NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea25 wrote:Dziewczyny beta 164,58.
A ja krwawie... -
Bea przede wszystkim tak jak mówią dziewczyny musisz zrobić progesteron, bo krwawienia/plamienia mogą być też przez zbyt niskiego proga. A lekarka nie zobaczy wiele jesli nie ma bardzo dobrego USG - bardziej za 2-3 tygodnie cos by było( z tego co dziewczyny tu piszą)
Powtórz betę za 48 godzin i zrób koniecznie proga. Nawet dziś jak jeszcze możesz.
Edit: Aaa i w którym dc miałaś owulkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 13:35
-
_Hope_ wrote:To wynik w 47dc?
Nie wiem kiedy miałam owulacje bo w 27 dniu cyklu przestałam mierzyć temp i się obserwować bo skazalam ten cykl jako bezowulacyjny.Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:Byłam wczoraj, nic nie było na usg. Kazała zrobić bete i powtórzyć po 48 godz. I w razie krwawienia szpital. Krwawienie jest takie małe ale żywa krwią.
Ja bym jechała na IP a nie marnowala czas tutaj. Mają obowiązek Cie przyjąć, polezysz, zrobią badanie bety.... Leć do szpitalaSiwulec lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!!! Podczytuję was cały czas ale nie udzielam się Flower tobie szczególnie kibicowałam i śledziłam twoje posty od roku . Jesteś moją nadzieją !! Proszę napisz mi jakie laczenie miałaś wdrożone przed procedurą. Jak mogę z tobą porozmawiać?Moja historia jest bardzo długa i nie chcę zaśmiecać wątku. Wczoraj lekarz powiedział mi żebym powoli zaczęła oswajać się z myślą ze nie będę miała drugiego dziecka. u mnie chyba problem nie jest zdiagnozowany. wydaje mi się ze u mnie jest coś nie tak z immunologią. mój organizm odrzuca ciąże.
czy wiecie może skąd biorą się różne normy na komórki nk.? W moim mieście w szpitalu-gdzie robiłam nk jest podana norm do 15 %. Na innych forach dziewczyny piszą że górna norma jest w granicach 24 %. mi dr powiedział że wynik w normie mam - mam 12 %. Ale patrząc na normę z mojego szpitala to wynik jest w górnej granicy.
Mam dodatnie ANA2 miano 1:160. Nikt mi nie chce dać encortonu. W ciążach byłam obstawiaona lekami: luteina, acard, clexane. Nigdy nie miałam encortonu. Przepraszam, moja wypowiedz może być chaotyczna ale jestem chyba w dołku....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 13:44
córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea25 wrote:Tylko że ja nie mogę z pracy wyjść
a możesz zadzwonić do tego doktorka co byłaś wczoraj u niego? -
olik321 wrote:Bea ale chyba wirusa mozesz złapać?
Nakłam, że masz biegunkę i leć zrobić proga.
Bo wygląda, że może być za niskiEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
To po pracy wyjdź Bea i jedz od razu. Jakbym krwawila to od razu bym była na IP. Bea nie chce źle... Oni dadzą Ci dupka zbadaja proga, bete, dadzą jeszcze królówka. Nie czekaj naprawdę
O której kończysz pracę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 13:50
-
Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie!!! Po pracy jadę do szpitala. Dam Wam znać później. Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję! Oby wszystko było dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 13:55
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie!!! Po pracy jadę do szpitala. Dam Wam znać później. Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję! Oby wszystko było dobrze...
trzymam kciuki Bea !!! -
nick nieaktualny
-
Bea trzymam mocno!
-
Bea trzymam kciuki!! Będzie dobrze!! My się postresujemy za Ciebie :**starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Bea trzymam mocno kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 14:09
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Vivanillka wrote:Słuchajcie nie wiem czy się nakręcac... Plamienia ustąpiły, trwały 4dni-przez ten czas szyjka była nisko i lekko otwarta- myślałam że nie no ale pozostaje czekać na @, teraz plamienia brak, zadała szyjke i ewidentnie jest wyżej i chyba zamknięta. Czy to dobry znak? @ma być 15.01, kiedy testować? Ale jestem niecierpliwa....!
-
Anulka wg mnie koniecznie powinnaś spróbować z encortonem. Masakra ze nikt nie dał Ci szansy spróbować ze sterydem. Zwłaszcza że są ginowie którzy go profilaktycznie przepisuja
Kojarzysz Jacqueline? Ona nie miała absolutnie żadnych wskazań do leków. A z clexane i encortonem urodziła zdrową corcie.