NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Szukałam zdjęcia do wymiany dowodu i napotkałam się na test, ale nie ten z felernej ciąży, bo tamte wszystkie poszły z dymem.
To jest ten test z którego mam Kochanego synka ;-( ten który był dla mnie taki szczęśliwy i pękałam z dumy.
A teraz?
Nikt nie zrozumie w wyjątkiem Was. :-*
Lamcia powtarzasz test?-Monika- lubi tę wiadomość
-
moli5 dzięki dziś jeszcze idę na wizytę to podpytam ginki, co o tym myśli. Może u eMka nie będzie tej bakterii
Monia duphaston nie zawyża wyników proga a jaki masz wynik progesteronu zazwyczaj? bo może nie ma sensu się dodatkowo suplementować, jak nie ma potrzeby
I NIE TRAĆ WIARY KOCHANA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 09:04
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
-Monika- wrote:Co do Twojego zapytania o nasienie nie pomogę.
Ja planuję testować 9 dpo w "szczęsliwą" środę a potem 28 o ile okres wcześniej nie przyjdzie
Kusi mnie ten duphaston... Wiem wiem, ona w koło i to samo.
Ale może po prostu brać po jednej tabletce dziennie przez dziesięc dni? Czy to nie ma sensu? I jak to później z tym progesteronem nie będzię zawyżał wyników?
Monia, ja planuję testować identycznie w "szczęśliwą" środę, a potem w niedzielę.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Kciuki za testuje i betujaceStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:moli5 dzięki dziś jeszcze idę na wizytę to podpytam ginki, co o tym myśli. Może u eMka nie będzie tej bakterii
Monia duphaston nie zawyża wyników proga a jaki masz wynik progesteronu zazwyczaj? bo może nie ma sensu się dodatkowo suplementować, jak nie ma potrzeby
I NIE TRAĆ WIARY KOCHANA!
Dobra robie test w 9 dpo oraz proga zobaczę na czym stoję, jeśli się nie uda w tym cyklu to zapisuję się do innego ginekologa na fundusz bo nie śni mi się chodzić prywanie i płacić 100 zł na 3 minutyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 09:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki bo się boję jak cholera.
Nie bój się, będzie dobrze
Dla Ciebie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cabf972a719c.jpgAnaaa90, Flowwer, Sarna84, Yoselyn82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Szukałam zdjęcia do wymiany dowodu i napotkałam się na test, ale nie ten z felernej ciąży, bo tamte wszystkie poszły z dymem.
To jest ten test z którego mam Kochanego synka ;-( ten który był dla mnie taki szczęśliwy i pękałam z dumy.
A teraz?
Nikt nie zrozumie w wyjątkiem Was. :-*
Lamcia powtarzasz test?
Wiemy, że takie chwile są najgorsze. Jednocześnie szczęśliwe, bo masz Synka i smutne, bo teraz się nie udaje. Może dla oczyszczenia zrób sama lub kup jakieś ładne pudełeczko z imieniem Synka (o ile takiego nie masz) i włóż tam wszystkie pamiątki i pozwól sobie wtedy na chwilę słabości i łzy i szczęście jednocześnie. Ja mam w planach takie pudełko drewniane, nawet trzymam wszystkie farby do decoupage żeby takie sobie zrobić, tylko na razie nie mam komu. Muszę zrobić album ze zdjęciami chrześnicy i ryczeć mi się chce, że nie mogę zrobić takiego dla swojego dziecka, bo nikogo przy mnie nie ma. A może zrobicie takie pudełko wspólnie z synkiem, jeśli on już ma parę latek, może to być dla Was fajna zabawa
Lamka - ogromne kciuki!!!!!!!KateHawke lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
Lamciu trzymam!
-
reset wrote:No dobra,a czy w takim razie wiarygodna będzie przy suplementacji kwasem zwykłym i folianem oraz metylowanymi witaminami B? Czy odstawić teraz wszystko np.na dwa tygodnie i wtedy robić?
Odstaw i po chyba 72h możesz zrobić badanie.
Izape_91 wrote:Miałam horror w nocy, śniło mi się że am homocysteine na poziomie 38...
Oj oj oj takie sny wyrzucamy z głowy!
Lamka powodzenia będzie dobrze. odstaw termometr w tej chwili i rób betę.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Bo zmierzyłam rano temperaturę i była niska i teraz się martwię.
Lamka ja mam zaciśnięte na max, ale proponuje żebyś jakoś zabiła czas do wyników bo zwariujesz a to raczej ciąży nie służy
#$%&~*&^%$#$%~^%$&*^%$#*~&^%$#*&^~&^ - wirusy również ode mnie :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 09:32