NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Pewnie racja jak pracowałam i regularnie chodziłam na treningi siatkówki to padałam jak mucha. Myślę, że basen przed snem to fajna opcja#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
reset wrote:To prawie jak moje wczorajsze objawy ciążowe przed owulacją
Bociek, tulę:* pamiętam, że nakręcam Cię w październiku przy takim ładnym wykresie, teraz trudno mi było uwierzyć w kolejny tak ładny bez zielonej kropki. Ale obie dobrze wiemy, że kiedyś się uda :*
Bazylkove, podoba mi się opcja terapii winem zamiast zerowej bety! Na pewno lepiej zrobi psychice:) może Bociek z zaoszczędzonej kasy na becie też powinien to zastosować?
Iza, udało Ci się dostać urlop?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnya od listopada się taka klucha domowa zrobiłam ehhh... komputer i pisanie wniosków o dofinansowanie, szukanie miejscówki na Żłobek, pisanie projekty o dof.z UE..cuda na kiju ale wszystko na kompie. Ja jestem taka że jak siądę to nie wstanę aż nie napiszę. No i teraz kiedy mam przestój, bo działa architekt-remont-wyposażenie, to niewiele mam do roboty przez to Wam tu marudzę : ( i gotuję.
-
Izape_91 wrote:Na razie mam urlop do końca tygodnia ale mogę dostać L4 od okulistki bo mnie oczy bolą o patrzenia w ekran
Pocieszę Cię, że chwilowo ja mam przerwę w urlopie, bo w sprawach, które ja prowadziłam przyszła opinia i wyrok, więc mam do napisania zarzuty do opinii i apelację... Oł yeah!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
agulineczka
Gdy przyjmujemy około 50 mikrogramów witaminy K2-MK7 na dzień, nie wpływa ona na krzepliwość krwi, natomiast zapobiega powstaniu osteoporozy. Gdy witaminę K2 przyjmujemy przez tydzień o połowę zmniejsza się poziom insuliny po posiłku. U osób, które przyjmują najwyższą dawkę witaminy K2 automatycznie zmniejsza się zachorowanie na nowotwór. Witamina K2 hamuje wszystkie typy nowotworów płuc, działa hamująco na proces starzenia się organizmu, przeciwdziała powstawaniu osteoporozy, zmarszczek, cukrzycy, choroby Alzhaimera, reumatoidalnego zapalenia stawów, chorób nowotworowych, stwardnienia rozsianego.
Wpływa także bardzo pozytywnie na ciążę, a także na problemy z zachodzeniem w nią, płodność mężczyzn oraz zdrowie noworodka. Również pozytywnie wpływa na rozwój szczęko–czaszki oraz na zdrowe zęby.Rucola, Amy333, Motylek85, Koteczka82 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A któraś z Was pije srokę w tym cyklu? Ja piję razem z eM . Nie do końca zrozumiałam z googla, czy facetom to coś pomaga, ale mam wrażenie że u mojego była różnica . W ochocie, gotowości, ilości i upłynnieniu . To tak z obserwacji z natury2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
lamka wrote:Bocianiątko, vitam ma bardzo dobre owulaki podobno miałam parę miesięcy temu i sobie chwaliłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 10:59
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nowa na dzielni wrote:A któraś z Was pije srokę w tym cyklu? Ja piję razem z eM . Nie do końca zrozumiałam z googla, czy facetom to coś pomaga, ale mam wrażenie że u mojego była różnica . W ochocie, gotowości, ilości i upłynnieniu . To tak z obserwacji z natury
niestety muszę ujawnić mój "blondynizm" przed Wami - co to sroka? -
Siwulec wrote:niestety muszę ujawnić mój "blondynizm" przed Wami - co to sroka?
zioła ojca sroki.Siwulec, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Boćku ściskam. Ale idziemy dalej, walczymy!!!!! Mi się coś chyba w głowie odblokowało i widzę więcej pozytywów w swoim życiu niż negatywów.
Siwulec wrote:jak mi sie teraz nie uda to postanowilam ze zaczne sie w kolejnym cyklu bardziej obserwować więc chętnie odkupię owulaki
BOCIEK jak zauważysz, że Ci oczy na wierzch wychodza to się nie bój - to od moich uścisków :* :* :*
Eeeee spoko, zobaczymy co będzie.
Chociaż wczoraj jeszcze kilka kupiłam i to pic na wodę u mnie. Zobaczcie sobie na owulaka z dzisiaj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d248efcde046.jpg
Czy to pozytyw? Czy blednie po piku LH? Bo jeśli według podglądu z wczoraj jestem po owu to to powinna być blednąca krecha, nie?
bazylkove wrote:Boćku przykro
u mnie też najbielszy odcień bieli, nie idę na betę szkoda kasy, kupie sobie za to wino na wieczór kurcze a ja miałam nadzieję że się udało
bazylkove tulam. :* Winko dobra rzecz.
Hope możesz mnie wpisać z testowaniem na 23 stycznia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 11:07
Siwulec lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Sarna dziękujemy!
Bociusiu, Nadzieja, Bazylkove bardzo mi przykro, nie tak miało być... ale poprawiamy grzywę i zasuwamy dalej
My dalej w szpitalu, mała ma żółtaczkę i zostajemy na obserwacji pod lampami, na szczęście jest ze mną. No i ta biliburina jest tylko 0,2 powyżej normy, ale jednak bezpieczniej będzie tutaj. Jutro ponowne badanie i jak spadnie to chyba w końcu wyjdziemy. Żółtaczka wyszła przez krwiaka na główce, nie mogła się wydostać przy porodzie i zrobił się krwiak, do tego jeszcze biedna ma złamany obojczyk, takie niestety minusy tych szybkich porodów... wczoraj się wypłakałam jak głupia, tęsknota za synem jest niewyobrażalna. Ale jednocześnie jestem przeszczęśliwa, ze mam już Lenkę przy sobie
Teraz będziemy trzymać kciuki we dwie za wasze pozytywy :*Rucola lubi tę wiadomość
-
Bociuś przykro mi bardzo, sama byłam napalona na Twój test wiec wyobrażam sibie jak Ty się czujesz głowa do góry luty jest Twój
Wiem, że macie tu ogromna wiedzę wiec mam pytanie z innej beczki, czy któraś z Was jest niskociśnieniowcem? Martwi mnie mój puls od 3 dni ma skoki nawet do 128, przy ciśnieniu 103/66. Zastanawiam się czy powinnam dzwonić do lekarza? Mam zawroty głowy i kiepsko się czuje
W sobotę byłam u kardiologa, wspominałam jej o wysokim pulsie, ale jakoś się nie przejęła. Zrobiła ekg i echo i powiedziała, ze niedomykalność zastawek nie jest przeciwwskazaniem do porodu naturalnego. -
nick nieaktualny
-
Melevis - żółtaczkę lepiej faktycznie w szpitalu "zaliczyć", to maleńka miała trochę trudne przyjście na świat, ale najważniejsze że już jest obok Ciebie, szkoda tylko że ze złamanym obojczykiem i krwiaczkiem - ucałuj Lenkę w stopkę ode mnie i życze Wam obu szybkiego powrotu do pełni sił
Melevis lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:aaaaaaa to nie znam
Takie tam, zielarskie czary mary staraniowe .Siwulec lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Melevis wrote:Sarna dziękujemy!
Bociusiu, Nadzieja, Bazylkove bardzo mi przykro, nie tak miało być... ale poprawiamy grzywę i zasuwamy dalej
My dalej w szpitalu, mała ma żółtaczkę i zostajemy na obserwacji pod lampami, na szczęście jest ze mną. No i ta biliburina jest tylko 0,2 powyżej normy, ale jednak bezpieczniej będzie tutaj. Jutro ponowne badanie i jak spadnie to chyba w końcu wyjdziemy. Żółtaczka wyszła przez krwiaka na główce, nie mogła się wydostać przy porodzie i zrobił się krwiak, do tego jeszcze biedna ma złamany obojczyk, takie niestety minusy tych szybkich porodów... wczoraj się wypłakałam jak głupia, tęsknota za synem jest niewyobrażalna. Ale jednocześnie jestem przeszczęśliwa, ze mam już Lenkę przy sobie
Teraz będziemy trzymać kciuki we dwie za wasze pozytywy :*
Wszystko będzie dobrze, niedługo rodzeństwo będzie razemMelevis lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Hej Kobietki!
Dzień dobry znad pysznej kawy
Bociek, ja tam lekarzem nie jestem, ale problemu szukałabym w Twojej immunologii i w tym, co już zlokalizowałaś (ANA, plemniki w śluzie). Mam ogromną nadzieję, że Paśnik pomoże. Rozumiem, że w takiej sytuacji rozwiązaniem jest IUI a potem ewentualnie in vitro? Wszystkie jak jeden mąż, wzdychamy tutaj nad Twoimi wykresami, bo są takie piękne, owulka jest, pęcherzyki pękają. Trzymam kciuki za wizytę, której jestem bardzo ciekawa
Bazylku, kurczaki, tutaj też powinien być plusik! Przytulam i zagrzewam do dalszej walki o szczęście!
Nadziejka, Kochana, przytulam Cię bardzo mocno W poprzednim cyklu moja beta też wynosiła 2 i było mi przykro, chociaż wiedziałam, że to pozostałość po zastrzyku. Dziewczyny mają rację, że coś się jednak zadziało, czyli jest szansa na zdrową ciążę, czego Ci życzę
Amy, gratuluję pięknej bety! Teraz czekamy na serduszko!
Izape, Reset, łączę się z Wami w bólu (i nadziei) Obecnie przerabiam gospodarcze, co jest dla mnie drogą przez mękę, bo zajmuję się karnym i rodzinnym. Także Dziewczynki, nie jesteście same Dużo sił dla nas!
Miłego dnia dla wszystkich
Amy333, Izape_91 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nowa na dzielni wrote:A któraś z Was pije srokę w tym cyklu? Ja piję razem z eM . Nie do końca zrozumiałam z googla, czy facetom to coś pomaga, ale mam wrażenie że u mojego była różnica . W ochocie, gotowości, ilości i upłynnieniu . To tak z obserwacji z natury