NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja pije drynia za te dwa kropki
Rucola, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:https://zapodaj.net/ae068222eda50.jpg.html
takie cuda u mnie, nawet nie wiem co napisać
Oh Rucola, ale 'wpadliście'
A ktoś twierdził że mojego dzisiejszego Wielkiego Ludzia nie pobije.
Wygrałaś dzisiejsze starcie
GratkiBocianiątko, blue00, Rucola, justyna14, Ptysia, olik321, Karma88, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Rucola omg, ale nowina! Dwa szczęścia!!! Podwójne gratulacje
Problemik zgodnie z opinią reszty dziewczyn zdecydowanie jestem za Twoim sikaniem jutro rano. Ta beta nagle taka niska, a przecież beta spada wolniej niż rośnie (tak mi się zdaje przynajmniej).
Ja jak na razie zostałam mamą w simsach i mam trojaczki! Haha, oby to był dobry znak na ten rokBocianiątko, KateHawke, justyna14, Lunaris, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:ja co rusz coś łapię od wakacji,jak nie zapalenie dróg moczowych to infekcje intymne,ale dostałam już globulki i antybiotyk,może w końcu da mi pożyć dłużej bez
Blue, a dostałaś też coś dla swojego Mka?
Podobno w infekcjach intymnych, szczególnie nawracających warto przeleczyć obu partnerów. -
-Monika- wrote:Ja mam opryszczkę od wigilii i do tej pory mi nie przeszła, a w sylwestra nie mogłam ust pomalować bo skórka mi cały czas schodzi w tym miejscu i skóra nie dość ze krwawi to jeszcze jest śliska i nic sie nie trzyma... Kurdem.
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny lekarz ocenił szanse na bliźniaki jako 50/50, powiedział, że jeden to może być pseudopęcherzyk, więc na razie mam być powściągliwa, kolejne usg za tydzień, dostałam clexa, duphaston i reszta to co było czyli encorton, clucophage, acard
justyna14, Bocianiątko, JustynaG, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Oh Rucola, ale 'wpadliście'
A ktoś twierdził że mojego dzisiejszego Wielkiego Ludzia nie pobije.
Wygrałaś dzisiejsze starcie
Gratki
Przecież na teście były tylko 2 kreski pozdrowienia dla panan ^^KateHawke, MamaFabianka, Bocianiątko, Ania1003, Meśka, Bajkaaa, Morusek, Flowwer, Sarna84, Agniechaaaa, Bunia86, Emiilka, nenusia, Lunaris, Karma88, pawojoszka, carolla90 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:No właśnie nie zabardzo lubię akurat nie trafione. A radler zero piłam dla smaku a nie dla popicia. Poza tym ja alko nie pije ogólnie a co dopiero w ciąży
KateHawke, innamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość