NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak mam że w czasie ovu boli mnie podczas ❤ ale wtedy też mam największą ochotę na amory.
Motylek a Ty nam nie uciekaj nigdzie!!! Ja tam nie mam większego problemu z odczytaniem Cię. To prostsze niż rozczytanie bazgrołów lekarzyMotylek85 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Karolina90 wrote:Boćku ja się umawialam do Pasnika w piątek i babeczki mi proponowała wizytę juz na 23.01 ale ja wolałam w lutym, wiec jadę 13 lutego.
Floo czy oprócz HP, boreliozy, subpopulacji, zespołu antyfosfolipidowego oraz u M: badanie nasienia z testem Mar jest wymagane?
I dzień dobry:-) ja lecę pod prysznic i do kościoła. Pomodle się za nas wszystkie!
mi Paśnik z miejsca zlecił pakiet na trombofilię, MTHFR już miałam, więc zabierz wszystkie wyniki które maszKarolina90, Bocianiątko lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
AA Karolina jeśli w badaniu nasienia wyjdzie coś nie tak z ruchliwością lub/i aglutynacją , to na pewno zleci MAR, więc jeśli dopiero planujecie robić badanie nasienia to MAR od razu machnijcie.
Mój emek miała badane przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi i z tym wynikiem pojechaliśmy ale ruchliwośc i aglutynację miał okWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 11:21
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny mam pytanie co myślicie o preparacie Gold omega d+k? Warto brać czy lepiej osobno omega i d+k?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Rucola wrote:My nie mieliśmy testu MAR i nie kazał dorabiać, ale u emka też zróbcie helicobacter, wystarczy IgG z krwi.
mi Paśnik z miejsca zlecił pakiet na trombofilię, MTHFR już miałam, więc zabierz wszystkie wyniki które masz
Dzięki ten testMar i tak kazała nam zrobić ginka do IUI lub Ivf wiec juz zrobię
Ogólnie to śmiałam się do eMka ze mamy idealny termin na wizytę bo jak nasza sytuacja okaże się beznadziejna to wieczorem tego samego dnia jedziemy na narty, wiec się odstresujemyreset, Karma88 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
reset wrote:Gdzie Cię boli? Ja cierpię na migreny i wtedy mam mdłości/ wymioty, ale ból migrenowy jest trudny do pomylenia z jakimkolwiek innym. U mnie to jest taki ból, że nieraz gryzę poduszkę, bo nie wiem, co zrobić.
ja mam tak samo, do tego mam swiatlowstretMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bocius trzymam dalej kciuki za 2 kreseczki
Nadzieja z tegoco pamietam tutaj dziewczyny pisaly ze kolejne trsty wychodzily bledsze a beta ladnie rosla.. trzymam kciuki za piekny wzrost bety! kiedy idziesz na badanie?
Frecia mnie boli czesto glowa i to mocno, wtedy tylko lezenie mi pomaga! a mierzylas cisnienie jakie masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 11:31
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Bocius trzymam dalej kciuki za 2 kreseczki
Nadzieja z tegoco pamietam tutaj dziewczyny pisaly ze kolejne trsty wychodzily bledsze a beta ladnie rosla.. trzymam kciuki za piekny wzrost bety! kiedy idziesz na badanie? -
Frelcia na moje migreny tylko solpadeina musująca. 2 tabletki na raz i jestem w stanie w miarę funkcjonować.
Koteczek jak najbardziej można te witaminy razem. One się potrzebują nawzajem.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Rucola wrote:My nie mieliśmy testu MAR i nie kazał dorabiać, ale u emka też zróbcie helicobacter, wystarczy IgG z krwi.
mi Paśnik z miejsca zlecił pakiet na trombofilię, MTHFR już miałam, więc zabierz wszystkie wyniki które masz
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Rucola, a u mnie też tylko IgG Helicobacter? Czy IgM też?
tez ja robilam oba.. chociaz przy hP jest IgA i IgGMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Nadzieja nie stresuj sie. Wysikalas dwie krechy i nie porownuj juz sikancow. Szkoda nerwow, rozne stezenie moczu itp.
Lec jutro na bete i czekamy na post z pieknymi cyferkami.
Frelcia na migreny ciezko zaradzic, mnie jak juz lapie to wymiotuje, chodze po snianach przez dwa dni... Ciemne, ciche pomieszczenie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyResecik Yosel to nie migrena bo domyslam się że chodzilabym po scianach. Po prostu tępy ból a teraz już tylko mdłości.. Ale też taka pogoda że pewnie niskie ciśnienie..
Dziewczyny! Mam już prawie gotowa stronke Żłobka. Jak kto chętny zobaczyć to pośle na priv :pBocianiątko, lamka, pilik, Koteczka82, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Resecik Yosel to nie migrena bo domyslam się że chodzilabym po scianach. Po prostu tępy ból a teraz już tylko mdłości.. Ale też taka pogoda że pewnie niskie ciśnienie..
Dziewczyny! Mam już prawie gotowa stronke Żłobka. Jak kto chętny zobaczyć to pośle na priv :p
ja ja chceKingulla lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Frelcia wrote:Resecik Yosel to nie migrena bo domyslam się że chodzilabym po scianach. Po prostu tępy ból a teraz już tylko mdłości.. Ale też taka pogoda że pewnie niskie ciśnienie..
Dziewczyny! Mam już prawie gotowa stronke Żłobka. Jak kto chętny zobaczyć to pośle na priv :p
Frelciu, wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, chce stronę zobaczyć koniecznie! Kocham takie rozkrecanie biznesów!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:Rucola, a u mnie też tylko IgG Helicobacter? Czy IgM też?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 11:56
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Tylko IgG z krwi wystarczy, jesli będzie wysobie stężenie i nie przechodziłas nigdy leczenia na hp to zleci Ci kurację
no mi immunolog kazal zrobic IgG i IgA.. akurat mialam igg mniejsze a iga wysokie. ale nie mialam żadnych skutkow ubocznych, nic sie nie dziejeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Rucola wrote:Tylko IgG z krwi wystarczy, jesli będzie wysobie stężenie i nie przechodziłas nigdy leczenia na hp to zleci Ci kurację. IgM jest z kału, chyba, ze będziesz badać pasożyty z kału to mozesz HP dorzucić. Ja nie badałam z kału nic, profilaktycznie się odrobaczyłam i własnie w tym cyklu zobaczyłam 2 kreski
jak sie odrobaczylas?Bocianiątko lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️