NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny szalejecie z tymi avatarkami że trochę się gubię
Aha! Bociusiu czekam na marcowy wątek, bo to mój urodzinowy, a wg teorii Flo to najbardziej płodnym miesiącem jest miesiąc urodzenia Także wiesz, jutro się zapusuję!Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Anka nie jącz, też mi się czasami wydaje ze mnie wszyscy olewają ale jest to związane bardziej z moimi babskimi wahaniami nastrojów niż stanem faktycznym . Pewnie każdemu się tak wydaje . Zwyczajnie jak dzieje się nic konkretnego to większość czyta ale tez nic konkretnego nie odpisuje . Jak wiadomość jest pozytywna to się jeszcze czasami „odczyta” poślubiając ale jak już jest w połowie pozytywna w połowie negatywna to zazwyczaj nikt nie reaguje . Pamiętaj ze to tylko literki, nie widać tu Twoich emocji jak o nich jak krowie na rowie nie napiszesz albo zamarkujesz uśmiechem, ja tak czasami robię, o -
KateHawke lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Czrna 81 wrote:Dziewczyny szalejecie z tymi avatarkami że trochę się gubię
Aha! Bociusiu czekam na marcowy wątek, bo to mój urodzinowy, a wg teorii Flo to najbardziej płodnym miesiącem jest miesiąc urodzenia Także wiesz, jutro się zapusuję!
Olik dobrze ze zostajecie! Niech się Wami zajmują ładnie!
Flo ja "marze" o ivf z selekcja zarodków marze o tym żeby nie poronic po raz 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 22:44
-
Aha! Bociusiu czekam na marcowy wątek, bo to mój urodzinowy, a wg teorii Flo to najbardziej płodnym miesiącem jest miesiąc urodzenia Także wiesz, jutro się zapusuję!
to nie teoria to jest fakt !!!!Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Qrwa napisałam posta i się zastanawiałam kto to napisał
nowa na dzielni, reset, KateKum, Flowwer, KateHawke, lamka, Lunaris, Diamond92, nenusia, summer86, Bocianiątko, Karma88, Meśka, Morusek, Siwulec, ANkaG, Cheresta, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, ale Wy produkujecie. Dopiero udało mi się nadrobić.
Lamka Gratulacje! To naprawdę dobra nowina.
Olik Jesteś w dobrych rękach. Będzie dobrze. -
Ja tam bym chciała, żeby urodziło się wtedy co ja, ten sam znak zodiaku, byłoby tak idealne jak ja hihihi taki żarcikCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Oswieccie mnie czy usg prenatalne a genetyczne to to samo i kto moze robic oba te usg?
właśnie się zastanawiałam nad tym bo w/g mnie to to samo aż na neta weszłam i sprawdziłam
A robi dr z odpowiednimi uprawnieniami, może zadzwoń do swojej położnej i poleci. Nie wiem z jakiego regiony polski jesteś.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KateKum wrote:Nic nic, avatarek nowy
Bo Twoje "Ja też" było zaraz pod postem Oliki i myślałam, że Ty też zostajesz w szpitalu.
Olik, teraz już będzie lepiej. Dobrze, że tam jesteś, bo wbrew pozorom odwodnienie to poważna sprawa, nie tylko w ciąży.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Każde usg to badanie prenatalne czyli w łonie matki
Usg z 12 i 20 tc to usg genetyczne bo ma na celu wychwycenie genetycznych i nie tylko fakapow. -
Aaa do genetycznego lekarz musi mieć uprawnienia. W necie jest lista ginow z takowymi
-
nowa na dzielni wrote:Anka nie jącz, też mi się czasami wydaje ze mnie wszyscy olewają ale jest to związane bardziej z moimi babskimi wahaniami nastrojów niż stanem faktycznym . Pewnie każdemu się tak wydaje . Zwyczajnie jak dzieje się nic konkretnego to większość czyta ale tez nic konkretnego nie odpisuje . Jak wiadomość jest pozytywna to się jeszcze czasami „odczyta” poślubiając ale jak już jest w połowie pozytywna w połowie negatywna to zazwyczaj nikt nie reaguje . Pamiętaj ze to tylko literki, nie widać tu Twoich emocji jak o nich jak krowie na rowie nie napiszesz albo zamarkujesz uśmiechem, ja tak czasami robię, o -
Dobranoc w ogóle bo muszę w końcu iść spać. Ciężki dzień w pracynowa na dzielni, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:To teraz już same brzuchy urosną nam
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jak dziewczyny piszą, nie da się odpisać na wszystko. Dlatego jeśli Ci zależy konkretnie, to najlepiej napisać dosadnie.
Dziewczyny w moim przypadku ta sprawa z płodnością w miesiącu urodzenia by się zgadzała, jakbym brała pod uwagę planowany termin swojego urodzenia (3.01), a urodziłam się 2 tygodnie wcześniej
Może to jest myśl?Flowwer, reset, Lunaris, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Anka wybacz, ale ja czytam od tygodnia bardzo pobieżnie, mam zaraz sesję, nie olewam, ale nie jestem w stanie odpisać każdemu. Ja też się nie znam na większości tematów plodnosci, nie badałam się jeszcze nigdy na nic więc nie wypowiadam się czasami bo po prostu nie wiem
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Ja tez czekam!
Flo ja "marze" o ivf z selekcja zarodków marze o tym żeby nie poronic po raz 4
Nawet to nie daje gwarancji sukcesu aktualnie Kotwa taką procedurę przechodzi.
Idź spać to już jesteś senna
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Tak jak dziewczyny piszą, nie da się odpisać na wszystko. Dlatego jeśli Ci zależy konkretnie, to najlepiej napisać dosadnie.
Dziewczyny w moim przypadku ta sprawa z płodnością w miesiącu urodzenia by się zgadzała, jakbym brała pod uwagę planowany termin swojego urodzenia (3.01), a urodziłam się 2 tygodnie wcześniej
Może to jest myśl?reset, nowa na dzielni, lamka, Czrna 81 lubią tę wiadomość