mawet nie umiem tego napisać.
Dziękuję za wsparcie, dziewczynki, już srarczy. Jestem w szpitalu, po południu łyżeczkowanie.
Potwornie mi żal.
Nic nie piszcie, ja wiem, że Wam przykro -
nick nieaktualny
-
23 dzień cyklu, zazwyczaj mam 25 - 26 dniowe, więc @ oczekuję w poniedziałek lub we wtorek. Ale nie wiem ile jestem po owulacji, bo nic nie robiłam w tym cyklu, bo przecież leczyłam infekcję (owulka wyznaczona tylko na zasadzie 2 tygodnie przed datą spodziewanej @) Naprawdę staram się nie nakręcać, chociaż oczywiście się nakręcam.
Siknę dopiero po terminie @ - to moje postanowienie noworoczneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 14:09
-
nick nieaktualny