NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Monia zrób proga w 7dpo w następnym cyklu. Tak to niestety na dwoje babka wrozyla. Albo organizm wiedział ze nici z ciąży i nie marnowal energii na produkowanie proga albo masz turbo niedomoge
Póki co nie chce mi się o tm wszystkim teraz myśleć... -
-Monika- wrote:A coś dałoby gdybym brała wcześniej progesteron? Brałam od zagnieżdzenia czyli od 10 dpo
Progesteron wpływa na dobrą jakość przygotowania macicy do przyjęcia zarodka
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
-Monika- wrote:A coś dałoby gdybym brała wcześniej progesteron? Brałam od zagnieżdzenia czyli od 10 dpo
Monia, nie, nie, nie, nie zgadzam się!
To Twoja trzecia cb?
Robiłaś już diagnostykę w tym kierunku?
Życzę Ci szybkiego wykrycia wroga, nie tak jak u mnie...
Ja nadal czekam na analizę genetyczną naszych dziewczynek, może to coś wyjaśni, wyniki mają być w tym tygodniu.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyLucia88 wrote:Monia, nie, nie, nie, nie zgadzam się!
To Twoja trzecia cb?
Ja nadal czekam na analizę genetyczną naszych dziewczynek, może to coś wyjaśni, wyniki mają być w tym tygodniu.
2 ciąża - zdrowy chlopczyk
3 ciążą - prawdopodobnie pozamaciczna
4 ciąża - jeśli to można nazwać ciążą.
-
Lucia88 wrote:Monia, nie, nie, nie, nie zgadzam się!
To Twoja trzecia cb?
Ja nadal czekam na analizę genetyczną naszych dziewczynek, może to coś wyjaśni, wyniki mają być w tym tygodniu.
a czemu robilas badania genetyczne dziewczynek skoro nie mialas poronienia w sensie samoistnego tylko wypadek?innamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Dzisiaj sobie popłacze, bo dochodzi do mnie że moglabymbyc w ciąży.
Jeszcze raz dziękuję
trzymaj kochana... tule mocno..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyMonia myślę, że u Ciebie było podobnie jak u mnie, czyli progesteron niski, bo organizm już wiedział, że ciąża się nie utrzyma. U mnie gin stwierdził, że najprawdopodobniej branie proga by w tym przypadku nie pomogło, no ale na dwoje babka wrozyla.
Tylko zastanawia mnie ten ciemny test. Bym jeszcze chyba na Twoim miejscu siknęła jutro z rana. Ja przy becie 5 miałam kreskę, której nie uchwyciłabym aparatem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 20:30
-
-Monika- wrote:Dzisiaj sobie popłacze, bo dochodzi do mnie że moglabymbyc w ciąży.
Jeszcze raz dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 20:31
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Moniś, dzisiaj masz prawo popłakać, ale od jutra walczymy dalej! Kochana, porobisz badania i wdrożysz odpowiednie leczenie. Trzymam kciuki za Twoją dalszą walkę! Jesteś silna kobietka, dasz radę
Dziewczynki, Emek reprezentuje póki co umiarkowany optymizm, bo jak twierdzi, już raz się cieszył. Ale widzę po nim, że promienieje Żartuje, że jego plemniki to mocarze (u nas serduszka nie wyszły w tym cyklu) No i zabrał mnie na Maca w ramach romantico kolacji Dziewczyny, jestem najszczęśliwsza na świecie. Marzę, by czar nie prysnął. Nie mam niestety nadal wyników proga, więc trochę się stresuję. Nie wiem jak to możliwe, że się udało przy tej mojej immunologii.innamorata88, ANkaG, reset, Anaaa90, lamka, nenusia, Meśka, Karolina90, KateHawke, Morusek, Anna Stesia, Koteczka82, Czrna 81, Pomi, Karma88 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Lucia88 wrote:Monia, nie, nie, nie, nie zgadzam się!
To Twoja trzecia cb?
Ja nadal czekam na analizę genetyczną naszych dziewczynek, może to coś wyjaśni, wyniki mają być w tym tygodniu.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Emiilka wrote:Moniś, dzisiaj masz prawo popłakać, ale od jutra walczymy dalej! Kochana, porobisz badania i wdrożysz odpowiednie leczenie. Trzymam kciuki za Twoją dalszą walkę! Jesteś silna kobietka, dasz radę
Dziewczynki, Emek reprezentuje póki co umiarkowany optymizm, bo jak twierdzi, już raz się cieszył. Ale widzę po nim, że promienieje Żartuje, że jego plemniki to mocarze (u nas serduszka nie wyszły w tym cyklu) No i zabrał mnie na Maca w ramach romantico kolacji Dziewczyny, jestem najszczęśliwsza na świecie. Marzę, by czar nie prysnął. Nie mam niestety nadal wyników proga, więc trochę się stresuję. Nie wiem jak to możliwe, że się udało przy tej mojej immunologii.
Trzymam kciuki za dobre wyniki i życzę Ci spokojnej ciążyEmiilka lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:a czemu robilas badania genetyczne dziewczynek skoro nie mialas poronienia w sensie samoistnego tylko wypadek?
To było poronienie samoistne kilka dni po wypadku. No właśnie nie do końca wiadomo...
Ze względów ubezpieczeniowych i karnych lekarz wysłał materiał do badania. Nawet nie miałam na to wpływu, bo byłam nieprzytomna.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyEmilka - Twój przypadek potwierdzałby poniekąd to co mówił mój ginekolog, że nieraz u zdrowych ludzi immuno wychodzi źle.
Kochane, czy ja jestem naiwną frajerką, jeśli wierzę, że może u nas za trzecim razem już wszystko będzie dobrze?Emiilka lubi tę wiadomość
-
Byłam na obiedzie z rodzicami i dopiero nadrabiam!
Monia qrwa, no! Nie zgadzam się! wypłacz się dzisiaj, masz do tego prawo! A my tu jesteśmy z Tobą i dla Ciebie :***
Anaaa, super lekarz! dziewczyny Ci już wszystko napisały badania plus hematolog Jeśli dłużej będziesz miała problem z zajściem można też pomyśleć o heparynie już od owu, ale to zależy od wyników krzepnięcia... Mnie tak zasugerował wlasnie hematolog
Emilka, ja też chcę Cię na fb! Mamusiu! już zaciskam kciuki za piękny przyrost!
Hope, powiedzieli mi cztery dni robocze czyli najpóźniej w środę powinny być, podobnie beta-2-glikoproteina...
Kurde., chciałabym jutro siknąć ale strasznie się boję...Emiilka, Anaaa90, Anna Stesia lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
lamka wrote:Emilka - Twój przypadek potwierdzałby poniekąd to co mówił mój ginekolog, że nieraz u zdrowych ludzi immuno wychodzi źle.
Kochane, czy ja jestem naiwną frajerką, jeśli wierzę, że może u nas za trzecim razem już wszystko będzie dobrze?
Po pierwsze jak to mówią do trzech razy sztuka, a po drugie po co by były wszystkie te nasze starania, poświęcenia skoro od razu wszystko spisane byłoby na straty
Ja wiem, że łatwo się pisze ale uwierz mi, że gdyby nie wiara w szczęśliwe zakończenie ja już bym była w wariatkowieEmiilka, Koteczka82 lubią tę wiadomość