NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Lamka aaaaaaaaaa, pięknie!!! Gratulacje     

Ps. Szwankuje mi tel, i nie mogłam od razu napisać   lamka lubi tę wiadomość
                                Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli... lamka lubi tę wiadomość
                                Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
 Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu 
 Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
 Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
 Udało się po 7 latach !!!
 ( cukrzyca ciążowa- insulina)
 Glukoza: Insulina
 na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
 godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
 dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

- 

Prenatal to dobre witaminy prenatalneVivanillka wrote:Dziewczyny a mialyscie styczność z prenatal em dla starających się o dziecko? Koleżanka brała, zaczęła tydzień przed owu i do beta hcg pozytywnego. I udało jej się. W tym cyklu w którym zaczęła brać prenatal. Ja biorę ale moim zdaniem to że koleżance się udało jest bez związku... Ja biorę ale moim zdaniem to że koleżance się udało jest bez związku... 

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
 6 dpt beta 35.4
 10 dpt beta 192
 12 dpt beta 412
 14 dpt beta 994
 18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
 7+1 CRL 1 cm FHR 136
 8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
 10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
 15+4 130g
 17+3 200g
 20+2 337g 💕córeczka
 23+2 583g
 26+4 925g
 28+4 1125g
 31+4 1764g
 34+2 2200g
 35+4 2350g
 36+4 2475g
 37+4 2840g
 38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍

3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
 2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
 1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
 🧪2x IUI 2018 ❌
 ⏰starania od 2016 ❌
 PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
- 

Karola - zaklepywałam sobie kwiecień, ale myślę, że spokojnie możemy być adminkami we dwie! W końcu będzie sporo roboty przy takiej ilości serduszek jakie posypią się w kwietniu 

Lamcios , mój muszkieterze, strasznie się cieszę! :* Normalnie dalej mi się gęba śmieje... Wierzysz w to, co się dzieje? Rozumiem, że beta jutro z rana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 18:41  Bocianiątko, lamka lubią tę wiadomość Bocianiątko, lamka lubią tę wiadomość 

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 
 * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
 * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
 * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
- 

YouTube kłamie! Cola tez nie jest w ciąży a najlepsze jest to ze mój stary poszedł po cole bo był ciekawy a najlepsze jest to ze mój stary poszedł po cole bo był ciekawy mi wystarczył bezplodny tonic i sok mi wystarczył bezplodny tonic i sok   Izape_91, Bocianiątko, reset, blue00, Jedna_z_Wielu, Karma88, lamka, Motylek85, KateHawke, Siwulec, Lunaris, ANkaG, nenusia, Lena21, Diamond92, Izolda90, Pomi lubią tę wiadomość Izape_91, Bocianiątko, reset, blue00, Jedna_z_Wielu, Karma88, lamka, Motylek85, KateHawke, Siwulec, Lunaris, ANkaG, nenusia, Lena21, Diamond92, Izolda90, Pomi lubią tę wiadomość
- 

_Hope_ wrote:YouTube kłamie! Cola tez nie jest w ciąży a najlepsze jest to ze mój stary poszedł po cole bo był ciekawy a najlepsze jest to ze mój stary poszedł po cole bo był ciekawy mi wystarczył bezplodny tonic i sok mi wystarczył bezplodny tonic i sok 
 Hope, jak kiedyś będziesz w Krakowie to Cię zapraszam na kawę, wino czy bezpłodną colę. Uwielbiam Twoje poczucie humoru, muszę Cię poznać! Albo i Was, bo widzę, że Twój M. też pozytywnie zakręcony   -Monika-, Karma88 lubią tę wiadomość -Monika-, Karma88 lubią tę wiadomość 

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 
 * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
 * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
 * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
- 

Bardzo chętniereset wrote:Hope, jak kiedyś będziesz w Krakowie to Cię zapraszam na kawę, wino czy bezpłodną colę. Uwielbiam Twoje poczucie humoru, muszę Cię poznać! Albo i Was, bo widzę, że Twój M. też pozytywnie zakręcony  latem byliśmy latem byliśmy może powtorzymy może powtorzymy krakowianki fajne babki krakowianki fajne babki   Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyNo proszę Was! A może niech Twój stary zrobi test_Hope_ wrote:YouTube kłamie! Cola tez nie jest w ciąży a najlepsze jest to ze mój stary poszedł po cole bo był ciekawy a najlepsze jest to ze mój stary poszedł po cole bo był ciekawy mi wystarczył bezplodny tonic i sok mi wystarczył bezplodny tonic i sok  Niech się poczuję tak jak my gdy widzimy biel wizira Niech się poczuję tak jak my gdy widzimy biel wizira     Siwulec lubi tę wiadomość Siwulec lubi tę wiadomość
- 

MOnika pierwszy raz widzę, żeby ludzie testowali na jutjubie. Dziewczyny trzeba iść z duchem proponuję kręcić video lajfy z naszego testowania już słyszę swój ryk jak wychodzi jedna kreska już słyszę swój ryk jak wychodzi jedna kreska niech całe internety go słysząąą !!! niech całe internety go słysząąą !!!

przedstawiam Wam mojego pingwinka  Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 18:49  reset, nowa na dzielni, Bocianiątko, olik321, Karma88, blue00, lamka, Motylek85, KateHawke, Flowwer, Siwulec, nenusia, Lena21, Diamond92, Czrna 81 lubią tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️ reset, nowa na dzielni, Bocianiątko, olik321, Karma88, blue00, lamka, Motylek85, KateHawke, Flowwer, Siwulec, nenusia, Lena21, Diamond92, Czrna 81 lubią tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
 Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
- 

resecik czy Ty masz dostęp do jakiegoś lexa może? ja mam legalisa, szukam orzeczenia i nie mogę znaleźć...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

- 
                        nick nieaktualnyPiękny AVATAREKIzape_91 wrote:MOnika pierwszy raz widzę, żeby ludzie testowali na jutjubie. Dziewczyny trzeba iść z duchem proponuję kręcić video lajfy z naszego testowania już słyszę swój ryk jak wychodzi jedna kreska już słyszę swój ryk jak wychodzi jedna kreska niech całe internety go słysząąą !!! niech całe internety go słysząąą !!!

przedstawiam Wam mojego pingwinka 
 Z tym nagrywaniem jest za  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja się wypisuje z kręcenia filmów. Chyba że bez głosu, bo jak wyjdzie biel vizira to sporo niecenzuralnych słów może polecieć  
- 

Stwórzmy swój kanał i co cykl film z rykiemIzape_91 wrote:MOnika pierwszy raz widzę, żeby ludzie testowali na jutjubie. Dziewczyny trzeba iść z duchem proponuję kręcić video lajfy z naszego testowania już słyszę swój ryk jak wychodzi jedna kreska już słyszę swój ryk jak wychodzi jedna kreska niech całe internety go słysząąą !!! niech całe internety go słysząąą !!!

przedstawiam Wam mojego pingwinka  
 Stary kiedyś sikal na ovulaka jak się wqrwilam na te z niebieską końcówką i stwierdziłam ze może jemu wyjdzie jak się wqrwilam na te z niebieską końcówką i stwierdziłam ze może jemu wyjdzie nie wyszedł nie wyszedł   reset, -Monika-, Siwulec lubią tę wiadomość reset, -Monika-, Siwulec lubią tę wiadomość
- 

Ja ale stare i juz nie mam za darmo-Monika- wrote:Ktos ma konto na 28 dni?  
- 

Izape_91 wrote:resecik czy Ty masz dostęp do jakiegoś lexa może? ja mam legalisa, szukam orzeczenia i nie mogę znaleźć...
 Iza, mam.Wysylam zaproszenie na priv, szkoda tu dziewczynom zawracać głowę. 

- 

mam 7 minut na zrobienie kawy i siadnięcie do kazusa, jak w dniu świra, tylko od pełnych godzin ! miałam zacząć od 18... reset lubi tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️ reset lubi tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

- 

Hope hehe dobre z tym owulakiem. Słyszałam że pozytywny test ciążowy wykonany przez faceta może Zwiastowac raka ale ile w tym prawdy...?
- 

Kocham Cię_Hope_ wrote:Stwórzmy swój kanał i co cykl film z rykiem 
 Stary kiedyś sikal na ovulaka jak się wqrwilam na te z niebieską końcówką i stwierdziłam ze może jemu wyjdzie jak się wqrwilam na te z niebieską końcówką i stwierdziłam ze może jemu wyjdzie nie wyszedł nie wyszedł  
 Nie wiedzą w domu o co chodzi, bo siedzę i rycze ze śmiechu!
 Nie chodzi o to, że Twój sikal na test, tylko o sposób przekazu hahaha
 Mi tam one wychodzą   _Hope_ lubi tę wiadomość
                                Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli... _Hope_ lubi tę wiadomość
                                Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
 Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu 
 Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
 Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
 Udało się po 7 latach !!!
 ( cukrzyca ciążowa- insulina)
 Glukoza: Insulina
 na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
 godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
 dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

- 

Izape_91 wrote:mam 7 minut na zrobienie kawy i siadnięcie do kazusa, jak w dniu świra, tylko od pełnych godzin ! miałam zacząć od 18...
 Ja też dziś miałam ambitny plan, ale kłótnia z M. i ból głowy załatwiły mi dzień bezproduktywnie.
 Ale w niedzielę uczę się z koleżanką i robimy plan kucia na najbliższe tygodnie!