NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea
Kate ja też czasem sobie myślę że może aż tak nie chce skoro nerwy puszczają już po roku? A może za dużo chcę? Mam jedno i nie powinnam pragnąc więcej? Szkoda tylko że chęci posiadania dzieci nie da się wyłączyć. Pozdrowienia z pracy.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Bea przykro mi, ze sie nie udalo.
Karolina tulę
Ja jutro ide do hematologa. Zobaczymy co powie na moje wyniki. Wizyta w lux medzie wiec moze byc roznie. Poza tym chyba @ sie zbliza, bo lekkie bole sie zaczely, no i rozowe delikatne plamienie. W koncu! Takze niedlugo zapisuje sie na lutowe testowanieIzape_91 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lunatis rodzeństwo to mega ważna sprawa! Chęć posiadania drugiego i kolejnego dziecka to tak samo naturalna potrzeba jak posiadanie pierwszego . O pierwsze tez musiałaś powalczyć i się udało . Uda nam się kurde no!
Czrna 81, Bocianiątko, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
_Hope_ wrote:Właśnie niby co piszemy od wczoraj
Id machnac skalpelIzape_91 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/856c72c676c6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3765c1bcbbd.jpg
No chyba wreszcie doczekałam się pozytywa??
POTROJNA OWULACJO PRZYBYWAJ !!! ♥️♥️♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 14:14
reset, _Hope_, Malwas, Bocianiątko, olik321, justyna14, Lunaris, nenusia, Czrna 81, KateHawke, Motylek85, Jedna_z_Wielu, MOJE, pilik, ANkaG, summer86, Karma88, Diamond92, Koteczka82, Lena21, blue00, Morusek, Siwulec lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/856c72c676c6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3765c1bcbbd.jpg
No chyba wreszcie doczekałam się pozytywa??
POTROJNA OWULACJO PRZYBYWAJ !!! ♥️♥️♥️Izape_91, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Turbo ovulaki to i turbo ovulacje będzie!
Już nigdy nie zadam pytania jak wygląda pozytywny owulak!Luna1993, reset, Czrna 81, KateHawke, ANkaG, Karma88 lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Izape_91 wrote:Wysikałam chyba zaledwie 10 kropel i byłam trochę przerażona że nie będzie z czego zrobić tego testu:p
Już nigdy nie zadam pytania jak wygląda pozytywny owulak!
Iza, faktycznie przed nie piłaś 4 godziny?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Iza, faktycznie przed nie piłaś 4 godziny?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
agulineczka wrote:Bea przykro mi, ze sie nie udalo.
Karolina tulę
Ja jutro ide do hematologa. Zobaczymy co powie na moje wyniki. Wizyta w lux medzie wiec moze byc roznie. Poza tym chyba @ sie zbliza, bo lekkie bole sie zaczely, no i rozowe delikatne plamienie. W koncu! Takze niedlugo zapisuje sie na lutowe testowanieStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Czrna 81 wrote:Też kiedyś robiłam skalpel. Pamiętam że przy pierwszych ćwiczeniach aż se jęczałam, mąż się ze mnie śmiał Później jak się wprawiłam, to przeszłam na turbo, wtedy kg zaczęły spadać. Skalpel może tak nie odchudza, ale pięknie ujędrnia ciało. Miałam zamiar wrócić teraz do skalpela ale wątpię że dam radę Ech, biorę psa i idę na spacer.
Ja robiłam killera i doszłam chyba do 28 treningów a potem przestałam ale teraz wracam. Po tym bieganiu nie miałam zbyt dużego zakwasu więc tym bardziej bym chciała zacząć się ruszać bo moje nogi wołają o pomstę do nieba tym bardziej że mam w rodzinie taką tendencję - nie jestem gruba, wręcz przeciwnie jestem szczupla ale na nogach szybko robi mi się taka galareta dosłownie i cellulit zwłaszcza nad kolanami. Uda i tyłek muszę wyćwiczyć bo jak się w ciąży zapuszczę to będzie tragedia potem.Czrna 81 lubi tę wiadomość
Malwas wrote:Hej dziewczyny, poproszę o kciuki za jutrzejszą punkcję . Ustalili mi termin w moje urodziny, oby zabieg udał się bez powikłań i komórki ładnie się zapłodniły . Pozdrawiam Was serdecznie. Jak u Ciebie sytuacja KateHawke, jak przeziębienie?
Ale super że punkcja już jutro. Ja im bliżej tym bardziej jestem przerażona. Ty na urodzinki masz punkcję a ja w urodziny może będę testować jak się uda coś wytransferować to musi być dobry znak trzymam kciuki!Czrna 81, Malwas lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny jesteście mega wsparciem.
Malwas wizytę u Paśnika mamy 13 lutego, ale boję się, że pokladam w nim za duże nadzieje. I trzymam mocne kciuki za Twoja punkcje. Będzie pięknie
Summer wyniki będę miała dopiero pod koniec tygodnia albo może i w przyszłym dopiero:)
Na pocieszenie kupiłam sobie spodnie narciarskie, a od męża dostałam toaletke do sypialniWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 15:24
Malwas, summer86, Bocianiątko lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Iza dzis to się baaardzo poruszaj z mężem! jutro dokładka ;p
Izape_91 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
A ja jestem jakaś taka rozbita... Spać mi się chce. W czwartek położyłam się spać o 23 i spałam do 13... Wczoraj o tej porze też się położyłam i spałam 3h... I spać spać spać... A w tv leci i kto to mówi haha. Pytanie czy to objawy czy sobie wmawia to wszystko. Bardzo bym chciała ujrzeć te dwie kreski.
-
Bea tulę Kochana myślami jestem z Tobą
Karolina Ciebie też tulam. Ale plan jest, Paśnik pomajstruje z immuno i jak Rucolka szybko zrobisz nam niespodziankę
Iza ćwiczenia zacznij od eMka pokaż mu wszystkie ćwiczenia na płaskich powierzchniachKarolina90, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Ja robiłam killera i doszłam chyba do 28 treningów a potem przestałam ale teraz wracam. Po tym bieganiu nie miałam zbyt dużego zakwasu więc tym bardziej bym chciała zacząć się ruszać bo moje nogi wołają o pomstę do nieba tym bardziej że mam w rodzinie taką tendencję - nie jestem gruba, wręcz przeciwnie jestem szczupla ale na nogach szybko robi mi się taka galareta dosłownie i cellulit zwłaszcza nad kolanami. Uda i tyłek muszę wyćwiczyć bo jak się w ciąży zapuszczę to będzie tragedia potem.
Wczoraj wybraliśmy się na "Narzeczonego na niby". Nawet fajny, ale ja czekam na "Kobiety mafi" , premiera w lutym. A tak ogólnie staram się jak najmniej myśleć o tym że jestem już po owulacji, ale wiadomo że przed samym terminem @ pewnie wkradnie się niepokój...KateHawke, Izape_91, MaryAnn lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Ja kiedyś ćwiczyłam skalpel. Nawet mi dobrze szlo bo już od pierwszego razu zrobiłam cały. A moje doopsko było rozleniwione od 5 lat... Nawet widziałam efekty. Ale potem odpuściłam ze wzgledu na starania...głupia ja... No ale teraz przynajmniej mam gdzie wbijać 3 zastrzyki dziennie
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Bea, bardzo mi przykro. To była jeszcze biochemiczna czy już poronienie samoistne? Tulę mocno, trzymaj się na tym szkoleniu!
Malwas, trzymam mocno kciuki za owocne jajeczka!!! Będziesz miała krótki czy długi protokół?Malwas lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra