NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Doprecyzuj pupsztal
Kręgosłup 5 cm przed jego zakończeniem. W odcinku krzyżowymjustyna14 lubi tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Mi też by się przydało chyba takie pogadanki z psychologiem.... Mam nadzieję że uda mi się dostać tą pracę i jakoś dotrwać do umowy na czas nieokreślony... W grudniu byłam pełną nadzieji a teraz zero emocji. Nie czuję żeby w tym roku ani w żadnym kolejnym miało się udać.
Mija siostra miała w maju się hajtac, póki co odwołali ślub i raczej nic z tego nie będzie. moja przyjaciółka rodzi w styczniu będzie mi ciężko... To nie będzie łatwy rok.zaden nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 20:42
-
lamka wrote:Rucola, potwierdzam, że soczewica jest super, ale nie masz racji co do wchłaniania żelaza. Lepiej przyswajalne jest żelazo hemowe z mięsa. Kiedyś pisałam już trochę nt. żelaza chyba na październikowym albo listopadowym wątku.
Co do braku żelaza to też na pewno ważne są predyspozycje genetyczne, bo wiele osób ma niedobory żelaza i mięso w ich przypadku nie przynosi żadnej poprawy.
Lamka a jakie są zalecenia, moze się orientujesz co do jedzenia w ciąży watróbki czy oleju z ryb??PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Gdy zobaczyłam II kreski to najpierw podzieliłam się nowiną z Wami, potem z M. Po świętach powiedziałam mojej siostrze.
Teraz czekamy na kolejną wizytę, za 2-3 tygodnie jest szansa na serduszko. Wtedy też przy najbliższej okazji powiemy rodzicom. Chcemy osobiście a nie przez telefon. A potem przyjaciele i inni.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Ooo nie wyszło cytowanie
Justyna ja do 12 tygodnia brałam tylko kwas.
Ja się cieszę, że idę już do pracy, bo nakręcam się, jak głupia. Choć mam już pełen zestaw objawów okresowych. Jutro 27 dc. Ostatnie dwa cykle miałam 26 dniowe. Modle się, żeby nie przylazło nic. Huśtawa nastrojów mega. Za bardzo się nakręciłam, w tym miesiącu...starania o drugie dziecko - 3cs
Pierwsze dziecko 2010:
clo, puregon, pregnyl, metformina + iui
Było PCO, podobno już nie ma... -
problemik wrote:Kręgosłup 5 cm przed jego zakończeniem. W odcinku krzyżowym
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
No to dziewczyny Wszystkiego Dobrego w tym Nowym Roku ! Dużo,dużo zdrowia i radości oraz zafasolkowania. Oby ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego :*
A tym którym udało się w 2017 spokojnych ciąż oraz bezbolesnych porodów.
A ja sama czekam na me dziecię,które do rodziców się nie spieszy... termin mamy na 6-8 stycznia.
Bocianiątko, justyna14, Bajkaaa, JustynaG, Czrna 81, KateHawke, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:No to dziewczyny Wszystkiego Dobrego w tym Nowym Roku ! Dużo,dużo zdrowia i radości oraz zafasolkowania. Oby ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego :*
A tym którym udało się w 2017 spokojnych ciąż oraz bezbolesnych porodów.
A ja sama czekam na me dziecię,które do rodziców się nie spieszy... termin mamy na 6-8 stycznia. -
problemik wrote:Kręgosłup 5 cm przed jego zakończeniem. W odcinku krzyżowym
-
Flowwer wrote:Helicobakter badałaś?
Oczywiście przebadana jestem wzdłuż i wszerz, nawet psychiatrę zaliczyłam w tym temacie. Miałam ostre zapalenie żołądka kiedyś i niestety teraz muszę dbać o niego. Odpowiednia dieta itd.
Dlatego czasami jak sobie pofolguje z jedzeniem to kończy się to jak kończy. -
Ponarzekam Wam trochę...
Dziś 4 dzień na Duomoxie i jest lepiej trochę, ale ten kaszel mnie zabija na szczęście jutro mam jeszcze wolne i wybiorę się do lekarza by ocenił czy mogę iść do pracy. Wolałabym iść, ale jeśli będą jakiekolwiek przeciwwskazania to zostanę w domu. Szefowa zachwycona nie będzie w tej sytuacji...
Nie wytrzymam do jutra 15:00... Robiąc betę od razu sprawdzę proga i estradiol.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
KateKum wrote:Hihihi, No nie wiem czy to dobry pomysł
Dziewczyny ten świat schodzi na psy.....Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyA ja sobie tak myślę że jeśli będą teraz testy negatywne to pójdę na fitnes! Czas wziąść się za siebie bo odkładanie nie pomaga a myśli i czas będą dobrze zajęte! Ostatnio rok temu przed urodzinami moimi 16.01 miałam ostatni okres bo po miesiącu okazało się że jestem w ciąży i nie idę na fitnes ale w kwietniu poronienie bo była bezzarodkowa i potem się oszczedzalam i była praca i praca ...czas pomyśleć o aobi e i poczuc się lepiej w własnym ciele jeśli w brzuszku nic nie rośnie
Izape_91, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za pomoc.
W takim razie będę łykać tylko kwas foliowy i witaminę d3.
Codziennie jem owoce i warzywa.
Na jutro już sałatka owocowa do pracy przygotowana -
Izape_91 wrote:Ale to wiesz z bagazem od emka który zostawi na drogę
Dziewczyny ten świat schodzi na psy.....
Bagaż na pewno jutro spakuje, wracam w piątek wiec mam nadzieje, że przeżyją. W tym cyklu nie robię owulek, tylko temperaturę będę mierzyć.
Iza nie łam się, damy radę. Ja też chętnie zmieniłabym prace, tym bardziej, że w marcu są zaplanowane grupowe zwolnienia i będzie stresująco, dlatego zachodzę do marca, żeby spokojnie przez ro przejść.