NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nadzieja73 wrote:https://naforum.zapodaj.net/63e53d838e93.jpg.html
Ok chyba się udało wkleić#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Patrzcie co znalazłam :
https://www.sosrodzice.pl/test-ciazowy-usb/
Ale bez sensu jednak bo trzeba i tak paski dokupić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 12:11
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Witajcie dziewczyny.
Czytam Was regularnie ale zadko się udzielam.
My w tym m zaczęliśmy starania o drugiego maluszka. 3 mc temu straciliśmy maleństwo, mamy 1,5rocznego synka.
Problem mamy z dwóch stron ale nie tracę nadziei.
Nadziejo najlepiej zrób betę. Ja ostatnio tam miałam ,że po jakiś 10 min na testach ciążowych wychodziła mi druga kreska. Łącza robiłam 6 testów i za każdym razem tak było.
Okazało się ,że to tzw. evap line.
Tak byłam wściekła na te testy ,że teraz będę czekała na termin miesiączki albo robiła betę bo szkoda nerwów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 13:49
-
dziewczyny wiecie może jak pisać pamiętmnik?? nie umiem sobie poradzić, chodzi mi o ten na OF
Podczas historii mojego leczenia zauwazyłam dużo różnych prawidłowości, zależności i chciałabym się podzielić z Wami i wszystkimi, może uda mi się kumuś pomóc i chciałabym mieć to w jednym miejscu...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Mój emek krzyczy z kuchni żeby lepiej napisac to w formie bloga, dotrze do większej grupy jeszcze to przemyślę
Bocianiątko, Jeżowa, Karma88, nowa na dzielni, Bajkaaa, lamka, Motylek85, Anna Stesia, KateHawke, Koteczka82, Czrna 81, Lena21, carolla90 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
moli5 wrote:Witajcie dziewczyny.
My w tym m zaczęliśmy starania o drugiego maluszka. 3 mc temu straciliśmy maleństwo, mamy 1,5rocznego synka.
Nadziejo najlepiej zrób betę. Ja ostatnio tam miałam ,że po jakiś 10 min na testach ciążowych wychodziła mi drugą Kraków. Łącza robiłam 6 testów i za każdym razem tak było.
Tak byłam wściekła na te testy ,że teraz będę czekała na termin miesiączki albo robiła betę bo szkoda nerwów.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyDokladnie mój cykl jest przedziwny ,miałam cztery dni plamienie,już myślałam że to okres pokupiłam podpaski A tu wszystko minęło. Nie brak okresu skłonił mnie do testowania ,lecz przedziwne napady nudności. Kiedyś zapachy szpitala,chorych były mi obojętne.Teraz wszystko przykro pachnie.Dzowne to wszystko doprawdy...
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Mój emek krzyczy z kuchni żeby lepiej napisac to w formie bloga, dotrze do większej grupy jeszcze to przemyślę
Taki blog byłby super! Przemyśl koniecznie
Ja cieszę się prawdopodobnie ostatnim dniem mojej urojonej ciąży wmawiam sobie, że nie smakują mi jajka, które normalnie uwielbiam kawa mi niby smakowała, ale teraz mi źle (to też na pewno tylko mój mózg a nie prawdziwy objaw), no i boli mnie głowa, a zawsze dzień przed @ mnie boli, więc nastawiam się psychicznie na jutro, będzie mniej bolało!
Ale ogólnie wypłakałam się dwa dni temu i naprawdę postawiłam się do pionu - dziewczyno, nawet nie zaczęliście się starać na serio, miałaś infekcję i brałaś globulki, jesteś młoda i masz czas, etc. I serio jest mi lepiej. I jestem spokojniejsza
Podziwiam Was wszystkie za wytrwałość, jesteście super dzielnymi kobietami i każda z Was doczeka się swojego Cudu! I już wyobrażam sobie zlot staraczek, z dziećmi i/lub w ciąży i będzie ekstra! -
Jezowa kazda chyba wmawia sobie rozne objawy...
Mam nadzieje, ze w koncu sie uda.
Moj M dzisiaj do mnie "a dobrze w ogole bzykamy?" ja oczy w 5 zl o co chodzi. "No czy w dobre dni celujemy" eh rozwala mnie czasami. Szkoda ze jeszcze przyszlego tygodnia nie ma wolnego.
Fajnie tak. Pracuje czlowiek w domu, pyk pyk zawijamy sie na bzykanko i do roboty znowu.
Jakos ciut lzej w tym Cyklu udaje mi sie podchodzic. Kwestia zmeczenia glowy chyba juz wychodzi. Albo postanowienia noworoczneFlowwer lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Ale wiecie co...takich fałszywych objawów ciążowych to organizm nie powinien wysyłać. To czysty masochizm!
Ja myślę, że często te objawy miałyśmy przy wszystkich cyklach, tylko nikt, kto się nie stara, nie zwraca na nie uwagi... Ja nigdy tak się nie obserwowałam jak teraz.Karma88 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja to się w ogóle zastanawiać czy istnieją jakiekolwiek prawdziwe objawy ciążowe prze terminem okresu . Większość z nich w sumie wynika pewnie z podwyższonego progesteronu i pojawiają się czy ciąża jest, czy jej nie ma, eh. Ja to mam nawet ultra węch zawsze w drugiej fazie cyklu
Anna Stesia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucola a jeszcze tak podpytam. To odrobaczenie to zlecił Wam Paśnik czy sama tak zadecydowalas? I czy są przy tym jakieś nieprzyjemne dolegliwości?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nadzieja i ja widzę cień chyba jeszcze dziś polecałabym na betę - jeśli masz gdzie oczywiście, tak czy inaczej ściskam kciuki
Bociek sikaj do @ - również zaciskam kciuki
Ja mam 4 dni do @ czy mogę już zacząć sikać ? Ovu nie wiem kiedy była gdyż nie badam się (jeszcze) tak dokładnie jak Wy -
moli5 wrote:Witajcie dziewczyny.
Nadziejo najlepiej zrób betę. Ja ostatnio tam miałam ,że po jakiś 10 min na testach ciążowych wychodziła mi drugą Kraków. Łącza robiłam 6 testów i za każdym razem tak było.
Tak byłam wściekła na te testy ,że teraz będę czekała na termin miesiączki albo robiła betę bo szkoda nerwów.