NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Dzieki Babki, jednak progesteron na łeb wali i jakaś taka jestem niezdecydowana jestem;-)
Lana- może i masz racje, ze nerwy niepotrzebne, ale jak nic nie robie- nie siuram i nie kłuje się, to tak jakby nie mam pewności ze w tej ciąży jestem.
Pewnie brzmi to idiotycznie, ale no tak muszę coś robić, nie wiem może jakieś rzyganko by mnie w tym utwierdziło;-)
Lamka- no teraz to pojechałaś
Hope dzięki, ovulaki te co kiedyś pokazywałas mam zapisane, myślałam że macie jakiegoś super sprzedawcę co ma wszystko co nam potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 13:11
Amy333 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:O! Ostatnio w poszukiwaniach roznycj glupich wrozb kalendarzy nt planowania plci dziecka znalazlam fajny artykul o plci na podstawie odnawiania sie krwi. U mnie na razie sie zgodzilo. Liczy sie tak wiek kobiety w momencie poczecia dziecka (skonczone lata) dzieli sie na 3, wiek mezyczyzny dzieli sie na 4 i ktore ma mniej po przecinku jesli facet to chlopczyk bedzie, jesli mnie po przecinku u kobiety to dziewczynka. Dzielimy przec 3 u kobiet a 4 u mezczyzn bo cobtyle lat odnawia sie krew w organizmie niby. Sprawdzcie czy sie u Was zgadza. Teraz po przecinku mam dwa zera wiwc niby powinny byc blizniaki
To u mnie wychodz 9 u mojego 9.5 czyli dziewczynka ?? -
nick nieaktualny
-
Agniechaa kurde ja teżCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Ja też się martwię. Cały czas odświeżam Ale z nerwów to już nic nawet nie komentuje
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
ja już nic nie mówię- jak Nika się pojawi to się pojawi, nie mamy wpływu chyba że liczy na to że pojedziemy do niej z tych nerwów!
a do mnie właśnie przyszło zamówienie z allegro nie ma to jak małe przyjemności!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3cb2bb32e0e.jpgLuna1993, _Hope_, ANkaG, Kaczorka, nowa na dzielni, pilik, Izolda90, Flowwer, Cheresta, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:ja już nic nie mówię- jak Nika się pojawi to się pojawi, nie mamy wpływu chyba że liczy na to że pojedziemy do niej z tych nerwów!
a do mnie właśnie przyszło zamówienie z allegro nie ma to jak małe przyjemności!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3cb2bb32e0e.jpg -
nick nieaktualny
-
Mnie tez ale zanim zamowie kolejny pakiet wysikam wszystkie które mam nawet te co ciągle są pozytywne
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Czytam Was, czytam i sama wlazlam na ta stronę manada i zamawiam. Nie wiem tylko jak przekonam dziada do Conceive.
a mój nawet nie widział:p Ja sobie przed aplikowałam, a potem tylko słyszałam, ach i och heheBocianiątko, Agniechaaaa, Karolina90, Yoselyn82, reset, Luna1993, Karma88, Jeżowa, KateHawke, bazylkove, Flowwer, Czrna 81, blue00, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Tak ale bez gwarancji!
Wiadomo.. moj twierdzi ze bedzie dziewczynka czul to jak sie kochalismy jego przeczucie w pierwszej ciazy go nie zawiodlo mowil ze chlopak i jest Antek -
My używaliśmy tego żelu dwa razy i przy moim braku sluzu jest zbawieniem :p
Amy - to zależy co Cię bedze mnie stresowało. Brak kolejnej bety czy czekanie na nia. A kiedy masz wizytę? Bo chyba mi umknęło..*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Kiedy masz wizytę? Bo chyba za szybko na ovu ?!
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:ja już nic nie mówię- jak Nika się pojawi to się pojawi, nie mamy wpływu chyba że liczy na to że pojedziemy do niej z tych nerwów!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3cb2bb32e0e.jpg
Ja też mam całą szufladę, zamówione zanim dowiedziałam się o cp. Teraz przez najbliższe pół roku planuje sobie na nie sikać tak po prostu zobacze jak beda wyglądały moje cykle, też będę mogła przypuszczać kiest będzie @. Poza tym ja uwielbiam obsikiwać testy więc choć taką przyjemność będę miałaLuna1993, Motylek85, Czrna 81 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kargo31 wrote:My używaliśmy tego żelu dwa razy i przy moim braku sluzu jest zbawieniem :p
Amy - to zależy co Cię bedze mnie stresowało. Brak kolejnej bety czy czekanie na nia. A kiedy masz wizytę? Bo chyba mi umknęło..
no właśnie już sama nie wiem, co gorsze;-)
Wizyte mam u mojej gin 12go, a w klinice 19go.
A w klinice była od dawna ustalona, miałam mieć rozpisane leki na kolejny stymulowany cykl- bo mieliśmy robić IUI Ciekawego co mój lekarz na to, hehe;-)