NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj wizyta w invimedzie. Szyjka s raczej jej strzępki cudowne, rozwarcie nadal 1 cm. Nie zamknie się już. Przechodzę na anty do czasu założenia taśmy nie mogę ryzykować zajścia w ciążę, a co za tym idzie uciekam z forum. Trzymam kciuki za wasze fasolki które sie pojawią, i za to żeby były cale i zdrowe w terminie. :* kiedyś wrócę i pokaże wam znowu dwie kreski.
Izape_91, Lunaris, Rucola, reset, Czrna 81, Karma88, Meśka, Bajkaaa, ANkaG, KateKum, nowa na dzielni, Koteczka82, pawojoszka, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Aksamitka My Strongest Tea Ever !!! Będę czekać na tą wiadomość :*
Uciekam spać! Jutro z rana powrót do remontu. Dobrej nocy wszystkim! -
Aksamitna zaglądaj tu do nas czasem. Mocno Ci kibicuje!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dzisiaj poczyniłam pierwszy krok ku lepszemu i zabrałam tyłek i poszłam pobiegać z mężem. Na początek tylko trochę żeby się przyzwyczaić powoli, ale mam nadzieję że to się stanie nawykiem.
To takie moje ""nowy rok nowa ja" z lekko opóźnionym zapłonem :,Dreset, Bocianiątko, Czrna 81, KateHawke, ANkaG, Flowwer, olik321, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyAksamitna podoba mi się Twój tok myślenia i będę cały czas o tobie pamiętać.
Bea w szpitalach jest znieczulica, dla nich to cos normalnego że zachodzi się w ciążę i można poronic. Betę masz niska więc dlatego nic nie widać na usg i wszystkie się zgadzamy z tym że patologia rodzi za pstryknieciem.
ktoś ogląda chłopaki do wzięcia.? Tam jest taka para w której dziewczyna cały czas myśli że jest w ciąży... Więc patologia tak łatwo też nie ma. -
Aksamitnaa wrote:U mnie dzisiaj wizyta w invimedzie. Szyjka s raczej jej strzępki cudowne, rozwarcie nadal 1 cm. Nie zamknie się już. Przechodzę na anty do czasu założenia taśmy nie mogę ryzykować zajścia w ciążę, a co za tym idzie uciekam z forum. Trzymam kciuki za wasze fasolki które sie pojawią, i za to żeby były cale i zdrowe w terminie. :* kiedyś wrócę i pokaże wam znowu dwie kreski.
Czekamy !!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aksamitnaa wrote:U mnie dzisiaj wizyta w invimedzie. Szyjka s raczej jej strzępki cudowne, rozwarcie nadal 1 cm. Nie zamknie się już. Przechodzę na anty do czasu założenia taśmy nie mogę ryzykować zajścia w ciążę, a co za tym idzie uciekam z forum. Trzymam kciuki za wasze fasolki które sie pojawią, i za to żeby były cale i zdrowe w terminie. :* kiedyś wrócę i pokaże wam znowu dwie kreski.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny a jaka jest różnica między total beta hcg i beta hcg?
Wybaczcie moją niewiedzę ale próbuje sie jeszcze łudzić żeby niczego nie przeoczyć.
Rano total beta hcg 164,58
Koło 21 beta hcg 136
Robione w innych laboratoriach
Jest jeszcze szansa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 23:17
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Hej kochane,
Aksamitna jesteś silna, trzymam za Ciebie mocno kciuki i czekam na pozytywne wiadomości !
Bea, przykro mi że takich ludzi trafiłaś, zawsze mnie to przeraża. Trzymaj się ciepło, czekamy na info
Z pozytywnych info to powiem Wam, że moja koleżanka 3 lata starała się o dziecko, odwiedziła wielu lekarzy, przyzyła stratę, walczyła z ureoplasma (nie wiem czy dibrze zapisałam), w grudniu jej synio skończył roczek a dziś dowiedziałam się, że znów jest w ciąży.
Często o Was myśle i wierze, że niedługo dostaniecie swoje małe cuda
Flo kiedy masz następna wizytę ?MOJE, KateHawke, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Bea25 wrote:Dziewczyny a jaka jest różnica między total beta hcg i beta hcg?
Wybaczcie moją niewiedzę ale próbuje sie jeszcze łudzić żeby niczego nie przeoczyć.
Koło 21 beta hcg 136
Jest jeszcze szansa?
Bea trudno mi powiedzieć jak duzy wpływ może mieć sprzęt, a będziesz mieć pobieraną jeszcze jedna próbkę u nich ? Coś mówili na ten temat ? -
Lena21 wrote:Bea trudno mi powiedzieć jak duzy wpływ może mieć sprzęt, a będziesz mieć pobieraną jeszcze jedna próbkę u nich ? Coś mówili na ten temat ?Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:Lekarka mówiła że trzeba będzie powtórzyć ale ona już z góry założyła ze poronilam...
Lunaris, Bocianiątko, Morusek, MOJE, Karma88, Bea25, Meśka, Czrna 81, ANkaG, MaryAnn, Luna1993, nowa na dzielni, olik321, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Bea25 wrote:Lekarka mówiła że trzeba będzie powtórzyć ale ona już z góry założyła ze poronilam...
Bea, pewnie kolejna beta da odpowiedz. Spróbuj się przespać...
Co do szefowej- spróbuj może powiedzieć coś innego (jakaś torbiel czy coś innego) i spróbuj poprosić o L4, z którego nie będzie wynikać, co się stało.
Mnie jutro będzie mało na forum, ale jakbyś potrzebowała pomocy prawnej to nie pisz prywatna wiadomość albo łap mnie na forum w niedzielę rano (spróbuję jutro wieczorem też nadrabiać, ale nie obiecuję) .
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bea25 wrote:Dziewczyny a jaka jest różnica między total beta hcg i beta hcg?
Koło 21 beta hcg 136
Jest jeszcze szansa?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Witajcie
Zasnelam wczoraj z kurami wiec mimo ze sobota to juz mi sie spac nie chce i na dodatek mnie zalalo w nocy wiec trzeba bylo szybko reagowac
Bea bardzo mi przykro ze tak Cie potraktowali, badz dzielna :*
Jesli chodzi o przenosiny to nie wiem czy jeet sens przechodzic ale jesli większość jest ZA, to grzecznie potuptam za Wami
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Bea, co u Ciebie? Powtórzyli już rano pobranie krwi?
Udało Ci się przespać choć trochę?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lena21 wrote:Hej kochane,
Flo kiedy masz następna wizytę ?
summer86, KateHawke, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Prenatalne 26.01
To już prenatalne?! Ale ten czas leci, przecież chwilę temu płakałyśmy z Tobą nad wynikami bety
A z ciekawości będziesz chciała przed porodem znać płeć Maleństwa?
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.