NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Chyba się dzisiaj schleję z rozpaczy, moja teściowa jest pojebana i od 5 lat mąci w naszym związku, swoją wnuczke widuję dwa razy w roku góra, dziś kolejną awantura z mezem przez jej intrygi, ten się spakował i poszedł w długa a ja mam cholerna owulację za moment.
Pogodzimy się za parę dni a już będzie po owu i kolejny miesiąc w dupe. Serio się zastanawiam czy jest sens przeżywania takich nerwów średnio raz w miesiącu I tak ma być całe życie? To ja chyba podziękuje:(
Wiem że trochę z dupy napisałam, ale gdzieś to chciałam z siebie wyrzucićLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna współczuje ja mam podobnie, ale moja mieszka daleko ode mnie, więc widzę ją rzadko. Ale mój eMek akurat zawsze jest po mojej stronie.
Dlaczego Twój eMek jest tak podatny na jej wpływ? nie widzi jaka jest?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Jak test owu wyjdzie wieczorem pozytywny to zadzwonię do niego, czy serio chce zaprzepaścić kolejny miesiąc starań przez swoją matkę. Eh co ja bym bez Was zrobiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 15:37
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Mój M w życiu nie da odciąć tej pępowiny głupia krowa od zawsze miała ale do mojej rodziny i do mnie.
Cudownie, że to musi się dziać akurat w moja ovu, najchętniej bym się sama zapłodniła dzisiajLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Mój po 11 latach stwierdza że mama niech se gada a on w końcu się przekonał że ja mam rację. A szwagierke też słuchał z początku, były awantury ale w końcu przy którejś z kolei przyznał że nie ma sensu głupiej cip* słuchać. Trzymam kciuki żeby było wszystko po twojej mysli
Po 11 latach?! wow lepiej późno niż wcale dobrze, że się udało
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Luna współczuje ja mam podobnie, ale moja mieszka daleko ode mnie, więc widzę ją rzadko. Ale mój eMek akurat zawsze jest po mojej stronie.
Dlaczego Twój eMek jest tak podatny na jej wpływ? nie widzi jaka jest? -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Po 11 latach?! wow lepiej późno niż wcale dobrze, że się udało
Czyli 4 lata się meczylamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 15:42
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI hit ostatniego miesiąca: dzień przed wyjazdem chciała do nas wieczorem przyjechać (zaznaczam że ostatnio była u nas w sierpniu). Powiedziałam że niech przyjedzie dwa dni przed, bo dzień przed mojej małej już nie będzie, zawiozłam ja do babci, bo jechaliśmy sami. Padł mój ulubiony tekst: utrudniasz mi znowu kontakt więc nie przyjadę. Później napisała że przyjedzie w drugiej połowie lutego, kiedy ojciec będzie (pracuje za granicą, a ona ma samochód i z pewnością mogłaby przyjechać do wnuczki ) ja nie wiem jak można widywać swoją jedyną wnuczke raz, dwa razy do roku a później zgrywac na fb cudowna babcię.krew mnie zalewa.
-
Luna1993 wrote:Ona zawsze go niańczyła, synek mamusi, a ja jestem zła, bo to zabrałam do swojego rodzinnego miasta, 100 km od niej. Okropna ja. Dzięki mnie wreszcie kończy szkołę, ale to nieważne. Ja jestem potrzebna tylko jak potrzebuje darmowej pomocy prawnej, wtedy do mnie dzwoni. Chyba zacznę sobie za to naliczac w nasz wyjazd na rocznicę dzwoniła do synka koło 10 razy na złość. Bo jak jesteśmy w domu to z pół roku potrafi mieć nas w dupie. Teraz zaczęła słodzić jego byłej i to tak, żebym tylko to widziała. Szok, dorosła baba a zachowuje się jak przedszkolak
Ehh szkoda gadać..u nas po tym jak mnie nazwała bezbożnicą i alkoholiczką, powiedziałam, że mam dość i albo spi ze mną, albo z mamusią. Od tamtej pory stoi murem! a jak pyta o dziecko to zawsze jej odpowiada, że przecież już mamy dziecko - Majami (nasz pies)JustynaG lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyZazdroszczę Ci, że tak za Tobą stoi mój niby też, ale jak przychodzi co do czego to jej broni i ostentacyjnie się "wyprowadza ". Jest tak samo dojrzały chwilami jak jego matka.
Nie martw się, też dziś będę alkoholiczka, lecę po wino, lody i spędzę wieczór przed tv, bo młoda sprzedałam do babci (miały być seksy skoro chata wolna)Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
Luna1993 podziwiam, że tak dajesz radę. Ja jestem nerwowa i dość kategoryczna w tej kwestii, mianowicie jakby się "wyprowadził" to nie miałby do czego już wracać. Przez problemy idzie się razem, takie zamiatanie spraw pod dywan to nie rozwiązanie.
Życzę żeby eMek zmądrzał i zobaczył co jest najważniejszeLuna1993 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Lamka a może zaczekasz na szczęśliwy poniedziałek ? Ostatnio przyniósł duuuzo radości
Dziewczyny nie zazdroszczę teściowej. Ja na szczęście mam bardzo fajnych teściów. Ufff .7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Luna nie zazdrosze sytuacji z chlopem, ale skoro to juz kolejny raz to moze warto go przy okazji czegos nauczyc, bo dzieci sie pojawia a on bedzie sie raz na kwartal do matki pakowal?
Karolina dziękuję Ci serdecznie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 16:11
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Zazdroszczę Ci, że tak za Tobą stoi mój niby też, ale jak przychodzi co do czego to jej broni i ostentacyjnie się "wyprowadza ". Jest tak samo dojrzały chwilami jak jego matka.
Nie martw się, też dziś będę alkoholiczka, lecę po wino, lody i spędzę wieczór przed tv, bo młoda sprzedałam do babci (miały być seksy skoro chata wolna)
:p
Nasza cale szczęście Nas wspiera i pomagaLuna1993, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Do matki to on się nie pakuje, znam go i wiem że będzie się szlajał po mieście, bo tutaj nie ma rodziny swojej. To typowe zagranie pt "nie pasuje Ci to Cię zostawiam", a po paru godz wraca z kwiatami i przeprasza. Wybaczam, bo poza sytuacjami kiedy jego matka mąci to jest to związek idealny, jest cudownym mężem i ojcem. Ale może faktycznie powinnam dac mu nauczkę i trochę go przetrzymać, to może zobaczy jak mnie ta baba rani. Ale tak mi szkoda tej mojej wyczekanej owu
Karolina dziękuję Ci serdecznie :*