NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze Niki nie było? Kurde, no, osiwieję...
Co do Kwadrata to ja myślę że było tak : najpierw anons "para pozna parę",potem bzykanko w kwadraciku i włala!carolla90, blue00, Pomi, Karolina90, KateHawke, Lunaris, Amy333, Bunia86, nenusia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Jeszcze Niki nie było? Kurde, no, osiwieję...
Co do Kwadrata to ja myślę że było tak : najpierw anons "para pozna parę",potem bzykanko w kwadraciku i włala!KateHawke, Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna! Mi się nordy za 2 zyla nie szukają dawaj linka
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Hope brać na początek fertilman zwykły czy plus? Zielona jestem
Co prawda pytanie do Hope, ale się wtrące;-) brac plus i podawac chłopu dwie kapsuly rano i dwie wieczorem. Są wielki, jak nie zechce łykać, zagrozić, że podasz w formie czopka- to zawsze pomaga;-)
A do tego jeszcze polecam Concencive żel, jazzda bez trzymanki;-)Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Jedna! Mi się nordy za 2 zyla nie szukają dawaj linkaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Ja z manada zamawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Co prawda pytanie do Hope, ale się wtrące;-) brac plus i podawac chłopu dwie kapsuly rano i dwie wieczorem. Są wielki, jak nie zechce łykać, zagrozić, że podasz w formie czopka- to zawsze pomaga;-)
A do tego jeszcze polecam Concencive żel, jazzda bez trzymanki;-)justyna14 lubi tę wiadomość
-
Kwadrat? Wow! Ze mna chodzil Ariel - pezezywali go proszek jakie to wymowne imie tonpowinno byc imie a nie rzecz kwiat czy cokolwiek. Rozumiem, oryginalne ale zeby potem dziecko sie nie wstydzilo do konca zycia za fantazje rodzicow.
Nika Ty tam masz fajtera, wiec ja sie nie martwie. Rozumiem, ze musisz nasz przettzymac dluzej niz wczoraj Floo bo inaczej marne emocje
-
_Hope_ wrote:Ja tezHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Oo dziękuję Amy A to nie za dużo na raz, jak do tej pory nic nie brał? Nie chce go zabić, najpierw niech mi dziecko zrobi :p
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Oo dziękuję Amy A to nie za dużo na raz, jak do tej pory nic nie brał? Nie chce go zabić, najpierw niech mi dziecko zrobi :p
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Kwadrat? Wow! Ze mna chodzil Ariel - pezezywali go proszek jakie to wymowne imie tonpowinno byc imie a nie rzecz kwiat czy cokolwiek. Rozumiem, oryginalne ale zeby potem dziecko sie nie wstydzilo do konca zycia za fantazje rodzicow.
Nika Ty tam masz fajtera, wiec ja sie nie martwie. Rozumiem, ze musisz nasz przettzymac dluzej niz wczoraj Floo bo inaczej marne emocje
No a słyszeliście o tym jak laska nazwała dziecko Jeronimo Martins na cześć Biedryjustyna14 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Jedna_z_Wielu wrote:Wejdź bezpośrednio na ich stronę, tam mają promocje, czego na allegro nie widać