NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Hashimoto nie powinno indukować ANA. A nawet jeśli to ma pewno nie w takiej ilości jakie mam... Tak mi powiedział hematolog ostatnio... ale to prawda że czasem aż się boję robić kolejne badania bo co i rusz coś wychodzi...
Izape, będzie dobrzeprzebadają mamę wzdłuż i wszerz, wdrożą odpowiednie leczenie i ani sie obejrzysz jak mama wróci do domu
Kurcze Ty na prawdę jesteś skarbnica wiedzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 12:04
-
Motylku dawno miałam Ci odpisać ale mój ciazowy mozgowy galaret mi nie pozwolił
Zrób tak żeby Ci było dobrze. Każdy musi znaleźć jakiś sposób żeby cisnac przez te miesiące bez 2 kresek. Jednym jest łatwiej zrobić sobie przerwę. Inne wola iść na bete bez sikania. Ja lubię tu siedzieć, sikac na testy i olewac jakiekolwiek objawy. To mój sposób. Jeśli czujesz ze się za bardzo nakręcać forum to spróbuj bez nas
Ale wg mnie to nic nie dajewszystkie moje przerwy kończyły się podczytywaniem z ukrycia
Rucola, Nagroda2013, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Kolejna dobra znajoma w ciąży, a ja mam dziś doła że znów się nie uda
chciałam wyzbyć się tej "zazdrości " ale nie umiem
może jestem złym czlowiekiem, albo za bardzo się zafiksowałam na ciążę
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Motylku dawno miałam Ci odpisać ale mój ciazowy mozgowy galaret mi nie pozwolił
Zrób tak żeby Ci było dobrze. Każdy musi znaleźć jakiś sposób żeby cisnac przez te miesiące bez 2 kresek. Jednym jest łatwiej zrobić sobie przerwę. Inne wola iść na bete bez sikania. Ja lubię tu siedzieć, sikac na testy i olewac jakiekolwiek objawy. To mój sposób. Jeśli czujesz ze się za bardzo nakręcać forum to spróbuj bez nas
Ale wg mnie to nic nie dajewszystkie moje przerwy kończyły się podczytywaniem z ukrycia
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Boooze! Dziewczyny! Czy Wam też się tak ciągnie ten pierwszy trymestr? 2 tyg i 3 dni ciąży za mną a czuję się jakby to cała wieczność była
wyprawka jeszcze nie ogarnieta. Nawet majtek poporodowych nie mam. Kiedy ja to wszystko ogarnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 12:10
Anaaa90, nenusia, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81, Bajkaaa, Lunaris, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Jezuuu dziewczyny prawie godzinę was nadrabiałam! Ale tego produkujecie
wybaczcie że nie poodpowiadam na posty ale jestem zakręcona trochę
Pobrali 5 komórekDoktorek stwierdził, że jak na na mój jajnik po torbieli i endometrioze to ładny wynik. Jutro mam dzwonić czy coś się udało z tego stworzyć
Bocianiątko, lamka, Flowwer, Cheresta, _Hope_, Anaaa90, Meśka, Luna1993, olik321, Kotowa, nenusia, Yoselyn82, reset, Kargo31, nowa na dzielni, Rucola, Siwulec, Frelcia, Amy333, MaryAnn, Czrna 81, Asiek1214, Emiilka, Pomi, Bajkaaa, Diamond92, Sarna84, Karma88, Lunaris, pawojoszka, Izolda90, blue00, ANkaG, Lena21, E_w_c_i_a, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Jezuuu dziewczyny prawie godzinę was nadrabiałam! Ale tego produkujecie
Pobrali 5 komórekDoktorek stwierdził, że jak na na mój jajnik po torbieli i endometrioze to ładny wynik. Jutro mam dzwonić czy coś się udało z tego stworzyć
Bedzie Piąteczka czekać w kolejce
KateHawke lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Boszeee fakt nie kupiłam majtek poporodowych w jakim świecie Ty żyjesz, ja już mam spakowaną torbę i czekam na akcję porodową
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
KateHawke ciesze się bardzo! Bardzo!
-
nick nieaktualny
-
KateHawke teraz czekamy na efekty sexu na szkiełku i obyś miała takie ładne 4 blastki jak ja ♡♡♡ czyli w piątek się widzimy w Provita ?
KateHawke, Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Luna - spokojnie, ja i tak teraz mam mało czasu na odpisywanie, w weekend byłam u dwóch koleżanek po materiały, mam 20m2 podłogi w salonie zastawione kartonami z kserówkami! I jeszcze stoją na meblach ksiązki. Kiedy to ogarnąć się pytam?
Frelcia - powinnaś mieć wykaz badań, które wchodzą w Twój pakiet. Może zadzwoń tam i zapytaj, niech Ci wyślą listę. Z reguły działa to tak, że musisz mieć skierowanie od lekarza na badanie (tylko różnie - czasem od lekarza od nich czasem wystarczy od jakiegokolwiek lekarza, ale rzadko jest tak, że możesz sobie sama iść i żądać w ramach pakietu np. bety hcg;)).
Emilka - wysłałam Ci wiadomość prywatną, ale powtórzę tu, gdybyś nie zauważyła. Część materiałów do nauki mam w pdfie, mogę się podzielić
Iza - kciuki za Mamę!
Kate - kciuki Kochana! Byłam myślami rano z Tobą w klinice.
Ja zadzwoniłam do kliniki, rozmawiałam z panią mikrobiolog, która powiedziała, że z tym antybiotykiem to jesteśmy tak na granicy (przerwa od ostatniej dawki to będzie 15 dni) i że abstynencja 75 h jest w miarę ok, ale że mimo wszystko wynik może wyjść ciut gorszy niż rzeczywiście z uwagi na te antybiotyki. Jednak i tak zamierzam iść - jeśli wyjdzie ciut gorzej to może to M. zmotywuje np. do rzucenia palenia, a jeśli wyjdzie ok to będzie znaczyło, że ma siłaczy, którym nawet antybiotyk nie groźny
Hmm, u mnie dziwnie, bo dziś zauważyłam straszną ilość białego śluzu, ale takiego mega rozciągliwego (z 10 cm jak nic...). Cały czas mam w głowie historię Bajki, która mówiła, że też miał być cykl bezowulacyjny, a potem była późna owulacja. Mnie się ciężko nakręcać na to, bo jednak we wtorek pęcherzyk miał 8 mm, ale z drugiej strony: wczoraj były, może akurat jakieś owu się przypałęta, więc być może sobie dla sportu nasikam na coś za kilka dni. Smutno mi bez tego testowania z Wami!
Aha, Frelcia - jakbyś przejeżdżała na Słowację przez Kraków, mogę Ci kask pożyczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 12:33
KateHawke, Izape_91, Emiilka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 15:57
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Flowwer wrote:KateHawke teraz czekamy na efekty sexu na szkiełku i obyś miała takie ładne 4 blastki jak ja ♡♡♡ czyli w piątek się widzimy w Provita ?
o której mam Cię wypatrywać moja mała blondyneczko
Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Kurczę tak czytam o tej prolaktynie i faktycznie to może być to. Tym bardziej że jest sprzężona z TSH, które w pierwszej fazie miałam za wysokie. Zachodze w głowę czemu lekarz tak szybko zostawił ten temat. Muszę koniecznie z nim porozmawiać o tym w piątek.
Wpadłam też na to, że jak będę u reumatolog mojej w lutym to poproszę ją o skierowanie na dokładniejsze badania. Dobrze żyje z tą babką i po prostu spytam czy da mi na te wszystkie badania które Flowwer podpowiadała kilka dni temu i bociek dziś. Może się uda zaoszczędzić trochę kasy i w marcu ruszymy pełną parąbo szczerze mówiąc nie liczę na to że teraz jest szansa się udać
Flowwer lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Jezuuu dziewczyny prawie godzinę was nadrabiałam! Ale tego produkujecie
Bosko! Teraz mega trzymam kciuki!KateHawke lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
-Monika- wrote:Dziewczyny jestem 7 dpo i normalnie ten kaszel mnie zamęczy, czasem nawet oddechu nie moge zlapać, czy przynajmniej moge wziąć polopiryne s na wypocenie?
Reset trzymam kciuki żebyś powtórzyła historię Bajeczkireset, -Monika- lubią tę wiadomość