NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Dziewczyny wołam do Was o pomoc....
Mam wynik HP 1,59
Dodatnie od 0.9
Co mam robić?
Boże....zawsze coś...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Idz do rodzinnego po antybiotyk, metronidazol, IPP i probiotyk a i M też niech się zbada i ewentualnie wspólne leczenie.
To chyba ciężko wytępić... M też w sobotę wyślę na badanie ;/
Dzięki👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Malgonia wrote:Obiecałam dać znać po wizycie.
Okruszek ma się dobrze, jest już kilkumilimetrowym okruszkiem z tycim serduszkiem. W dalszym ciągu nie do końca dowierzam w to co się dzieję i pewnie usg w 10 tygodniu da mi poczucue, że się nie obudzę z tego snu za chwilę.
A póki co zostawiam Wam tu worek wirusków
%%%^^&&$#€_=#"&€**;%$$÷×$^&**,;%$
^$"^€€◇♤<○&^$#^*¥(**&^%=÷×#&♤■●●○(£_=
^$#€₩₩£€_$=÷××#%^&&**(((*%$$
Lunaris tu specjalnie do Ciebie: *^%=$"#÷#^&&/=%&*?&^%%&,
Bierzcie i korzystajcie. Caly czas mam Was w swoich myslach i mocno zacoskam za Was kciuki :*
Obudzisz, się obudzisz- jak Ci dziecko da pospać jak już kilka lat skończy także na spanie nie licz przez najbliższy czas Będzie git!
Mniam mniam mniam -moje wiruski zjadam i idę spać po pracy. Dzięki Kochana :*
Dziewczyny same dobre wieści jak wstanę! Już pakiet na złe dziś poszedł- moja kochana Dolores O,Riordan nie żyje The Cranberries to jeden z moich faworytów. Więcej płyt nie będzie
Ps Hope, Bociek, Flower dzięki za info o mutacjach i wszystkich innych skomplikowanych problemach poronnych- mnie one nie dotyczą i zawsze ciężko mi było to pojąć i komuś przełożyć a teraz już coś zaczynam czaić dzięki Wam. Mam w pracy 2 koleżanki które w ciągu ostatniego roku straciły 3 ciąże i ŻADEN ginek nie kazał im robić badań ("stało się"- a potem znowu i znowu ). Na pewno będę je namawiać żeby się przebadały i przewymazywały. Staraczki rządzą! Dobrze że jesteście :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 09:15
Flowwer, Malgonia, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy juz nie zadawalam tego pytania, więc byc może się powtórzę:
Mam opakowanie duphastonu dzisiaj jest 22 dc cykle niby 33 dniowe, wczoraj albo dziś mam/miałam owulację. Czy zażywać za dwa dni na własną odpowiedzialność dzięki czemu faza lutealna mi sie przedłuży czy może dopiero po pozytywnym tescie ciążowym o ile takowy będzie, nie byłam w tym cyklu na żadnym monitoringu. -
-Monika- wrote:Hej mam pytanie, czy jest możliwe że w trakcie owulacji endometrium wynosiło 10 mm a 5 dpo tylko 6 mm i się zmniejszyło??
Kiedys mialam identyczna sytuacje. Pytalam sie ginekologa i mowil ze nie ma takiej mozliwosci zeby endometrium zmalalo po owulacji. Mowil ze to albo blad pomiaru jezeli badania byly przeprowadzane na innych sprzetach u innych lekarzy.A druga sprawa taka ze endometrium jest narządem "zywym" i wszystko zalezy od tego jak zostalo zmierzone pod jakim kątem. Taką informację dostalam od bylego ginekologa -
nick nieaktualny
-
Karolina90 wrote:To chyba ciężko wytępić... M też w sobotę wyślę na badanie ;/
Dzięki
Głowa do góry
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:10 dni leczenia ja mialam 5.5 HP
Głowa do góry
A to nie tak źle, myślałam, że to trwa miesiące może zdążę przed wizytą u Paśnika to ogarnąć.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynenusia wrote:Wysłałam eMka po testy. Dziewczyny ile nie pić przed zrobieniem testu bo chyba nie wytrzymam. Pójście na betę odpada bo chora nie będę wychodzic
nenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:A to nie tak źle, myślałam, że to trwa miesiące może zdążę przed wizytą u Paśnika to ogarnąć.
Nenusia, zrobisz test jak juz wolisz, Nam wychodzą lepiej o poludniu niż z pierwszego sika.Karolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzwonili dzisiaj z kursu szycia i rusza w piątek spotkanie organizacyjne:) ale się cieszę!!!!!
blue00, KateHawke, reset, Karolina90, Flowwer, Malwas, -Monika-, lamka, Bocianiątko, Karma88, olik321, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, nenusia, Amy333, pawojoszka, Motylek85, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
-Monika- wrote:Bo koleżanka z OF napisała do mnie że jej sie pomniejszyło, kurcze ale jak to... I właśnie się zastanawiam i czego może byc to skutkiem.
mam znajoma ktora podchodzila do iui. przed podaniem zastrzyku miala endo 9 przyszla na drugi dzien wieczorem na iui i miala endo 7 czyli spadlo jej, dostala estrofem by podroslo. lada moment ma betowac czy sie udaloMalwas, -Monika- lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzięki Monia już się na poniedziałek umówiłam do rodzinnego, zobaczymy co mi tam powie👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Karolina mam nadzieję, że szybko wyleczysz to paskudztwo, a miałaś jakieś objawy typu bóle żołądka po kwaśnym, alkoholu, przy nerwach?
Malgonia super wiadomości, żebyśmy tutaj wszystkie mogły się tak pochwalić niebawem .
nenusia to będziesz mieć ciekawy dzień . Od sikania do sikania.
Ja skopiuję, co już pisałam na innym forum. Wczoraj miałam swoją punkcję jak wiecie.. Boże co się ze mną działo po znieczuleniu, to jakaś masakra. Obudziłam się w pokoju i czułam się nawet dobrze, oprócz lekkiego bólu podbrzusza (wyczytałam później w karcie, że był wolny płyn w zatoce Douglasa przed punkcją, więc nie wiem, czy do jakiejś owulacji wcześniej doszło, czy to są początki hiperstymulacji). W każdym razie pobrali 20 kumulusów i dzisiaj będą dzwonić jak zapłodnienie 6, resztę zamroziłam. Potem jeszcze poleżałam w jakimś gabinecie z mężem, bo chyba chcieli, żebym zwolniła łóżko, skoro się już obudziłam i jak wszystko było w miarę ok, to mnie wypuścili na korytarz. I nagle zemdlałam na męża, ten mnie podobno tylko podniósł i zapytał, gdzie mnie może położyć, pielęgniarki nie wiedziały gdzie. Jak się przebudziłam i dostałam płyny, to później zaczęły się wymioty. I tak było mi na zmianę słabo jak wstawałam i wymiotowałam. Oczywiście wszyscy w szoku. Jak weszłam do kliniki o 10, tak wyszłam koło 17... A były jeszcze trzy punkcje oprócz mojej i dziewczyny świetnie się czuły, szybciutko wychodziły, no wczoraj był prawdziwy blue monday dla mnie . Transfer odroczony do następnego cyklu ze względu na ryzyko hiperstymulacji.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;