NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Napisz do niego żeby wracał i na spokojnie porozmawiajcie, jeśli tego nie zrobi fukałabym na niego z tydzień... Nic nie wspominaj o owulacji.
-
nick nieaktualnyCzesiowa wrote:Dziewczyny mam glupie pytanie co może oznaczać metaliczny posmak w ustach? Od trzech dni mam taki dziwny posmak w ustach i cały czas chce mi się pić jakbym miała kaca giganta;p
-
Czesiowa wrote:Dziewczyny mam glupie pytanie co może oznaczać metaliczny posmak w ustach? Od trzech dni mam taki dziwny posmak w ustach i cały czas chce mi się pić jakbym miała kaca giganta;p
moze byc cukrzyca, ciaza, psujacy sie zab, od zoladka ze jest stan zapalny..
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLucia88 wrote:Luna, to jak wraca po kilku godzinach z kwiatami, to może zdążycie się jeszcze pogodzić zanim owu się skończy
-
Dziewczyny jest bardzo źle.
Prawdopodobnie ciąża normalnie sie rozwija w bliznie. Muszą ja usunąć ale jak coś pójdzie nie tak to mogę stracić macice. Prawdopodobnie przeniosą mnie do lepszego szpitala.Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualny
-
Luna trzymam kciuki zebyscie sie szybko pogodzili i zeby podczas owulki bylo owocnie
A co do tesciowych ja mam super tesciowa, lubie ja, moge na nia liczyc, zawsze pomoze jak potrzeba, wiele razy mi pomogla jak szybko do lekarza itp. ona przypomina mi matke terese ktora wszystkim by pomagala, dzieci kocha ale momentami mam dosc, dzwoni jak na sranie do synusia, wypytuje o wszystko, juz nie raz jej mowilam ze nic nie powiem i zeby ominela ten rozdzialLuna1993, MaryAnn lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bea25 wrote:Dziewczyny jest bardzo źle.
Prawdopodobnie ciąża normalnie sie rozwija w bliznie. Muszą ja usunąć ale jak coś pójdzie nie tak to mogę stracić macice. Prawdopodobnie przeniosą mnie do lepszego szpitala.
przykro mi, tule.. oby to nie bylo nic powaznego i zeby jesli zabieg mialby sie odbyc zeby poszedl gladko i bez powiklanMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
-Monika- wrote:Jak to moja teściowa mówi MATKĘ ma się tylko jedną, a żon można mieć kilka.
:p
Nasza cale szczęście Nas wspiera i pomaga
Akurat ja tego tekstu nie lubię Bo na słowo matka tez trzeba sobie zasłużyć, czasem obca kobieta jest bardziej troskliwa itd.niz biologiczna matka. Takie jest moje zdanie tez kiedyś uslyszalam od siostry mojego eMka ze matkę ma się tylko jedna, ale chyba szacunek należy się każdemu. I skoro ona mnie nie szanuje to ja nie widzę powodu, żebym szanowała ją. Na szczęście już nauczyłam się odpyskowac
Bea tak mi strasznie przykro
Yosel tylko pozazdrosić mamusiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 16:29
-Monika-, Luna1993 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Bea, trzymaj się... :*** wszystkiejesteśmy z Tobą... :***
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Kurde juz jak wiadomo ze nic z ciąży nie będzie to by mogła sobie bez komplikacji odejść a nie takie jaja
-
A może Wy macie rację... Może coś się rozregulowalo i 7 to była skąpa @... Śluz sprawdziłam, jest książkowo płodny... I się mi zachciało seksic
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Kochana napiszę do niego jeśli test pokaże mi dziś owu. Jak nie to niech sobie łazi po mrozie aż sobie jaja odmrozi :p o owulacji wie, bo sam codziennie pyta co i jak. On to nie problem, nie wiem jak jeszcze długo wytrzymam z tą kobieta
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Bea, trzymaj się tak! Najwazniejsze, zebyś była pod dobrą opieką. Wiem co przechodzisz i uwierz, nawet po takich sytuacjach wychodzi słońce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea25 wrote:Dziewczyny jest bardzo źle.
Prawdopodobnie ciąża normalnie sie rozwija w bliznie. Muszą ja usunąć ale jak coś pójdzie nie tak to mogę stracić macice. Prawdopodobnie przeniosą mnie do lepszego szpitala.
Kochana bardzo Tobie współczuję jest mi strasznie przykro ze Nas takie rzeczy spotykają.
Niech Ciebie przeniosą do innego szpitala i tam zrobia operację. Normalnie płakac mi sie chcę, mogę się tylko domyslać jak Tobie cięzko -
Co do teściowej współczuję. Ja od 2lat mam spokój. Parę razy uświadomiłam że albo będzie jadł to co i jak ją gotuję (pouczenie bo mamusia gotuje inaczej) albo niech jeździ na obiadku do mamusi. W paru podbramkowych sytuacjach rzuciłam tekstem żeby sobie znalazł inną kobietę, taka drugą (i imię teściowej).