NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wiem czemu wy się tak uparlyscie na tą barwę moczu
Ja nie wiem czy pamiętacie robiłam test popołudniu a mocz był prawie przezroczysty i z dodatkiem jakiegoś śluzu a wyszły dwie kreski, więc proszę was nie lamcie się tylko dlatego że sik jasny
P. S. Wywala mnie dziś z roboty bo nie robię kompletnie nic..ANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Dziewczyny nie wiem czemu wy się tak uparlyscie na tą barwę moczu
Ja nie wiem czy pamiętacie robiłam test popołudniu a mocz był prawie przezroczysty i z dodatkiem jakiegoś śluzu a wyszły dwie kreski, więc proszę was nie lamcie się tylko dlatego że sik jasny
P. S. Wywala mnie dziś z roboty bo nie robię kompletnie nic.. -
Bocianiątko wrote:to dopiero w 3 trymestrze
https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie porady, spróbuję przełożyć wizytę u hematologa na wcześniej i wezmę większa dawkę Acardu. Trzymam kciuki za Wasze testyKateHawke lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Dziewczyny nie wiem czemu wy się tak uparlyscie na tą barwę moczu
P. S. Wywala mnie dziś z roboty bo nie robię kompletnie nic..
Nie wywalą, jesteś chroniona!!!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Mysss niech ojciec walczy rak pęcherza to nie wyrok, zależy jaki G numer ma.
Karolina twoja córka jest boska !!!! mix czy nie mix najważniejsze że ma odpowiednich właściceli
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Lucia trzymam kciuki, że to dopiero 9 dpo :*
Monika to może lepiej jutro rano? Chyba że nie wytrzymasz to czekamy dzisiajLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Mysss niech ojciec walczy rak pęcherza to nie wyrok, zależy jaki G numer ma.
Karolina twoja córka jest boska !!!! mix czy nie mix najważniejsze że ma odpowiednich właściceli
Floo to synuś! Synuś mamusiFlowwer lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Flowwer wrote:Mysss niech ojciec walczy rak pęcherza to nie wyrok, zależy jaki G numer ma.
Flo, mój tato prawdopodobnie rak prostaty. Póki co miał robiony marker nowotworowy i mega podwyższony. -
_Hope_ wrote:O takie mam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/225b02f75733.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4c1f68e00a1.jpg
Bardzo dobre testy, przetestowalam je juz w kwietniu zeszlego roku obie ciaze wychwycily mi w 9dpo (ostatnio beta w tym dniu wynosiła 9,6). Nigdy nie pokazaly mi drugiej kreski jak ciazy nie bylo, takze polecamLuna1993 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Moim zdaniem w 10 dniu cyklu zobaczysz tylko ewentualnie ile pęcherzyków zaczyna rosnąć. Szkoda ,że nie ma miejsc przypadających na dni zbliżone do Twojej owulacji.
Ja bym raczej nie szła tego 10 dnia. -
Kochane przepraszam że się nie udzielam ale cały czas Was czytam
Nie wiem czy po tym Castagnusie się tak dziwnie czuję czy mój mózg już wariuje od tego wszystkiego ale od 4 dni bolą mnie jajniki i mam skurcze macicy, do tego dzisiaj kłuje mnie w pochwie... A dopiero 17dc aaaaaZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże i ja sobie w tym miesiącu rekreacyjnie zatestuje, jeśli zdążę moje cykle to ostatnio się w cały świat poplatały...
Flo a Ty się wcale nie przejmuj, tym co piszą na sierpniowkach, wczoraj sobie poczytałam i powiem Wam choć się nie udzialam tak mocno, to na wpis, że my tutaj ciąż zazdrościmy naprawdę zrobiło mi się przykro... Wydawałoby się, że kobiety w ciąży to powinny tryskać empatia. Smutne to.
Idę dziewczyny do dentysty, trzymajcie kciuki.Luna1993, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia czekamy na info o co chodzi!
Monika sikaj.
Mysssss bardzo mi przykro, ale markery markerami, to jeszcze nie wyrok.
Reset dobrze że jest lepiej!
Ja leżę i piję kawę zrobioną przez M, jem ciacho, dostałam kwiatki rocznicowe i boli mnie brzuch jak cholera.
My w tym miesiącu raczej odpuszczamy, skoro leczenia i tak nie będę miała włączonego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 13:13
-
Udało mi się umówić do gina na NFZ i to już na 21 lutego tak prowizorycznie jakby ten z InviMedu olał sprawę z prolaktyna i naciskał na inseminację
lamka też bym zjadła jakieś dobre ciacho czekoladowe na przykładWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 13:20
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Za miesiąc mam mieć znów HSG. Bo wygląda na to jakby to był jakiś opór.moze to być chwilowe, jak za mc znów nie wyjdzie hsg to po kolejnym mcu zrobią mi laparoskopie...
Ech...najlepiej niech się wypowie ktoś, kto miał zdiagnozowaną obustronną niedrożność- jak wyglądało HSG tzn. czy podobnie jak u Ciebie. Mamy kogoś takiego? Bo nie mogę sobie przypomnieć...PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra