X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3166 5686

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Nie szkodzi. Nie jest źle, maleństwo się nie utrzymało i mówi się trudno.

    Ja tylko nie rozumiem jak taka krecha mogła Ci wyjść przy takiej becie...

    Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Emilkap11 Autorytet
    Postów: 454 508

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Beta-HCG 7,03 mIU/ml

    Wynik z dzisiaj.

    :-(

    Endometrioza,
    2 x laparoskopia
    4 x histeroskopia,
    leczenie napro
    2 x IUI 😢
    3 x IMSI 😢
    Aniołek 15 tc [*]💔
    10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
    11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
    <1,2 😢
    09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
    Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....a ja bym tam jeszcze posikała na te testy ... jak będzie wyraźnie to bym jeszcze raz sprawdziła betę... może głupia i naiwna jestem ale różne rzeczy się zdarzały -łącznie z pomylonymi wynikami bety :/


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1476 1121

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia bardzo mi przykro :( Tule :-*

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 18:53


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika kurcze nie wierze

    Melevis lubi tę wiadomość

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia coś jest nie teges - nie wierzę, że przy takiej becie wychodzą tak pozytywne testy. Może jak oni tak długo robią te testy to coś tam nie gra ? Podejrzane .. ;/ a nie masz możliwości pojechać na betę do pobliskiego większego miasta ?

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    ....a ja bym tam jeszcze posikała na te testy ... jak będzie wyraźnie to bym jeszcze raz sprawdziła betę... może głupia i naiwna jestem ale różne rzeczy się zdarzały -łącznie z pomylonymi wynikami bety :/
    Nie ma sensu, odstawiam progesteron i czekam na okres. Mam nadzieję że mnie nie zaleje.

  • innamorata88 Autorytet
    Postów: 4329 4637

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Beta-HCG 7,03 mIU/ml

    Wynik z dzisiaj.
    Kuźwa przykro mi :(

    Mikołaj 25.04.2011

    08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Nie ma sensu, odstawiam progesteron i czekam na okres. Mam nadzieję że mnie nie zaleje.
    :( :( :( przykro mi :( :( :(


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5024 11635

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia :( przykro mi, ale tak jak dziewczyny pisza może dasz radę sprawdzić betę jwszcze raz??

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Monia coś jest nie teges - nie wierzę, że przy takiej becie wychodzą tak pozytywne testy. Może jak oni tak długo robią te testy to coś tam nie gra ? Podejrzane .. ;/ a nie masz możliwości pojechać na betę do pobliskiego większego miasta ?
    Widocznie bobotesty tak ładnie pokazują betę ;-)

    Dziewczyny dziękuję za Wsparcie! <3 <3 <3 <3

  • Yoselyn82 Autorytet
    Postów: 14962 18888

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia przykro mi :( tule

    Czarna czuje sie ciut lepiej, tylko kaszel mnie meczy i to bardzo...

    Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

    Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

    Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - tulę! Ale masz sygnał na kolejny cykl, że suplementacja progesteronu w jakiejś formie być musi (pewnie gin dobierze lepiej, czy luteina czy duphaston w większej dawce).
    Jesteś waleczna, dasz radę <3

    Czrna 81 lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 3861 3373

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia :( tak mi okropnie przykro :-( :-(

    Tosia2323 lubi tę wiadomość

    EmOTp2.png
    [i

    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    20dpt - pęcherzyk ciążowy + żoltkowy
    27 dpt - ❤️

    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
    👶30.05.2021 - synek ❤️
  • Yoselyn82 Autorytet
    Postów: 14962 18888

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odliczam juz dni i godziny do wyjazdu, jeszcze pare chwil i wylatuje :P

    Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

    Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

    Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Melevis Autorytet
    Postów: 1316 4760

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika kurcze, to jest mój Bobotest przy becie 7,29. Duuuużo jaśniejszy niż Twój przy takim samym wyniku. Dodam, że mój z porannego moczu...

    08d66b4862e13a22med.jpg

    Emiilka, Siwulec, innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a może Ty robilaś hcg a nie b-hcg? To chyba jest jakaś różnica. Kurcze, staram się znaleźć wytłumaczenie ..

    Siwulec lubi tę wiadomość

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te same laby?

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia tulę :( naprawdę wierzyłam, że wszystko jest dobrze. Też mnie dziwi, że takie piękne testy a beta 10. Może faktycznie coś nie tak z labo? Trzymaj się kochana :* podniesiesz się i działamy razem dalej, dziewczyny zaraz Ci pomogą, doradzą jakie badania zrobić jesli chcesz

  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4990

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojp co tu się dzieje :/ Monia qrde no :(


    Emilka gratuluję!

    Więcej nie nadrobie bo padam na pysk.

    Bocku kiedy wyniki ana?

    Emiilka lubi tę wiadomość

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ