NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Hope o co chodzilo z tym jajkiem ze wypadlo? hehe dobry tekst, usmialam sie hehe dobry tekst, usmialam sie a propo listy to jaka ja robisz na fb czy jak?
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ a propo listy to jaka ja robisz na fb czy jak?
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
 ❤️❤️❤️
- 
                        nick nieaktualnyFlo też zainstalowalam i póki co nie wyznaczyło mi owulacjireset wrote:Monia, Flo w miarę wyznacza owulację,choć mam poważne obawy na ile bierze pod uwagę skoki temperatury.Aleu mnie odkąd go używam, tylko jeden cykl był owulacyjny, więc ciężko stwierdzić.  
- 

Niefortunnie to ujęłam, mam nadzieję że wiesz ze chodziło mi o to, że coś się zadziałolamka wrote:Izape nie wiem czy biochem w październiku był takim wielkim szczęściem, ale miejmy nadzieję, że tym razem wszystko skończy się inaczej 

Amy - nie omieszkam dołączyć  pamiętam jak to się skończyło, ale pamiętam też jak wrzuciła tutaj test i pierwsza bete ale mocno wierzę że teraz musi być inaczej:) przepraszam że tak to zabrzmialo
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️ pamiętam jak to się skończyło, ale pamiętam też jak wrzuciła tutaj test i pierwsza bete ale mocno wierzę że teraz musi być inaczej:) przepraszam że tak to zabrzmialo
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
 Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
- 

Karolina90 ja lubie bajke smerfy, najlepsza bajka w dziecinstwie hehe hehe

Monika ja mialam chyba 200 strone 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 20:20  -Monika-, Karolina90 lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ -Monika-, Karolina90 lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
 ❤️❤️❤️
- 
                        nick nieaktualny
- 

-Monika- wrote:Flo też zainstalowalam i póki co nie wyznaczyło mi owulacji 
 A wprowadziła wszystkie dane? Tam się gdzieś podaje długości cyklu, fazy lutealnej itp.

Inna inszość to to,że i of i flo pokazują mi właśnie czas płodności, flo twierdzi że owu za dwa dni, a ja po USG wiem, że to fikcja. Więc może przemyśl sobie jakiś monitoring?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 20:22  

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 
 * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
 * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
 * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
- 

Izape_91 wrote:Ewela co U Ciebie nic Cię tu nie ma jak żyjesz? 
 Hej. Żyje z dnia na dzień. W poniedziałek wróciłam do pracy po 3 tygodniach urlopu. Mam na przyuczeniu pracownika na zastępstwo, więc nie mam czasu się nidzic. Wracam do domu, kąpiel i spanie 
 Samopoczucie na razie ok, poza przeziębieniem którego nie mogę wyleczyć (a dokładnie kaszel).
 30 stycznia mam badania prenatalne i już nie mogę się doczekać,aż lekarz potwierdzi płeć.
 Podczytuje Was czasem w przerwie na śniadanie i za każdą bardzo mocno trzymam kciuki ❤ Lunaris, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość Lunaris, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
- 

Bocianiątko wrote:Ani mi się waż usuwać konta!

U mnie M wyjeżdża na ostatni tydzień przed testowaniem więc będę sama że swoimi myślami... nazwałam go szczęściarzem że nie będzie musiał wysłuchiwać moich jazd, a on na to że nie będzie mógł mnie wesprzeć nazwałam go szczęściarzem że nie będzie musiał wysłuchiwać moich jazd, a on na to że nie będzie mógł mnie wesprzeć 
 ooo jakie to słodkie 
 Siwulec wrote:o qrwa 

ja jestem z tego rocznika co to w 7-8 klasie podstawówki każda dziewczyna na czasie czytała bravo Girl - i pamiętam jeden "trudny" temat jak dziewczyna zapytała ginekologa:
 "zrobiła mi się dziwna gulka na kolanie, czy to może być ciąża pozamaciczna? "

ale wtedy to były jeszcze takie czasy gdzie temat sexu to był temat tabu, nikt o tym nie rozmawiał a internetu jeszcze nie było, dzisiaj już troszkę inaczej (a przynajmniej tak mi się wydaje) wygląda życie i świadomość ludzi młodych...
 Też czytałam Bravo Girl. I pamiętam pytanie "Siedziałam na kolanach mojemu chłopakowi. Okres mi się spóźnia. Czy to może być ciąża??"
  Bocianiątko, Siwulec lubią tę wiadomość Bocianiątko, Siwulec lubią tę wiadomość
- 

Prawdopodobnie to był kawałek folii z tamponaYoselyn82 wrote:Hope o co chodzilo z tym jajkiem ze wypadlo? hehe dobry tekst, usmialam sie hehe dobry tekst, usmialam sie a propo listy to jaka ja robisz na fb czy jak? a propo listy to jaka ja robisz na fb czy jak? 
 Jaka listę?
- 

_Hope_ wrote:Prawdopodobnie to był kawałek folii z tampona 
 Jaka listę?
 pisalas rano ze jakas liste tworzysz i pytalas sie czy dopisac osoby te ktore tylko pochwalily sie 2 kreseczkami a potem juz znikaja.. chyba ze to nie bylas ty... Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

❤️❤️❤️
- 

Pytałam czy takie dziewczyny wpisywać na naszą listę na pierwszej stronieYoselyn82 wrote:pisalas rano ze jakas liste tworzysz i pytalas sie czy dopisac osoby te ktore tylko pochwalily sie 2 kreseczkami a potem juz znikaja.. chyba ze to nie bylas ty...   
- 

_Hope_ wrote:Pytałam czy takie dziewczyny wpisywać na naszą listę na pierwszej stronie 
 aaaa Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

❤️❤️❤️
- 
                        nick nieaktualny
- 

Tez jestem z listopada z 10tego.. rocznik 90Pomi wrote:Cześć dziewczyny!
 Nie odzywałam się trochę, bo młyn w pracy straszny i nie dawałam rady Was doczytywać. Ale ile mogłam to czytałam 

Ja 28 kończę w listopadzie, jest jeszcze szansa...
 Też jestem przerażona i rozbawiona tymi historiami o wypadającym jajku itd... I aż sama nie wiem czy bardziej przerażona czy rozbawiona jednak 

Bea - jak się domyślam, moja imienniczko wspieram mocno 

Gratuluję pięknych dwóch kresek i pozytywnych bet dziewczyny!

U mnie w sumie bez zmian, przygotowuję się psychicznie do HSG (aaaa to już w piątek!) - będzie to mój 13 dc, a w sobotę (14 dc) wizyta u lekarza i pewnie ovitrelle.

Trzymajcie kciukasy żebym przeżyła to badanie 

A w ogóle w sobotę idziemy na baaaaaal! Moja firma organizuje bal noworoczny z osobami towarzyszącymi (pierwszy raz od kiedy tu pracuję) więc będziemy tańcować 
 Po piątkowym badaniu nie powinnam już nic odczuwać - jak myślicie?  
- 

Ja robiłam w pro famili na kantegoMeśka wrote:Laski z Olkusza gg i Bajka gdzie tu posiewy u nas w miescie sie robi? Na myko urea chlamydia?
 Za te 3 płaciła chyba coś koło 250zl a za czystość pochwy chyba około 80 zł, tylko te wymazy robią chyba od pon do środy wtedy jak rano jest po. Beata, ogólnie ja polecam   Meśka lubi tę wiadomość Meśka lubi tę wiadomość
- 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 15:55  lamka, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
                                Małgosia 24tc +15.08.2015💔 lamka, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
                                Małgosia 24tc +15.08.2015💔
 09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
 02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
 10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
 02.2018 - crio 1 blastki 😔
 06.2018 - crio 1 blastki 😔
 05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
 12.2019 - cb😔
 09.2020 - "niespodzianka!"
 Jasiek 15tc +23.11.2020💔
 03.2021 - crio 1 blastki 😔
 06.2021 - crio 1 blastki 😔
 02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
 09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
 4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
 Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
- 

Sama sobie zwiększyłam skoro 75 nie przynosiła efektuYoselyn82 wrote:Bocianiątko jaki zapas powiedz mi czemy bierzesz acard 150? i co mowila endo na mete? powiedz mi czemy bierzesz acard 150? i co mowila endo na mete? ale tak się zastanawiam czy teraz z neoparinem to nie za dużo... zbadam aptt przy okazji następnych badań i się okaże ale tak się zastanawiam czy teraz z neoparinem to nie za dużo... zbadam aptt przy okazji następnych badań i się okaże 

U endo fajnie, utrzymała obecną dawkę i kazala powtórzyć krzywą 
 A co do mety w ciąży to powiedziała że u otylych dziewczyn z pcos to by utrzymała a u mnie będzie się zastanawiać... Ale przeczytałyśmy razem publikację i tam było o korzystnym wpływie na implantację i aktywator plazminogenu co przy mojej mutacji jest dość istotne więc myślę że dałaby się przekonać   Yoselyn82 lubi tę wiadomość Yoselyn82 lubi tę wiadomość 

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
 6 dpt beta 35.4
 10 dpt beta 192
 12 dpt beta 412
 14 dpt beta 994
 18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
 7+1 CRL 1 cm FHR 136
 8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
 10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
 15+4 130g
 17+3 200g
 20+2 337g 💕córeczka
 23+2 583g
 26+4 925g
 28+4 1125g
 31+4 1764g
 34+2 2200g
 35+4 2350g
 36+4 2475g
 37+4 2840g
 38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍

3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
 2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
 1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
 🧪2x IUI 2018 ❌
 ⏰starania od 2016 ❌
 PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy