NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:Rucola superaśnie niech się zdrowo rozwija!
Jak Ty się w ogóle czujesz? "dolega" Ci coś?
Lunaris sniłas mi się dzisiaj, tzn wiedziałam we śnie, ze to Ty. W tym cyklu masz ciążę gwarantowaną, tylko się przyłóż :*Lunaris, Bocianiątko, Flowwer, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Iza - jak Mama?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rucola wrote:Dolega mi obżarstwo, które jest jedynym lekarstwem na mdłości reszta do przeżycia, bóle piersi, czy delikatne kłucia w podbrzuszu
Lunaris sniłas mi się dzisiaj, tzn wiedziałam we śnie, ze to Ty. W tym cyklu masz ciążę gwarantowaną, tylko się przyłóż :*
Tak tak czytałam Mam nadzieję że się spełni! Nawet postanowiłam odłożyć focha na po weekendzie Moja duma nie pozwala mi łasić się do Ciastka ale moje hormony i ciąg do macierzyństwa zabiły dumę. Niesamowite! Nie zdarzyło mi się to przez 36 lat
Ps zajadanie mdłości to dobra metodaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 22:06
Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Rukola gratki!! Ty lepiej powiedz co Ty jesz, że maleństwo tak rośnie hehe. Mąż też był z Tobą na wizycie posłuchać serduszka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 22:23
Siwulec, Anaaa90, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, cudowne wiadomości!
Jak zafasolkuję to pójdę w Twoje blogowe ślady w końcu ma być mama-biologSiwulec, Anaaa90, Lunaris, Sarna84, Rucola, moli5, JustynaG lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Rucola, cudowne wiadomości!
Jak zafasolkuję to pójdę w Twoje blogowe ślady w końcu ma być mama-biolog
mama-bocio-biologBocianiątko, Anaaa90, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Niestety nie, bo nie byłam u lekarza prowadzącego, bo ma urlop, ale już nie mogłam się doczekać Serduszka i poszłam do ex-gina a jem wszystko co nie ucieka i nie jest mięsem
przeczytałam bloga i mimo, że znam szczęśliwe zakończenie to z niecierpliwością czekam na kolejne wpisyBocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
-
To świetny pomysł- myślę że wiele dziewczyn boryka się z takimi problemami jak my i niestety przechodzi przez kilka gabinetów w ciągu kilku (nastu) lat czekając na trafioną diagnozę. Same widzicie jaki poziom wiedzy mają niestety lekarze Chcesz mieć dzieci-diagnozuj się sama!
Mi też wymyślali od hipochondryczek i że sobie problemów na siłę szukam "młoda jesteś w końcu zajdziesz" nawet nie chcę myśleć co by było gdybym zostawiła to i czekała aż "samo się"
Uciekam spać dziewczyny! Od jutra chyba zacznę sikać na owulaki i sprawdzać nowe paski w akcji Dobranoc! Rucola słodkich snów! hi hi hiRucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:
Uciekam spać dziewczyny! Od jutra chyba zacznę sikać na owulaki i sprawdzać nowe paski w akcji Dobranoc! Rucola słodkich snów! hi hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 22:36
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola super! . Kawał młodego człowieka
Tak się zastanawiam czy nie zrobić tego sikanca w piątek dziewczyny. W związku z tym dzisiejszym bólem jajników i podbrzusza. Cyce mi spuchly. Jak ściągam stanik to jest ból. Póki są na uwięzi to tak nie bolą, może dlatego że i bez opuchlizny są duże... Teraz mnie nic nie boli, ale czuję lewy jajnik. A tak pomyślałam o tym piątku, bo poniedziałek dla mnie był pechowy, a że ja przekora jestem urodzona w halloween wiedźma jedna to może piątek będzie szczęśliwy dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 22:37
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Dziewczyny mam strategiczne pytanie stwierdziłam że biorę się za siebie i od przyszłego tygodnia kupiłam karnet na fitness pt Nowy Rok, Nowa ja powiedzcie mi... jak będę ćwiczyła co drugi dzień to nie przeszkodzi to moim planom ciazowym? Zamierzam chodzić na body shape, step, Total bc i zumbe. Naczytalam się bzdur i teraz nie wiem
-
nick nieaktualnyJestem śpiąca nie jestem jeszcze bo późno wróciłam do domu to sobie poczytam ale mam do Was pytanie szczególnie tych ekspertem od śluzu po wczorajszych wieczornych teraz po dlugiej przerwie w chodzeniu do toalety możliwe jest żeby sperma była w śluzie? Bo aż lało się takim mega sprężystym czyli rozciagliwym jak guma śluzem? Ale to 10dc i nawet nie mam jeszcze owulaków kurczaki ?!?!!
-
nick nieaktualnyRucola wrote:dziewczyny mój Okruszek to już nie okruszek, tylko 1,57cm Człowieka!!! W półtora tygodnia przyspieszył datę porodu o 4 dni skubaniec A Serduszko bije cudownie. Życzę każdej z Was, aby mogła przezywać to co ja teraz :*
Ja po wizycie... Pan dr zachwycony że się udało tak szybko ..to były mój pierwszy cykl stymulowany przez niego , zalecił kwas foliowy 2 mg actifolin , acard kontynuować duphaston 2 x 1 i dodatkowo luteinę dopochwową też 2x1... kolejna wizyta w niedzielę 28 obstawia wtedy betę na poziomie 1500 więc może coś zobaczymy ....dziś endometrium "piękne i ewidentnie ciążowe "Lunaris, Rucola, Flowwer, blue00, MOJE, Siwulec, JustynaG lubią tę wiadomość
-
ANkaG wrote:Jestem śpiąca nie jestem jeszcze bo późno wróciłam do domu to sobie poczytam ale mam do Was pytanie szczególnie tych ekspertem od śluzu po wczorajszych wieczornych teraz po dlugiej przerwie w chodzeniu do toalety możliwe jest żeby sperma była w śluzie? Bo aż lało się takim mega sprężystym czyli rozciagliwym jak guma śluzem? Ale to 10dc i nawet nie mam jeszcze owulaków kurczaki ?!?!!
A jak długie masz cykle? czasem owulacja lubi pojawić się wcześniej i płodny śluz też. Nasienie też jeszcze może być w śluzie- z szyjki.
Asiek Gratulacje
Teraz już na prawdę idę spać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 22:47
Asiek1214 lubi tę wiadomość
-
Ładny mam Avatarek?
Luna1993, reset, Flowwer, Bocianiątko, Siwulec, olik321 lubią tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:Ładny mam Avatarek?
-
Lunaris wrote:Przewaniliowy słodziutki!
Proszę o odp odnośnie pytania o testowanie. Jutro odczyta. Lecę spać bo jutro do pracy...Bocianiątko lubi tę wiadomość