NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Dziewczyny, poprawiłyście mi dziś humor ciążowymi dlugopisami i śmietnikami Atmosfera na styczniowym wątku jest niesamowita.
Melevis, Lenka jest cudowna
Emiilka, idziesz jutro na betę? To nawet nie jest bladzioszek, kreskę dobrze widać. A po Ovitrelle z tego co pamięta po 12 dniach nie powinno już być śladu.
Summer, idę na betę jutro. Wyniki mam zwykle koło 15:00. Kreska wyszła w czasie, więc po cichutku liczę, że coś się zadziało. W zeszłym miesiącu w tym dniu cyklu miałam betę 2. Na moje oko kreska jest mocniejsza od bety 2, ale jutro się przekonam. Dziewczyny, ładnie się uśmiecham o kciukilamka, Asiek1214, innamorata88, Bajkaaa, Morusek, olik321, Karma88 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Kochana, dopiero weszłam na OF i przeczytałam posta
Jestem 13 pełnych dni po Ovitrelle, 14 licząc dzień zastrzyku, który był o 12:00.
Oto mój dzisiejszy bladzioch:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6af0260781d1.jpg
Jejku, tak bardzo bym chciała żeby czar jutro nie prysnął...Emiilka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lucia88 wrote:Cześć dziewczyny!
Odzywam się dopiero teraz, bo byłam trochę podłamana...
Moja beta jest nieaktualna, w laboratorium pomylili próbki krwi, w sumie wolę to niż kolejną cb.
A @ jak nie było, tak nie ma.Czarna81
22 cs. -
Kingulla wrote:Jaj wy wstawiacie te zdjecia ze tak je widac od razu? Probowalam z tymi img ale nie udalo sie. Bozeeee jaka zacofana jestem :p
Kingula, ja skorzystałam z instrukcji Hope na pierwszej stronie wątku Na portalu Zapodaj musisz wejść w zakładkę "na forum", załadować fotkę i skopiować 3 link od góry i wrzucić w posta na forumKingulla lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyEmilka ja Ci wróżę ciążę!
Kingulla moim zdaniem porządny bladzioch.
Lucia jak to w laboratorium pomylili? To niech zrobią znowu na ich koszt.
Frelcia trzymam kciuki za dofinansowanie i wiem, że niedługo będziesz w ciążyEmiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Emilka jutro marsz na bete a wieczorem swietujemy. Tak bardzo się cieszę !!! Ty juz masz bete do porównania, prawda ? Robiłaś wczoraj sikańca ?
Rucolka, tak betę robiłam miesiąc temu dokładnie w dzisiejszym dniu cyklu i wyszła 2. Wczoraj też sikałam, od czterech dni sikam Wydaje mi się, że wczoraj kreska była bledsza, ale nie wiem, czy sobie nie wmawiam Dobra, Dziewczyny, koniec nakręcania, bo jutro będzie płacz... Ale cholercia, no kreska jest...12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
Emiilka wrote:Kochana, dopiero weszłam na OF i przeczytałam posta
Jestem 13 pełnych dni po Ovitrelle, 14 licząc dzień zastrzyku, który był o 12:00.
Oto mój dzisiejszy bladzioch:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6af0260781d1.jpg
Jejku, tak bardzo bym chciała żeby czar jutro nie prysnął...
Co ja piszę to krecha piękna !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 18:23
Emiilka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyLucia88 wrote:Cześć dziewczyny!
Moja beta jest nieaktualna, w laboratorium pomylili próbki krwi, w sumie wolę to niż kolejną cb.
A @ jak nie było, tak nie ma.
Emilka to musibyc Mały Bobasek w brzuszku :-*Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Ale jak to qrwa pomylili?!! Powinni następną Ci zrobić za darmo! I to z progiem gratis! Skoro @ nie ma to jest nadzieja
Zwrócili mi kasę, bo przecież robiłam 300 km od domu i nie pojadę drugi raz.
Na razie czekam, dzisiaj 4 dni opóźnienia.
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia co Ty opowiadasz? Matko tak mi przykro ale wszędzie pracują tylko ludzie, nie oszukujemy się.... Człowiek się też myli... Ale na Ciebie zbyt duzo złego spadaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Cześć dziewczyny!
A @ jak nie było, tak nie ma.
Lucia, Kochana, ale pomylili próbki tej bety, która wynosiła 13? Czy powtarzałaś dzisiaj i tą z dzisiaj pomylili? Kochana, trzymam mocno kciuki, żeby się jednak okazało, że to kropek i ma się dobrze. Powtarzasz jutro betę?
EDIT: Kochana, już doczytałam, że daleko od labu mieszkasz. Trzymam w takim razie kciuki, żeby wredna @ nie przyszła i żebyś za parę dni zabetowałą ponownie! A wtedy beta ma wyjść już bajecznaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 18:25
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Myślałam o Tobie, a jaki wynik wyszedł? Ja u Ciebie wciąż mam nadzieję, temp jest ładna.
Emilka to musibyc Mały Bobasek w brzuszku :-*#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście, jeśli do jutra nie będzie @, to pójdę na betę.
No właśnie, "Erratum humanus est".
Zdecydowanie wolę taki zawód, niż być w ciąży, a za chwilę już nie. No i uff...to wysokie TSH nie jest moje!Czrna 81 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyRucola wrote:Super suwaczek
Trochę mi nie pasuję do mojej Pannicy z Avatarku, ale myśle że się pogodząWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 18:28
Rucola, ANkaG, KateKum, Bajkaaa, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Rucolka, tak betę robiłam miesiąc temu dokładnie w dzisiejszym dniu cyklu i wyszła 2. Wczoraj też sikałam, od czterech dni sikam Wydaje mi się, że wczoraj kreska była bledsza, ale nie wiem, czy sobie nie wmawiam Dobra, Dziewczyny, koniec nakręcania, bo jutro będzie płacz... Ale cholercia, no kreska jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 18:28
Emiilka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021