NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja w pracy pilnuje chrapania
Czekam na @ czuje już w każdym cm ciała że idzie a mimo to mam ochotę nasikać z rana. Człowiek głupi całe życie -
Dziewczyny, mam pytanie, bo kolejny dzień z rzędu mam b.niska temperaturę. Mierzona teraz (i termometrem rtęciowym, i elektronicznym) wynosi ok 35.4-35.45. Internet twierdzi, że to może być skutek niedoczynności tarczycy...? Faktycznie tak jest? Ogólnie czuję się słabo, ale takie temperatury mam od początku cyklu, więc to nie infekcja.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rucola wrote:Ciesze sie mam nadzieje, ze nie przynudzam
Czekam na dalsze części!!!reset, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Reset w zeszłym cyklu bralaś antybiotyk?
Nie, ale brałam w tym cyklu. Może to jest trop!
Dzięki Flower!:* A czy przyszłe mamusie nie powinny już spać?
P.S. masz śliczny brzuszek, podglądalam na ex testerkach;)Flowwer lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Nie, ale brałam w tym cyklu. Może to jest trop!
Dzięki Flower!:* A czy przyszłe mamusie nie powinny już spać?
P.S. masz śliczny brzuszek, podglądalam na ex testerkach;)
Ja robię małą drzemkę po południu
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nenusia wrote:Flo poleciłam Ci lekarza z Bytomia na ex-testerkach napisalam
nenusia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chętnie bym pospala bo ledwo co patrzę na oczy ale ten migdalek... Boli przy przelykaniu... Po prostu masakra. Spróbuję zasnąć może się uda. Dobrej nocki
-
nick nieaktualny
-
A ja czuję, że znowu mam podwójną owu, kilka dni temu bolał prawy jajnik, dzisiaj lewy, więc na wszelki wypadek przed chwilą było serduszkowanie.
No nic, jutro idę na podgląd, to się dowiem co pękło, ile i gdzie. W zeszłym tygodniu miałam 3 dominujące pęcherzyki, 2 w prawym i 1 w lewym. Największy miał 20mm.Izape_91, KateHawke, Flowwer, MOJE lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyLucia88 wrote:A ja czuję, że znowu mam podwójną owu, kilka dni temu bolał prawy jajnik, dzisiaj lewy, więc na wszelki wypadek przed chwilą było serduszkowanie.
No nic, jutro idę na podgląd, to się dowiem co pękło, ile i gdzie. W zeszłym tygodniu miałam 3 dominujące pęcherzyki, 2 w prawym i 1 w lewym. Największy miał 20mm.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny