NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Aaa to ja przez allegro kupiłam i tam są tylko za 3.02Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Masakra! Osobiscie znam dziewczyna ktora syna nazwala Diego - jak tygrys z epoki lodowcowej
justyna14 lubi tę wiadomość
-
O! Ostatnio w poszukiwaniach roznycj glupich wrozb kalendarzy nt planowania plci dziecka znalazlam fajny artykul o plci na podstawie odnawiania sie krwi. U mnie na razie sie zgodzilo. Liczy sie tak wiek kobiety w momencie poczecia dziecka (skonczone lata) dzieli sie na 3, wiek mezyczyzny dzieli sie na 4 i ktore ma mniej po przecinku jesli facet to chlopczyk bedzie, jesli mnie po przecinku u kobiety to dziewczynka. Dzielimy przec 3 u kobiet a 4 u mezczyzn bo cobtyle lat odnawia sie krew w organizmie niby. Sprawdzcie czy sie u Was zgadza. Teraz po przecinku mam dwa zera wiwc niby powinny byc blizniaki
-
Luna1993 wrote:Oo dziękuję Amy A to nie za dużo na raz, jak do tej pory nic nie brał? Nie chce go zabić, najpierw niech mi dziecko zrobi :p
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:O! Ostatnio w poszukiwaniach roznycj glupich wrozb kalendarzy nt planowania plci dziecka znalazlam fajny artykul o plci na podstawie odnawiania sie krwi. U mnie na razie sie zgodzilo. Liczy sie tak wiek kobiety w momencie poczecia dziecka (skonczone lata) dzieli sie na 3, wiek mezyczyzny dzieli sie na 4 i ktore ma mniej po przecinku jesli facet to chlopczyk bedzie, jesli mnie po przecinku u kobiety to dziewczynka. Dzielimy przec 3 u kobiet a 4 u mezczyzn bo cobtyle lat odnawia sie krew w organizmie niby. Sprawdzcie czy sie u Was zgadza. Teraz po przecinku mam dwa zera wiwc niby powinny byc blizniaki
o to u nas chłopak wychodzi:) -
Dziewczyny, tak teraz kombinuje- wczoraj robiłam drugą bete, jeśli chciałabym jeszcze trzecią, to powinnam zrobić jutro, to będzie 48h. Ale jest sobota, do tego świeto, laby pozamykane. I tak mysle, ze może zrobie w poniedziałek, wtedy łatwo byłoby ten przyrost obliczyć, po prostu podwójnie. Jak myślicie, jest sens?
-
Amy333 wrote:Dziewczyny, tak teraz kombinuje- wczoraj robiłam drugą bete, jeśli chciałabym jeszcze trzecią, to powinnam zrobić jutro, to będzie 48h. Ale jest sobota, do tego świeto, laby pozamykane. I tak mysle, ze może zrobie w poniedziałek, wtedy łatwo byłoby ten przyrost obliczyć, po prostu podwójnie. Jak myślicie, jest sens?
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dziewczyny, tak teraz kombinuje- wczoraj robiłam drugą bete, jeśli chciałabym jeszcze trzecią, to powinnam zrobić jutro, to będzie 48h. Ale jest sobota, do tego świeto, laby pozamykane. I tak mysle, ze może zrobie w poniedziałek, wtedy łatwo byłoby ten przyrost obliczyć, po prostu podwójnie. Jak myślicie, jest sens?
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurczę kupię ten zwykły na początek bo to 40 parę na miesiąc a za plus zapłacę 130 na miesiąc :o A u nas ciąże były więc chyba narazie wystarczy. Ale bardzo Wam dziękuję za pomoc
Jedna, Hope a Wy skąd kupujecie na allegro, w sensie od kogo taka taniocha? Bo chce zamówić owulaki, fertilman i z kilka ciążowych jakby mi odbiło -
Ja póki co to manadaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dzieki Babki, jednak progesteron na łeb wali i jakaś taka jestem niezdecydowana jestem;-)
Lana- może i masz racje, ze nerwy niepotrzebne, ale jak nic nie robie- nie siuram i nie kłuje się, to tak jakby nie mam pewności ze w tej ciąży jestem.
Pewnie brzmi to idiotycznie, ale no tak muszę coś robić, nie wiem może jakieś rzyganko by mnie w tym utwierdziło;-)
Lamka- no teraz to pojechałaś -
justyna14 wrote:O! Ostatnio w poszukiwaniach roznycj glupich wrozb kalendarzy nt planowania plci dziecka znalazlam fajny artykul o plci na podstawie odnawiania sie krwi. U mnie na razie sie zgodzilo. Liczy sie tak wiek kobiety w momencie poczecia dziecka (skonczone lata) dzieli sie na 3, wiek mezyczyzny dzieli sie na 4 i ktore ma mniej po przecinku jesli facet to chlopczyk bedzie, jesli mnie po przecinku u kobiety to dziewczynka. Dzielimy przec 3 u kobiet a 4 u mezczyzn bo cobtyle lat odnawia sie krew w organizmie niby. Sprawdzcie czy sie u Was zgadza. Teraz po przecinku mam dwa zera wiwc niby powinny byc blizniaki
Amy ja w najlepszym momencie miałam prog 18, potem 16, a wszystko pięknie. Biorę dupka i tyle nie przejmuj się dziadem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 13:07
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Ovulaki to te co już 100 polecalam. Fertilman i ciążowe tam gdzie najtaniej wszystko z allegro