NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBea25 wrote:Dziękuję. :* najgorsze jest to szkolenie 500 km 2 tyg i nie będę pod kontrolą żadnego lekarza . bo tam w Lux medzie nie ma terminu.
reset, Bea25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i sobie jednak coś "wyleżałam" ... plamkę bladoróżowo-brązową na bieliźnie. Przepraszam, że tak obrazowo i o sobie ale mnie siekło... jak w nocy nie dostanę okresu albo jutro przez cały dzień to zrobię w sobotę jednak betę... ale czuję że to jednak cholerna @ sobie wcześniej przyszła
-
Bea25 wrote:Dziewczyny 3 opcję. Albo bardzo wczesna ciąża której nie widać albo poronienie po cb albo ciąża pozamaciczna. Nie dostałam żadnych leków ani nic.
Życzę Ci z całego serca by była to wczesna ciążaBea25 lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:No i sobie jednak coś "wyleżałam" ... plamkę bladoróżowo-brązową na bieliźnie. Przepraszam, że tak obrazowo i o sobie ale mnie siekło... jak w nocy nie dostanę okresu albo jutro przez cały dzień to zrobię w sobotę jednak betę... ale czuję że to jednak cholerna @ sobie wcześniej przyszła
Frelciu,zrób! Sama widzisz na przykładzie Bei, że ma dwie kreski i krwawi.
Dziewczyny - Bea, Frelcia - będzie dobrze :*
Iza- i jak? Idziesz jutro na monitoring czy olałaś?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bea jesteś tydz po terminie @ więc gin miał prawo nawet micro pęcherzyka nie widzieć.
Lepiej zmierz bete, proga i TSH.
A po cichu gratuluję!!!
A tak serio to lepiej iść minimum 2 tyg po spodziewanym terminie @ bo szybciej coś gin zobaczy.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lamka zobacz co dla Ciebie mam
https://zapodaj.net/0b0baf7e6453b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 19:53
reset, agusia18_11, Jedna_z_Wielu, Izolda90, KateHawke lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Flowwer wrote:Bea jesteś tydz po terminie @ więc gin miał prawo nawet micro pęcherzyka nie widzieć.
Lepiej zmierz bete, proga i TSH.
A po cichu gratuluję!!!
A tak serio to lepiej iść minimum 2 tyg po spodziewanym terminie @ bo szybciej coś gin zobaczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 19:56
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:A w dupe to wszystko
dziewczyny miłego wieczoru :*
Frelciu :*
A ja Wam powiem, że czuję się bardzo stara dziś, bo mi moja pasierbica lat 11 wysyła zdjęcia swojego chłopaka...A ja pamiętam jak z nią jako trzylatką bawiłam się w piaskownicy!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja jutro upuszczam sporo krwi : progesteron, tsg, glukoza, morfologia, alt, tsh, prolaktyna, hbs, hcv, toksoplazmoza... coś tam jeszcze . Bety 7 dpo chyba nie ma sensu? Chyba ze hobbystycznie?
Flowwer lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Kochane ja idę spać :* dziękuję Wam za ogrom wsparcia :* jak się trochę uspokoje to może zacznę jakoś bardziej ogarniać to wszystko. Na razie na wariata...
Dobranoc :*ANkaG lubi tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualnyFlo mój ma to przepisane bo nie wiem czy pamiętasz mój post (jest honorowym dawcą krwi) wyszła mu drugi raz za niska hemoglobina noi anemia więc pytam czy to dobry lek bo miał kupić żelazo dla kobiet w ciąży ale ten drugi lek dostał za darmo w aptece i to ma brać
-
Moje drogie wybaczcie ze tak o sobie tylko ale padam na pysk. Jutro az 23dc ciesze sie z kazdego dnia jak glupia bo u mnie te krotkie cykle to norma. Jutro o 13 usg wiec po prosze o porcje kciukow i zeby stal sie cud i Pani dr wynalazla jakies strzępy nadziei:)
Bylam dzis w rosmanie kupic min bobotesty i oczywiscie kupilam wszystko oprocz nich
Tiaaa... roztrzepanie level hard...
Dobrej nocki :*Czrna 81, Bajkaaa, KateHawke lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Frelcia
Bea
Meśka
Nowa na dzielni
AnkaG
Trzymam za Was mocno i wierze ze zapełnicie pierwsza stronę
reset, blue00, ANkaG, nowa na dzielni, Bea25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Siwulec ja jak jutro tej cholernej @ nie będzie to chyba pójdę na tą bete choc miałam iść dopiero jak zobacze 2 kreski choćby cień tej drugiej a tu nic kompletnie ale śluz dzisiaj się pojawił znowu Nic juz nie kumam tak Długo cykl że masakra To jest może kara za tak wczesne sikanie a co najlepsze nie mam na jutro ani jednego testu to nie wiem na co nasikam jak z rana dalej będzie cisza !!!!°
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 21:33
Siwulec lubi tę wiadomość