NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamuś, Kochana, nie jesteś naiwną frajerką, bo działasz i cały czas robisz nowe badania, żeby sytuacja się nie powtórzyła. Bardzo dobrze, że wierzysz, że teraz już będzie dobrze - jak napisała Ana - pozytywne myślenie to połowa sukcesu. Kochana, co możesz to robisz - pozwól sobie na dobre myśli. Ja pamiętam jak dzisiaj słowa Siwulec - "nie zaszkodzi być znowu szczęśliwą". Dało mi to do myślenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 20:49
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Boćku, wysłałam zaproszenie do przyjaciółek i napiszę Ci w wiadomości prywatnej moje namiary na FB Dziewczyny, może jeszcze któraś chce mieć mnie w znajomych? Hihi, kocham Was
Bocianiątko, Anaaa90, Morusek, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Karma88 lubią tę wiadomość
Emilka ale Ty chyba miałaś ładnego proga 38???
Zobaczysz będzie dobrze:) strasznie się cieszę, że chociaż Tobie się udało♥️
Ehh a @ dalej nie ma...
Siedzę i pracuje bo muszę wszystko co mam do zrobienia do jutra ogarnac....Emiilka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Witam sie z e- ciociami mam ponad 2 cm. I mam dokladnie 9+0 tygodni serduszko bije jak dzwon i w koncu moja mama sie troche uspokoila
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a39a5a9d9aef.jpgYoselyn82, Bocianiątko, reset, _Hope_, Anaaa90, Emiilka, agulineczka, Izape_91, Kingulla, Luna1993, lamka, blue00, Karolina90, KateHawke, JustynaG, Morusek, olik321, Izolda90, Kotowa, ANkaG, Flowwer, Lunaris, Anna Stesia, Koteczka82, Czrna 81, Pomi, amb83, E_w_c_i_a, Barbarka1984, Diamond92, Bajkaaa, Amy333, Karma88, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
A moze utworzyc nasza grupe starazek na fb
Bocianiątko, Emiilka, lamka, Morusek, innamorata88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Izape_91 wrote:
Ehh a @ dalej nie ma...
Nie myślisz o tym, by jutro siknąć na bobo?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bocianiątko wrote:
Anaaa, super lekarz! dziewczyny Ci już wszystko napisały badania plus hematolog Jeśli dłużej będziesz miała problem z zajściem można też pomyśleć o heparynie już od owu, ale to zależy od wyników krzepnięcia... Mnie tak zasugerował wlasnie hematolog
Bociuś tak mam zamiar na dniach porobić te badania, zastanawiam się tylko czy nie poczekać z tym hematologiem, bo mam podjechać w 12dc do gina i zobaczymy co mi powie (chyba, że się uda bez stymulacji , kurde ja dalej w cuda wierze:D)
On jest dobry w te klocki, więc może coś poradzi skoro od razu zalecił heparyne?
czy jednak nie czekac?
Już głupieje od tych badan -
Izape_91 wrote:Emilka ale Ty chyba miałaś ładnego proga 38???
Zobaczysz będzie dobrze:) strasznie się cieszę, że chociaż Tobie się udało♥️
Ehh a @ dalej nie ma...
Siedzę i pracuje bo muszę wszystko co mam do zrobienia do jutra ogarnac.... -
Carrolla, przecudny Miś Haribo!
Yos, jestem za!
Ania, moja gin była zdecydowana na heparyne od pozytywa ale jak hematolog zobaczył moje wyniki to powiedział że już na etapie implantacji może być problem przez PAI i nadkrzepliwość, stąd heparyna cały cykl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 20:56
carolla90, Anaaa90 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Monia tule jestem z tobą i pocieszam tak jak ty mnie wczoraj. Zobaczysz jeszcze wyjdzie słońce
Emilka zazdraszczam i serdecznie gratuluję
Dziewczynki mam problem od piątku na noc luteina dowcipna a od wczoraj taki ból podbrzusza jakbym zamiast macicy miała kamień. To skutek uboczny luteiny czy może przestymulowane jajniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 20:58
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Carolla, piękny Gumiś! Rośnijcie dalej zdrowo
Izunia, próg był ładny, ale to było po Ovitrelle. Doczytałam w ulotce, że ma m.in. za zadanie wspomóc ciałko żółte i progesteron. Dlatego ciekawa jestem dzisiejszego wyniku, którego dalej nie ma. Wyobraźcie sobie co by było, gdybym dalej na betę czekała!Izape_91 lubi tę wiadomość
Yoselyn82 wrote:A moze utworzyc nasza grupe starazek na fb
Bocianiątko, Emiilka, KateHawke, Anna Stesia, Anaaa90, Siwulec, Jedna_z_Wielu, amb83 lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Carrolla, przecudny Miś Haribo!
Yos, jestem za!
Ania, moja gin była zdecydowana na heparyne od pozytywa ale jak hematolog zobaczył moje wyniki to powiedział że już na etapie implantacji może być problem przez PAI i nadkrzepliwość, stąd heparyna cały cykl... -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Nie myślisz o tym, by jutro siknąć na bobo?
Najgorsze jest to ze 9 lutego mamy wizytę w klinice i myślałam że zdążę porobic badania ... A zaraz się okaże że będę wtedy w połowie okresu... A wtedy wizyta jest bez sensu... I znowu odkładanie wszystkiego w czasie. Ehh, czy to wszystko nie moze iść tak jak powinno, na każdym kroku jakieś problemy..
Nawet cycki mnie nie bola, więc równie dobrze może nie przyjść wcale... chyba coś się pochrzanilo.
Dziewczyny czy po CLO cykl się może rozjechać??
Hope dodam jak będę na laptopie, wkurzona dziś jestem i szaleje :p
Carolla rosnijcie zdrowo♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 21:10
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny