NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Byłam dzisiaj u Doktorka i miałam zacząć stymulację. Po 3 tygodniach antyków i 9 zastrzykach Gonapeptylu mój progesteron wynosi 14 a estradiol 142... No pochlastać się można- przecież ostatnio po takim zestawie miałam malutkie wartości a tu doopa... W piątek mam przyjść znowu.
-
Hej Motylek mam nadzieje na I I, zobaczymy czy będzie @.
Tylko z tego co widzę to muszę być ostrożna ze wstawianiem zdjęć testu bo
niezła się sprzeczka wywiązuje :b
Tak propo - Luna, dla mnie coś tam jest, ale najlepiej zobaczysz sama mając go
przed nosem bez flesza
Trzymam kciuki za drugą krechę.Luna1993 lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️27
💆🏼♂️29
🐈 ♥️
starania od 2018
🕊🕊🕊🕊🕊
1 cs po przerwie 🍀
12:08 - 10dpo ⏸
beta 12.08 - 13,4 mlU/ml prog - 24,50 ng/ml
beta 16.08 - 178 mlU/ml prog - 29,10 ng/ml
beta 18.08 - 453 mlU/ml prog - 32,67 ng/ml
beta 20.08 - 942 mlU/ml
beta 24.08 - 4960 mlU/ml
14.09 - 18 mm szczęścia 💙
13.10 - 💪🏽🏋🏽💙
18.11 - 247g chłopaka
27.01 - 1400g chłopaka
20.04.2023 💙 czekamy -
Bunia przekażę zalecenia meżowi dobrze, że ten czosnek po bzykanku a nie przed, bo mogłoby nie być żadnego bzykanka po czosnku
U mnie cos plamienia cichną. Ja już nie wiem co jest grane. W poprzedniej ciąży też miałam plamienia, ale to był zły zwiastun. Jutro rano sikam.Bunia86, Luna1993, lamka, Amy333 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualny
-
Heheh, a jednak dorobicie sie majątku na czosnku.. Ale jeszcze podobno dowcipnie miało być ;p
Amy333 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Luna1993 wrote:Powiem jedno. Wypierda**j
Luna1993, KateHawke, pakatasia96, Cheresta, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Cheresta, mi owulaki wychodziły w ciąży tak piękne, jak nigdy
Kingulla czosbek świeży, po owulacyjnym bzykanku, ale to mąż musi na kanapeczce położyć i przynieść do łóżka
mowisz ze trzeba brac czosnek po seksie? taki normalny? ile tego czosnku?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kingulla wrote:Amy czosnek taki świeży czy w kapsułkach?
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylek85 wrote:Heheh, a jednak dorobicie sie majątku na czosnku.. Ale jeszcze podobno dowcipnie miało być ;p
Motylek85, Meśka, Yoselyn82, lamka, Izape_91, Kingulla, ANkaG, Amy333, Czrna 81, Emiilka, Sarna84, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Ty się złościsz a jedyna prawdę Ci mówię. Jak Ci nie wyjdzie to będzie placz
Bocianiątko, Amy333, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Hope, no właśnie co ten prog taki wyskoki? Może na wszelki wypadek siknij na test? Który masz dc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 19:33
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Amy333 wrote:swiezy i smierdzący. Ja zjadlam po bzykanku 4 kromki, takze tego...
ja uwielbiam czosnek na kanapce mniam mniamAmy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Pakatasia96 wstawiaj tu tylko tak czasem bywa.
Luna ja widzę kreskę może nie różowa, ale widzę. I to dość ładną czasem jak ktos wstawi zdjęcie to muszę powiekszac zmniejszać, przejść na kompa i znow ta sama procedura. A tu poprostu ja widzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 19:32
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
pakatasia96 wrote:Hej Motylek mam nadzieje na I I, zobaczymy czy będzie @.
Tylko z tego co widzę to muszę być ostrożna ze wstawianiem zdjęć testu bo
niezła się sprzeczka wywiązuje :b
Tak propo - Luna, dla mnie coś tam jest, ale najlepiej zobaczysz sama mając go
przed nosem bez flesza
Trzymam kciuki za drugą krechę.
Ty się nie przejmuj tym, my uwielbiamy teściki, teściory, testunie oglądać Akurat sytuacja z "koleżanką" ciągnie się od dawna. Ja sama się nigdy nie odzywałam ale dzuś to juz nie wytrzymałam i musiałam nakarmić trolla
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Bo to trzeba penisa wysmarowac tym fertil gelem, do niego przykleić czosnek i mąż aplikuje
To podzielcie sie ze mna slawa i pieniądzem to ja wymysle jakąś ekstra masc łagodząca wszelkie podrażnienia!Amy333 lubi tę wiadomość
KateHawke na pewno w piatek beda lepsze wyniki i bedziesz mogla rozpoczac stymulacje.. trzymam mocno kciuki!
Lamka trzymam kciuki za maluszka i za przyjaciolkeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️