NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8acc085a50e.jpg
takie cuda u mnie, nawet nie wiem co napisać7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Piateczka! Też nie wnoszę za to często qrwie. To może wnoszę chociaż qrwienie
Biała kreska hmmm często na teście jak całe pole nie jest białe (albo wyschnie na żółto albo jest zabarwione na rozowo) kreska z odczynnikiem wydaje się biała aż świecąca na biało. Oczywiście jak odczynnik nie zareagował na hcg.
A testy są takie podstępne ze przed kreską testową potrafi się zebrać różowy barwnik i tak zaschnac. I udaje wtedy cieniutka kreskę ciążową.
Piąteczka za qrwienie!_Hope_ lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
O tu przy odrobinie wyobraźni możemy zaobserwować obydwa zjawiska. Białą kreskę na żółtym tle oraz cienkie wyschniete coś co udaje kreskę testową ale tylko się o nią opiera.
Teraz sobie wyobraźcie ze czytała to Krystyna czubowna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e811a68955e6.jpgAnaaa90, Czrna 81, Luna1993, Bocianiątko, ANkaG, blue00, innamorata88, Amy333, Rucola, Morusek, Sarna84, Bunia86, nenusia, KateHawke, Freyka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Poczekaj moja droga jak Ty będziesz bliziutko testowania, wtedy pogadamy
Uciekam, bo o 5 mam pobudkę i najmodniejsze zajęcia na całych studiach eh chciałabym się bronić w czerwcu ż brzucholem
ale ja nie sikam jak @ nie przyjdzie to idę na betę nie zamierzam sobie nerwówki fundować ZNOWU -
Czrna 81 wrote:A widzisz, to nawet banana mądrzejsza ode mnie
Piąteczka za qrwienie!Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Hope to u mnie różowa się oparła o białą, a ja głupia zawsze myślałam że róż się nie pojawi jak nie ma hcg. Człowiek się uczy całe życie
PS. Te oparte pindy są najczęściej bardzo cieniutkieLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Ale u Luny postawiła diagnozę "biała kreska" a ja nawet nie wiedziałam o chooj chodzi haha
Luna teraz jeszcze bardziej trzymam kciuki za dwie tłuste krechy!
A to nie, moja była tłusta szaro różowa :p jutro albo + albo okres bo tak mnie cycki bolą jak nigdy.
Chyba idę spać więc do jutra :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 22:36
Czrna 81, Meśka lubią tę wiadomość
-
Anaaa90 wrote:Tak ma 14;-(
-
Luna1993 wrote:Kochana Ty wiesz jak ja się boję, że nie jestem w ciąży i nie będę mogła zrobić Panan na złość? :p
Luna1993, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Ptysia wrote:Ja miałam 13,3, możemy sobie przybić piątkę;/ z tym, że ja zrobiłam odrazu mutacje dna i czekam na wynik i nakupiłam też wszystkie suple z metylowanymi formami i do tego betainę i czekam aż przyjdą. i mam nadzieję, że spadnie jak będę to brać. a robiłaś do tego kwas foliowy?
-
ANkaG wrote:Amy i dalej mąż nie wie? Będzie mu mi smutno chyba że nie może się razem z Toba od początku cieszyć
Zamowilam wczoraj bodziaka takiego dla tatusia:) w neutralnym bialym kolorze. W planach mam jutro siknąć na zoltego bobotesta i w czwartek lub piatek bedzie mega niespodziankowy wieczór:-)Luna1993, blue00, ANkaG, Rucola, Flowwer, lamka, MOJE, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Kochana jak nie tak to inaczej damy rade
Amy, Rucola cóż tu się dzieje ❤️❤️❤️
Panan widzę z nowym rokiem łapie formęLuna1993, Bocianiątko, Meśka, Czrna 81, Amy333, Bajkaaa, Rucola, Flowwer, Sarna84, Bunia86, KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości